2018 AÖF sınavı sonuçları

Açıköğretim Fakütesi(AÖF) güz dönemi final sınavı sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizde.

2018 AÖF sınavı sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
24 Ocak 2018 Çarşamba 10:55

13-14 Ocak tarihlerinde yapılan Açıköğretim Fakültesi(AÖF) güz dönemi final sonuçları merakla bekleniyor. Sınavın ardından 10 gün geçti ama hala açıklanmadı. AÖF sınav sonuçlarının bugün açıklanacağı gelen bilgiler arasında.

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu merak ediliyor. 13-14 Ocaktaki sınavdan sonda yaklaşık 15 gün içinde açıklanmaktadır. Sonuçları açıklandığında 'Öğrenci Girşi' sayfasından erişim sağlanabilmektedir. Sınav sonuçlarına sadece internet üzerinden ulaşılabilecek. Sınav sonuçları kesinlikle öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.

AÖF sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyenler ise; sınav sonuçlarının açıklanma tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacağını önemle hatırlatalım. Diğer bir önemli uyarı ise; sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. AÖF sınav sonuçları bugün açıklanır mı: Anadolu Üniversite tarafından 'AÖF sonuçları' ile ilgili herhangi bir duyuru yayınlanmadı.

Beklenen açıklama bugün yapılabilir; Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan sınavlara dair sonuçlar bugün açıklanabilir. 14 Ocak’tan itibaren sınava giren öğrenciler, üniversiteden resmi bir açıklama beklerken, bu saate kadar üniversite tarafından bir açıklama yapılmadı. Sınavın ardından 10 gün geçti, gözler Açık Öğretim Fakültesi’nin ana sayfasına çevrildi.

15 Ocak 2018, Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi, e-Kampüs sayfasında AÖF güz dönemi final sınav soru ve cevaplarının yayınlandığını duyurdu. Sınava girenler cevaplar üzerinden kaç net yaptıklarını görebilecekler. Geçen sene aktif olan ‘dört yanlış bir doğruyu götürme’ uygulaması fakülte tarafından devam ediyor. Sorular ve cevaplar https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinde.

AÖF final soru ve cevapları için tıklayın!

AÖF SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

AÖF mazeret sınavı yapılacak mı?

AÖF mazeret sınavları olacak mı sorusuna, fakülteden resmi açıklama geldi: Sınava giremeyenler için mazeret sınavı yapılmayacak.

Sınav sonuçlarına itiraz ne zaman yapılacak?

Sınav sonuçlarına dair itiraz ise sonuçların açıklandığı tarihten itibaren üç iş gününde yapabilir. Üçüncü gününün ardından itiraz hakkı kaldırılıyor.

2018 AÖF bahar dönemi sınav tarihleri: Bahar dönemi vize sınavı 14 Nisan 2018 tarihinde başlıyor, 15 Nisan 2018 tarihinde sona eriyor. Bahar dönemi final sınavı 2 Temmuz 2018 tarihinde başlıyor, 3 Temmuz 2018 tarihinde sona eriyor. 2018 üç ders sınavı 21 Temmuz 2017 tarihinde yapılacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar