En güzel ve en özel yılbaşı hediyeleri ile unutulmaz olun

Yılbaşı hediyeleri mi arıyorsunuz? İşte en güzel ve en özel yılbaşı hediyeleri! Sevdiklerinizde iz bıraktıracak yılbaşı hediyesi önerileri haberimizde

En güzel ve en özel yılbaşı hediyeleri ile unutulmaz olun
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
29 Aralık 2017 Cuma 12:05

Yeni yıla günler kala sevdiklerinize ne hediye alacağınıza karar verdiniz mi? Yılbaşı kurası çekilişleri yapıldı, sevgililer yeni yılı birlikte karşılama planları yaptı. Peki kime ne alacaksınız? Bu kafa karışıklığını gidermek için yılbaşı hediyeleri önerisinde bulunalım dedik. Yeni yılda sevdiklerinizde unutulmaz izler bırakın diye en güzel ve en özel yılbaşı hediyelerini sizler için derledik.

İşte 2018'i karşılamaya günler kala hala ne hediye alacağını bulamayanlara özel yılbaşı hediyeleri önerileri...

1) Kar Küresi

Hepimiz çocukken bir kar küremiz olsun istemişizdir. Onu ters çevirip koymak, içinden düşe arları izlemek farklı bir mutluluktu. Eğer nostaljik bir yılbaşı hediyesi düşünürseniz, yılbaşı temalı bi kar küresi hediye edebilirsiniz. İster küçük, ister büyük çeşit çeşit kar küreleri hem güzel hem de bütçenizi uygun bir hediye olabilir.

2) İç çamaşırı

Yeni yıl demek kırmızı demek. Kırmızı demek yeni yıl geleneklerinden biri olan kırmızı iç çamaşırı demek. İster komik temalı ister daha exotic iç çamaşırlarıyla yeni yılı karşılayabilirsiniz. Hem bir yılbaşı inanışına göre yeni yıla kırmızı çamaşırla girerseniz dileğiniz kabul olurmuş.

3)Kış günlerinde sizi hatırlatacak bir hediye kupa olabilir

Yılbaşının temalarından biri kırmızı renkken bir diğeri de kar yağışıdır. Zira yeni yıl yılın en soğuk aylarından biri olan Ocak ayında. Peki bu soğuk havalarda ne yapmak istersiniz. Çoğumuz elimizde çay ya da kahve, üzerimizde battaniye ile ya kitap okur ya da televizyn izler. E çayı kahveyi içmek içinde birbirinde renkli, birbirinden farklı kupa bardaklarla anın tadını çıkarırız. Dilerseniz yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinize Noel Baba ya da Kardan Adam temalı kupalar alabilirsiniz. Bunun dışında termos bardaklar da tercih edebilirsiniz.

4) Twerk yapan Noel Baba

Rihanna, Shakira ve Jennifer Lopez'den izlemesi ayrı bir keyif olsa da komik şeylerden hoşlanan arkadaşlarınıza Twerk yapan Noel Baba hediye edebilirsiniz. Eminiz ki izlerken hem hipnotize olup gözlerinizi ayıramayacak, hem de kahkahalara boğulacaksınız.

5) Romantik bir hediye çiçek, çikolata ve yılbaşı kurabiyeleri

Çam ağacı şekilli kurabiyeleri süte batırmak, kahvenin yanında yılbaşı temalı ıslak kekler yemek, çayın yanında birbirinden lezzetli çikolatalar ile ağızları tatlandırmak... Yeni yıla özel pastaneler ve çiçeksepeti gibi siteler birbirinden renkli sepetler hazırlıyor. Bunlardan birini tercih edebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizin kalbine giden yol midelerinden geçiyordur, kim bilir... Yılbaşı hediyesi olarak çikolata sepetleri ve çiçekler alternatif olabilir.

6) Müziksiz yapamayanlar için pikap bir alternatif olabilir

Güzel ve özel yılbaşı hediyelerinden biri de pikap olabilir. Müzik dinlemeyi sevenler, müzikle ilgilenenler bilirler ki o çok sevdiğiniz şarkıları bir de pikaptan dinlemek ayrı bir zevktir. Tabii eski plakçalarların yerini hiçbirşey tutmaz ama teknolojik modeller de gerek tasarımları gerekse özellikleri bakımından etkileyici birer hediye olabilir.

7) Instax fotoğraf makinesi

Instagram'la birlikte fotoğraf çekmek ve paylaşmak farklı bir boyut kazandı. Gün geçmiyor ki özçekim yapmayalım, gün geçmiyor ki Instagram'da ve diğer sosyal medya mecralarında paylaşımda bulunmayalım. Peki ya böyle arkadaşlarınız yok mu? Hepimizin vardır. İşte Instax fotoğraf makinesi onlara özel bir yılbaşı hediyesi.

Hem renkli görüntüsüyle ilgi çeken hem de şipşak fotoğraf anlayışına teknolojik bir boyut kazandıran bu fotoğraf makinesi muhteşem bir hediye olabilir. Üstelik mavi, pembe, buz mavisi, yeşil ve beyaz renk seçenekleri sunan makinede bir de selfie aynası yer alıyor.

8) Kişiye özel isim yazdırılabilen kalem ya da çakmak

Özellikle son dönemlerde kişiye özel hediyelerin sayısı artmaya başladı. İsimli kolye ve bilekliklerin yanı sıra özellikle erkeklere hediye edilebilecek bir alternatif olarak isme özel kalem veyahut çakmak tercih edilebilir. Dilerseniz isim dışında hediye edeceğiniz kişiye özel bir mesaj da yazdırabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar