14 Ocak Pazar Oğlak burcu yorumları! Sabırsızlık senin en büyük düşmanın!

14 Ocak Pazar Oğlakları zorlu bir gün beklerken en büyük düşmanlarının sabırsızlık olduğunu unutmamaları gerekiyor.

14 Ocak Pazar Oğlak burcu yorumları! Sabırsızlık senin en büyük düşmanın!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
13 Ocak 2018 Cumartesi 21:09

Kararsızlıklar dolu bir güne başlarken kararlarınızda aceleci davranmamız gerekiyor. Olumlu bakabilmek için biraz kendinizi zorlamanız gerekiyor. Sabır sabır sabır. Bugün en değerli altınınız sabırlı olmak. Gergin tavırlar içinde olmaktan hoşlanmıyorsunuz ancak bu durumu kendi kendinize yük yapıyor ve sırtınızdan indirmiyorsunuz. Sorumluluklarınız artarken biraz daha sakin olmanız gerektiğinin farkındasınız. Bu arada bütçenizi dikkatli yapın ve bütçenizi aşan yatırımlarda bulunmamaya özen gösterin. İçinizden yükselen sese kulak verin ve sezgilerinize güvenin.

Oğlak burcu, 2018 yılının gelmesiyle beraber geride bıraktığımız yıl içerisinde burcunuzda meydana gelen olumsuzluklar artık geride kalacağı için derin bir rahatlama içerisine gireceksiniz. Bu rahatlama ile beraber hayatınızın her alanında başlangıç ve bitişler olası gibi duruyor. Hayatınızda büyük farklılıklar olacağı için bocalama ihtimalinizi ve zorluk çekebileceğinizi de göz önünde bulundurun.

2018 yılının ilk yarısında meydana gelebilecek olan gelişmeleri kontrol etmek isterken fazlasıyla hevesli olacaksınız ancak aceleci davranırsanız, sanki hiçbir şeyin üstesinden gelemeyecek gibi hissedebilirsiniz. Kontrolünüz ve beklentileriniz dışında gelişen her ne varsa karşısına dik durmaya devam edin. Aslında karşılaşacak olduklarınız da sizin ilerlemenize zarar verecek gibi durmuyor. Üzerinizde ki değişim kokuları aşk hayatınızda daha fazla hissedilecek gibi görünüyor.

Birlikteliğinizde herhangi bir sorun yaşıyorsanız biraz daha sabırlı olabilirsiniz Oğlak burcu. Kabul etmek istemediğiniz ve yüzleşmekten korktuğunuz çok fazla hatanız var ancak size bir sorum olacak, birlikte olduğunuz kişi hatalarınıza rağmen hayatınızda mı? Cevabınız evet ise, neden hala geçmişte kalması gereken şeyleri kendinize dert edinmeye devam ediyorsunuz? Kendinizi toparlayın ve partnerinizin size gösterdiği değeri siz de ona gösterin, bunu fazlasıyla hak ediyor.

Oğlak burcu, 2018 yılında yeni bir ilişkiye başlarken gereğinden fazla çekingen davranışlar ortaya koyacaksınız ki bunun da nedeni kendinizi yeniden birisine kanıtlamanın ve tanışma evresinin size zorlu geliyor olması. Bu konuda haklılık payınız var ancak yıllardır sizi tanıyan bir kişinin de yeni bir kişi olarak hayatınıza girme ihtimali takdir edersiniz ki yok. Uzun süredir arkadaşınız olan bir kişiyle duygusal olarak yakınlaşacak olsanız da bu evre mutlaka yaşanacağı için nereye kadar kaçacak, ne zamana kadar yalnız kalacaksınız Oğlak burcu.

2018 yılının ilk yarısında işle ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Bu söylememizin nedeni ise, sizin başarısız olmanızı isteye bir kişinin olması ve bu kişinin size tahmin ettiğinizde de yakın olması. Kariyer hayatınızı şekillendirmenin en kolay olacağı bu süreçte yanlış yönlendirmeler sonucunda başarısızlığa uğrama ihtimaliniz var. İş ve kariyer hayatınızla ilgili bir karar alacaksanız, öncelikle kendinizi dinlemelisiniz.

Geride kalan sene içerisinde iş ve kariyer hayatınızla ilgili ortaya büyük mücadele ve çabalar koydunuz ancak bittiğini, her şeyin düzeldiğiniz düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz Oğlak burcu. Yılın ilk altı aylık sürecinde Geçmişte kaldığını düşündüğünüz zorluklara benzer durumlarla karşı karşıya kalacaksınız. Beklentileriniz ise, 2018 yılının ikinci yarısında yanıt bulacak gibi görünmekte.

Hayatınızın her alanında düzelmeler olmasını arzuluyorsanız biraz daha beklemek durumundasınız Oğlak burcu. Hayatın güzel yönlerini hala daha göremediğiniz konusunda düşünceler besliyorsanız da fikriniz bu yıl içerisinde değişebilir. Mantıklı davranmanız gerektiğinde mantıklı, duygusal davranmanız gerektiğinde de duygusal davranmalısınız Oğlak burcu. Hayatınıza girecek olan yeni insanlara da kapınız açık olmalı.

Oğlak Burcu 2018 İş Hayatı

Oğlak burcu, 2018 yılının gelmesi belki de iş ve kariyer hayatınızla ilgili beklentilerinizi üst seviyelere çıkartmanıza neden olabilir ancak baştan uyaralım, beklentilerinizi ne kadar yüksek tutarsanız o kadar fazla hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. En azından, 2018 yılının ilk yarısına kadar hali hazırda sorunlu veya sorunsuz devam eden işinize sahip çıkmalı, iş fırsatlarını veya tekliflerini beklemeye koyulmalısınız.

2018 yılında kendi başınıza fırsat kollamaya çalışmanız pek de mantıklı bir tercih gibi görünmüyor. 2018 yılında iş ve kariyer hayatınızla ilgili bir planlama yapmalı ve yıl içerisinde yapacağınızı düşündüklerinizi bir kağıda liste halinde yazmalısınız. En başa yazmanız gereken şey ise, 2017 yılında yapmış olduğunuz hataları düzeltmek olmalı. Kendinize işle ilgili temiz bir sayfa açmak istiyorsanız bir yerden başlamalısınız.

İş ve kariyer yaşantınızda huzursuz olduğunuz sürece başarılı olamayacağınızı bilin. Aynı zamanda, mutlaka çözümlemeliyiz dediğiniz sorunları da çözümlemekte başarısız olursunuz. Neyse ki tüm bu olumsuzluklar 2018 yılının ikinci yarısında yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak. Haziran ayından sonra fırsatların ardı arkası kesilmeyecek. Doğru değerlendirmeler ile iş hayatınızı dilediğiniz gibi şekillendirme imkanınız olacak.

Oğlak burcu, 2018 yılının neredeyse tamamında kendinizi geliştirmeye çalışmalısınız. Mesleki anlamda olduğunuz yerde saymaya devam ederseniz, hayal ettikleriniz sadece hayal olarak kalmaya devam eder. Bazılarınız yılın ikinci yarısında yurt dışıyla bağlantı içerisine girecek. Kazançlı çıkacağınız iş teklifleri alacaksınız. İş yapacağınız kişinin başarılarını ve mutlaka başarısızlıklarını da araştırmalısınız.

Doğru analizler sayesinde 2018 yılını maddi açıdan karlı kapatma şansınız yüksek. Karar noktasında şans sizinle olacak. Kişisel açıdan yılın sonlarına doğru çok daha fazla ilerleme kaydedeceksiniz. Çalışma yaşantınıza önem verdiğiniz sürece zorlukların sizi yıldırmayacağını aklınızın bir köşesinde bulundurun. Hayal gücünüze iş hayatınızda ihtiyacınız olacak. Faydalı bir yıl sizi bekliyor Oğlak burcu.

Oğlak Burcu 2018 Aşk Hayatı

Oğlak burcu, 2018 yılında aşk ve ilişki konularında geçen yıla göre daha şanslı olacaksınız. Birlikteliğinizde kısıtlandığınızı düşündüğünüz çok fazla düşünceleriniz oldu ve aslında bazılarında haklı olduğunuzu da belirtebiliriz. Kısıtlanmaların ortadan kalktığını, daha rahat nefes alabildiğinizi hissedeceksiniz ve öyle ki halihazırda birliktelik içerisinde olan Oğlak burcu insanları bu gelişmeyi uzun süredir beklemekte.

2018 yılında partneriniz olan kişiyle bağlarınızın sıkılaşmasını sağlayacak etkiler altında olacaksınız. Belki de uzunca bir süredir gitmek için fırsat kolladığınız geziye de gidebilirsiniz. İlişkinize canlılık kazandırmanız şart. Sürekli olarak aynı şeyleri paylaştığınız sürece partneriniz olan kişinin şikayetlerde bulunması normal olacakken sizin bu şikayetler karşısında şaşırmamanız gerekiyor.

Birlikteliğinizin veya evliliğinizin en iyi şekilde devamlılığını sağlamak istiyorsanız da önerilerimize mutlaka kulak vermelisiniz. 2018 yılının ikinci yarısında üzerinizden tam anlamıyla bir yük kalkacak ve kuş kadar hafiflediğinizi hissedeceksiniz. Venüs, yılın ikinci yarısında burcunuzla etkileşim içerisine gireceği için kontrol sizin elinize geçecek. Ayrıca bu etkiyle beraber romantizme de yatkın olacaksınız.

Oğlak burcu, romantik karakter sergileyecek olmanız size de yabancı geliyor olabilir ancak yılın ikinci yarısında başlatacak olduğunuz ilişkinin temellerinde romantizm yatıyor olacak. Girdiğiniz her türlü ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. 2018 yılının ikinci yarısında aşk kapınızı çalmayacak Oğlak burcu, tam anlamıyla kıracak. Karşı koyamayacağınız çekim gücüyle karşı karşıya kalacaksınız. İmrenilecek bir aşk hayatınız olacak, şanslısınız.

Oğlak Burcu 2018 Sağlık

Oğlak burcu, 2018 yılının başından sonuna kadar olan süreçte sağlığınızla ilgili kendinizi koruma altına almalısınız. Aslında söz konusu sağlık olduğunda zaten elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz ancak sergilediğiniz bu tutum 2018 yılı için yeterli olmayabilir. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermeniz şart. Aksi halde istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Siz, sağlığınız için gerekeni yapın her şey düzelecektir.

2018 yılının ikinci yarısında Uranüs burcunuzla iletişim içerisinde olacak ve bu da kas ağrılarınızın sıklaşması anlamına geliyor. Özellikle soğuk ve rüzgârlı havalarda çok fazla açıkta kalmamaya çalışın. Son olarak, yılın genelinde kendinizi yıpratmamaya çalışın. Oradan oraya koşuştururken sağlığınızı göz ardı edebilirsiniz. Şartlar ne olursa olsun her zaman önceliğiniz sağlığınızı korumak olmalı Oğlak burcu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar