Drift yapan araçlar ambulansın geçişini engelledi

Samsun’da drift yapan araçlar diğer araçlarla birlikte ambulansın geçişini de engelledi.

Drift yapan araçlar ambulansın geçişini engelledi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
31 Temmuz 2018 Salı 12:53

Olay Samsun’a bağlı İlkadım ilçesinde gerçekleşti. Düğün konvoyunun çevreyi nasıl rahatsız ettiğini göstermek için cep telefonu ile kayıt yapan Murat Memişoğlu isimli vatandaş çektiği görüntüyü sosyal medyadan paylaştı.

Paylaşımda, bir düğün konvoyunun Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden merkez istikametine giderken TOKİ kavşağında durarak konvoydaki iki aracın drift yaptığı görülüyor. Bu sırada bir ambulansın yolda ilerleyememesi üzerine yan yola geçerek devam ettiği dikkat çekti.

 Görüntüyü çeken Memişoğlu yaptığı konuşmada, “Konvoylar burada trafiği kapatmak suretiyle drift yapıyorlar. Tek sorun trafiğin durması değil. Bu gürültü evimize kadar geliyor. Çok aşırı rahatsızlık veriyor." Dedi

Ailesiyle akşam yemeği yedikleri sırada konvoy gürültüsüyle balkona çıktığını ifade eden Memişoğlu, "Üst üste konvoylar geçti. Bir iki üç derken artık sonunda ben bu konvoyları 'videosunu çekeyim, sosyal medyaya atayım' dedim. Kısa sürede de aşırı ilgi oldu. Herhalde 50 binin üzerinde seyredilmiş. Herkes bundan şikayetçi." değerlendirmesinde bulundu.    

Yolun, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittiğini vurgulayan Memişoğlu, cep telefonuyla kayıt yaparken konvoyun durduğu esnada bir ambulansın da düz gidemediğini, site içerisine girip iç yoldan devam ettiğini sözlerine ekledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

turan En beğenilen yorum
hiç kimse bir şey demiyor.vatandaş müdahale etse kavga çıkıyor.güvenlik güçleri zabıta ancak seyir ediyor.Gürültü ses çevre bakanlığı il temsilcileri uyuyor..devam edilsin..böyle ççook güzel...