Atilla Karalök neden intihar etti?

Emekli sağlıkçı Atilla Karalök hortumla kendisini asarak intihar etti. Atilla Karalök neden intihar etti?

Atilla Karalök neden intihar etti?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
22 Haziran 2018 Cuma 12:44

Aydın’ın Didim ilçesinde hastaneden emekli olan Atilla Karalök hortumla kendisini asarak intihar etti. Atilla Karalök 2 çocuk babası ve 53 yaşındaydı. Peki ya Atilla Karalök neden intihar etti?

Edinilen bilgiye göre olay, Efeler Mahallesi Zeybek Caddesi Apollo Cort Sitesi A blok 3. katta meydana geldi. 8 yıldır eşinden ayrı olan ve yaklaşık 5 ay önce Didim Devlet Hastanesinden sağlık personeli olarak emekliye ayrılan 53 yaşındaki 2 çocuk babası Atilla Karalök, kendisine ait sosyal medya hesabından, “Hakkınızı helal edin, çocuklarıma iyi bakın” notu bıraktı. Karalök’ün bu paylaşımının ardından arkadaşları kendisine telefonla ulaşamayınca, kaldığı eve gitti.

Evin kapısının kapalı olmasından şüphelenen arkadaşları olay yerine polis ve çilingir çağırdı. Polisle birlikte eve giren ekipler Atilla Karalök’ün dubleks evinde kendisini hortumla asarak intihar ettiği şekilde bulundu.  Olay yerine 112 Acil servis ekiplerine çağrılırken, şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ve Savcılık incelemesinin ardından Karalök’ün cansız bedeni önce Didim Devlet Hastanesine morguna, daha sonra otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Atilla Karalök neden intihar etti?

Atilla Karalök’ün yazdığı nota göre neden intihar ettiği bilgisine ulaşılamadı. Karalök’ün yalnız yaşadığı ve ayrıldığı eşinin Adana’da görev yaptığı öğrenilirken, ailesine de acı haber polis tarafından ulaştırıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar