Xiaomi 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro özellikleri ve fiyatı nedir?

Çinli telefon üreticisi olan Xiaomi, yeni telefonunu tanıttı. İşte Xiaomi 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro özellikleri ve fiyatı..

Xiaomi telefon üreticisi yeni telefon modeli olan 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro’yu tanıttı. Almak isteyen kullanıcılar yeni amiral geminin hangi özellikleri taşıdığını araştırmaya başladı. Xiaomi 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro özellikleri ve fiyatı nedir? Yeni modelin tüm özellikleri haberimizde.

Xiaomi 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro özellikleri nedir?

-Xiaomi Redmi Note 6 Pro, firmanın dört kameralı ilk akıllı telefonu olma özelliğini taşıyor.

-Redmi Note 6 Pro, 6.26 inç 19:9 ekran-gövde oranına sahip çentikli bir ekran ile geliyor.

-Ekrandaki FHD+ özelliği yine devam ediyor. Buna rağmen çentikli tasarımdan dolayı ekran çözünürlüğü 2280x1080 piksel olarak sunuluyor.

-Telefonun 2.5D kavisli camdan oluşan ön yüzünde çift kameranın yer aldığı görülüyor.

-Telefonun ön yüzünde çok fazla değişiklik olmasa da arka yüzünde metal tasarım ve dikey olarak konumlandırılmış çift kamera yerleşimi dikkat çekiyor.

-Redmi Note 6 Pro, gücünü Snapdragon 636 yonga setinden alıyor. Cihazda 4 GB RAM ve MicroSD kart desteğiyle birlikte  64 GB depolama alanı sunuluyor.

-Xiaomi’nin büyük ihtimalle, Redmi Note 5 Pro’da olduğu gibi 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunulan bir başka versiyonu da önümüzdeki dönemlerde tanıtacağı söyleniyor.

-12 MP + 5 MP’lik çift arka kamera yerleşimi mevcut.

Xiaomi 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro fiyatı nedir?

Xiaomi Redmi Note 6 Pro’nun 4 GB RAM/64 GB depolama alanına sahip versiyonu şu anda Tayland’da 215 dolardan (1294 TL) satılıyor. Telefonun önümüzdeki günlerde Avrupa, ABD gibi diğer bölgelerde de satışa çıkması bekleniyor.

Ek zam yapılacak mı? Osman Kavala'nın tekrar yargılanmasıyla ilgili karar Ankara Emniyeti'nde 4 gözaltı! Köprü ve otoyol zammı enflasyonu nasıl etkiler? Mülakat kaldırılacak mı? Korkutan aktif fay sayısı!