Melih Gökçek Özhaseki'den desteğini çekiyor mu?

AK Parti’nin Ankara adayı olarak Mehmet Özhaseki açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından Gökçek’ten destek paylaşımları geldi. Gökçek’in paylaşımları silmesi 'desteğini geri çekiyor' iddialarına neden oldu. Olayın perde arkasındaki ismin ise Gökçek'in oğlu olduğu iddia edildi.

Melih Gökçek Özhaseki'den desteğini çekiyor mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
21 Aralık 2018 Cuma 12:30

AK Parti’nin merakla beklenen Ankara adayı Mehmet Özhaseki oldu. Özhaseki’nin açıklanmasından sonra eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Özhaseki’yi destekleyen paylaşımlarda bulunmuştu. Gökçek daha sonra bu paylaşımları sildi. Gökçeğin bu tavrı Özhaseki’ye olan desteğini geri mi çekiyor? sorusunu akıllara getirdi

Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in Sincan’dan aday yapılabileceği bilgisi kulislere yansımıştı. Bunla ilgili bir değerlendirme süresi oldu. AK Parti, MHP ile ittifakı nedeniyle çünkü Etimesgut ve Polatlı ilçeleri MHP’nin elinde belki bir ilçe de buna eklenebilir. Dolayısıyla AK Parti buralardan aday çıkarmayacak. Bu nedenle ilçelerdeki durum daralmış oldu. Bazı ilçelerde adaylar ise 3 dönem olduğu için başka ilçelere kaydırma söz konusu oldu. Bu tür organizasyonlar yaparken AK Parti, Osman Gökçek ismine yer vermedi. Bu nedenle Melih Gökçek’in Özhaseki’ye destek paylaşımlarını çektiği belirtiliyor. Özhaseki’ye destek vermeyeceği belirtiliyor.

AK Parti’nin Ankara’da Mehmet Özhaseki’yi çekmesini beklemiyoruz. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’da yaptığı gibi ilçelerde, merkezde aktif sahaya inip propaganda yapacağı ifade ediliyor."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar