Mehmet Özhaseki'den Burhanettin Kocamaz açıklaması

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki NTV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı

Mehmet Özhaseki'den Burhanettin Kocamaz açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
20 Şubat 2019 Çarşamba 21:09

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki NTV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

(AK Parti-MHP yerel seçim iş birliği) İlkeler koyulunca sonuç almak kolay oluyor. Seçim sonuçlarını okumak kolay olmayacak. 22 yerde AK Partili belediye başkan adayımız var, 3 yerde de MHP listesi içinde hem bizim arkadaşlarımız hem de MHP'li arkadaşlarımız seçime girecekler. 

Çok kolay bir süreç değildi. İki tane köklü yapı var. Bunları bir araya getirmek o kadar kolay olmuyor. Bir pazarlığa dayalı olsaydı emin olun ki bu iki köklü yapıyı bir araya getirmek kolay olmazdı. 

"Güney sınırımızda bir terör devleti olsun istiyorlar"

(Yerel seçimde beka tartışması) Aynı yerden besleniyorlar aynı emir ve direktifleri alıyorlar. Ve istekleri de belli. Türkiye'nin parçalansın ve bölünsün istiyorlar. Güney sınırımızda bir terör devleti olsun istiyorlar. Bunlara ait operasyonların devam ettiği bir ortamda siz beka sorunu yok diyemezsiniz. 

Cumhur İttifakı'nı anlattığımız zaman hiçbir partili seçmenden itiraz gelmiyor. Bizim çukur eylemlerinde yaptığımız mücadele de ihtilalde millet olarak verdiğimiz mücadelede bütün millet yanımızdaydı. O zaman da yanımızda partisine gidip oturan ışığı yakan ben ihtilale karşıyım diyen tek insan vardı, Devlet Bahçeli'ydi. 

"Mehmet Özhaseki'den Burhanettin Kocamaz açıklaması"

Yıllardır şunu öğrendim siyasette hiçbir şey gizli kalmaz. Sayın Burhanettin Kocamaz'ın neden aday olamadı arkasında ne var er ya da geç ortaya çıkacaktır. Bu işin arkasında ne var hep birlikte göreceğiz

"İnsanoğlunun nerede doğacağı Allah'ın takdiri"

(Ankaralılık tartışmaları) Geride kaldığına inanıyorum. Hiç kimse bana nerede doğdun nerelisin diye sormadı. Hiç kimse şu ana kadar bana "Bu adam işi bilmez, ne yaptı ki bu zaman kadar" demedi, diyemedi. İnsanlar buraya bir şekilde gelmiş ben de 17 yaşında öğrenciliğimde geldim. İnsanoğlunun nerede doğacağı Allah'ın takdiri.Siz karar veremiyorsunuz.

(Katılımcı belediyecilik hedefi) Yaptırdığımız çalışmalarda anketlerde milletimiz belediyelerden neler istiyor, nelerden şikayetçi. Konuyla ilgili bilgim ve birikimim var. Bu konuyla ilgili notlarımı Cumhurbaşkanımıza sunduğumda çok hoşuna gitti.İnsanlar nelerden şikayetçi biliyormusunuz?

1-Belediye yönetimlerini biraz kapalı olması. Hiçbirşeyden haberi olmaması insanları müthiş rahatsız ediyor. 2-Plan tadilatları rahatsız ediyor. 3-Kentsel dönüşümle ilgili kuralarrın oturmaması insanları rahatsız ediyor. Katılımcı yönetimde projeler ortak akılla yapılacak. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar