Emeklilik başvurusu yapanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi?

Emeklilik başvurusu yapanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi? Sorusu emeklilerle iftar programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Emeklilik başvurusu yapanlar için verdiği müjde sonrası meak konusu oldu. Emeklilik başvurusu yapanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Emeklilik başvurusu yapanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
4 Haziran 2018 Pazartesi 21:53

Emeklilik başvurusu yapanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi? Sorusu Emeklilerle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verilen iftar yemeğinded buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Emeklilik için başvuru yapan ancak henüz işlemleri sonuçlandırılmayan 100 bin vatandaş için müjdeyi verdi. Emeklilik başvurusu yapanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Emeklilik için başvuru yapanların işlemleri tamamlanacak temmuz zammından ve bayram ikramiyesinden de faydalanacak. İşte Emeklilik başvurusu yapanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi? Sorusunun yanıtı.

Emeklilik başvurusu yapanlar bayram ikramiyesi alabilecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilik için başvuru yapan ancak henüz işlemleri sonuçlandırılmayan 100 bin vatandaşımız bulunuyordu. Bunların işlemlerini tamamlayarak, onların da ilk maaşlarını ve bayram ikramiyelerini alabilmelerini sağlıyoruz. Bu kardeşlerimiz Ramazan Bayramı ikramiyesi yanında temmuz zammından da faydalanacak." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

saleh gök En beğenilen yorum
çokyerinde bir karar saygılar
siyami cambaz
müracatı yaptım ikramiyeyi hak ettimmi