13 Mayıs 2021 günlük burç yorumları!

13 Mayıs 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 13 Mayıs 2021 günlük burç yorumlarında. 13 Mayıs 2021 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

13 Mayıs 2021 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 12 Mayıs 2021 Çarşamba 02:21
12 Mayıs 2021 Çarşamba 02:15

13 Mayıs 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 13 Mayıs 2021 günlük burç yorumlarında. 13 Mayıs 2021 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

13 Mayıs 2021 günlük burç yorumları!

13 Mayıs 2021 Koç burcu yorumu

Komşularınız ve kardeşlerinizle ilişkilerde ortaya çıkabilecek eski mevzular ve gelgitler kafa karıştırabilir. Mars’ın Balık burcuna ilerlemesiyle kontrolünüz dışı gelişmelere, bu gelişmeler karşısında atacağınız adımlara ekstra dikkat etmelisiniz. Dalgınlıklara, sakarlıklara, ihmallere karşı çok daha dikkatli olmalısınız.

 13 Mayıs 2021 Boğa burcu yorum

 Kısa süreli işlerde başarılı oluyorsunuz da, uzun emek isteyen konularda ayni sabrı göstermede sıkıntı çekiyorsunuz. Sevdiğiniz kişi, bu ilişkinizde her şeyin yerine oturarak gelişmesinden yana. Oysa, siz aceleci davranıyorsunuz. Aynı anda bir çok işi birlikte yapıyor olmanız ,dikkatinizin dağılmasına neden oluyor.

 

13 Mayıs 2021 İkizler burcu yorumu

 Bu dönem kozmetik, estetik girişimler için pek de iyi olmayabilir. Ayrıca maddi konulara da dikkatli olmalısınız. Mars’ın burç değiştirmesiyle kariyerinizde, iş yaşamınızda mücadele artabilir, siz de daha girgin, cesur, korkusuz davranabilirsiniz. Gözle görülen hızlı ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız zira pek tekin konumda olmayan bu Mars statünüze, konumunuza zarar veren, onu zedeleyen türde olabilir.

 13 Mayıs 2021 Yengeç burcu yorumu

 Birden ortaya çıkan harcamalar yanında riskli olabilecek para işlerine ve alışverişlerine girmemeye özen göstermelisiniz. Mars transiti ise pek tekin bir geçiş değil ve sizi özellikle uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda, düşünsel, felsefi, manevi tartışmalar anlamında yorabilir. Ancak çıktığı burç itibariyle ruhsal açıdan bu geçiş rahatlatıcı olabilir.

13 Mayıs 2021 Aslan burcu yorumu

 Yeni projeleriniz için araştırmaya ihtiyacınız var. Hemen karar vermemeli, olayları zamana bırakmalısınız. Aşk hayatınızda ise, partnerinizle bazı konuları açıkça konuşmalı ve ortak karar almalısınız. Kendinizi yenilemek için tam zamanı. Bugün mideniz çok hassas. Yanlış beslenmemeye çalışmalı ve dengelerinizi bozmamalısınız.

 

13 Mayıs 2021 Başak burcu yorumu

Göz önünde yaşadığınız bir aşk veya ilişkide sizi şaşırtan durumlarla ve tepkilerle de karşılaşabilirsiniz. Siz farkında olmadan bu ilişki farklı durumlara evrilebilir ve sizi ikilemde ve kararsız bırakabilir. Mars Balık burcunda kaygan bir zeminde ilerlerken özellikle ilişkiler açısından sizi tam anlamıyla tekinsiz bırakabilir. Herhangi bir girişim veya teklifte bulunurken atacağınız adımlara bu dönemde ekstra dikkat etmelisiniz. Karşınızdaki kişinin beklentileri çok daha karmaşık hale gelirken bunlarla çok fazla meşgul olabilir ve kendinizi karşınızdaki kişi ve ilişki veya birlikteliğiniz için epeyce yorabilir, tüketebilirsiniz.

13 Mayıs 2021 Terazi burcu yorumu

Bazen zor zamanlar geçirdiniz bazen de çok şanslı olduğunuzu hissettiniz bu herkesin başına gelen normal bir olgu. İş konusunda oldukça şanslısınız amiriniz sizin yanınızda iş arkadaşlarınızı pek umursamamalısınız. Ara sıra duygularınıza hakim olamıyorsunuz ancak bu günü her şeye rağmen güzel geçireceksiniz.

 13 Mayıs 2021 Akrep burcu yorumu

Aşka ve sevdiklerinize dair konularda ise yaptığınız fedakârlıklar karşılık bulmayabilir ya da suiistimal edilebilir, oysa siz bunları yalnızca aşk ve tutkularınız ve temiz kalbinizle yapmış olabilirsiniz. Üzücü ve hayal kırıklığına neden olan bir transit gibi görünse de gücünüz ve iradenizle bu zorluğun da üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Venüs retrosunda ise en fazla dikkat etmeniz gereken konu iş ve ortak maddi konular olabilir. Ortak maddi bütçenizi iyi gözetmeli ve bunu yaparken duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. Sizi ikilemde bırakan riskli durumlara karşı gardınızı almalısınız. Kendi maddi durumunuzu her zaman gözetmeli, kandırıcı, yanıltıcı durumlar karşısında aklınızı ve sağduyunuzu devreye sokmalısınız.

13 Mayıs 2021 Yay burcu yorumu

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda destek alabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız konulara yönelebilirsiniz. Mücadele verdiğiniz işlerde güçlendiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinizi düzenlemek için kadınlardan yardım alabilirsiniz.

13 Mayıs 2021 Oğlak burcu yorumu

Bir sürü düşünceyle aynı anda baş etmeye çalışmak epeyce gayret gerektirebilir. Zihinsel sağlığınızı korumaya gayret edin. Venüs retrosunda ise en çok dikkat etmeniz gereken konu gündelik yaşamınızdaki, rutininizdeki, çalışma ve uğraş alanınızdaki ilişkiler olabilir. Astlarınızla, yardımcılarınızla aranızdaki eski konular bu dönemde yeniden ortaya çıkabilir. Ayrıca bu dönem sizden yaşça küçük ya da olgun olmayan bir kişiyi de yaşamınıza geri getirebilir. 

13 Mayıs 2021 Kova burcu yorumu

Bu aralar harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Düşünmeden yapacağınız alışverişler sizi sıkıntı içerisine sokabilir. Özel hayatınızda gösterdiğiniz davranışlar partnerinizin sizi anlamasını zorlaştırabilir.

13 Mayıs 2021 Balık burcu yorumu

Kalbinizi kıranlar ve sonra yeniden barışmak isteyenler, tekrarlayan ilişki kalıpları, giden ve geri gelen kişiler bu dönemde ikircikli, çifte durumlara özellikle dikkat etme ihtiyacı doğurabilir. Mars’ın burcunuzda ilerleyeceği önümüzdeki bir buçuk aylık dönemde fazla yorulmamaya, kendinizi tüketmemeye ve enerjinizi doğru ve yerinde kullanmaya dikkat.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar