Kılıçdaroğlu seçim startını Batman’da verdi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yerel seçim kapsamındaki mitinglerine Batman Sason'da başladı.

Kılıçdaroğlu seçim startını Batman’da verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
27 Şubat 2019 Çarşamba 15:15

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim kapsamındaki mitinglerine Batman'ın Sason ilçesinde başladı.

İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından önemli satır başları şöyle:

- Herkesin işi herkesin aşı olsun…

- Hani size söz verdim ya; meydan yapacağız, cami yapacağız diye... 3 belediye başkanı ile beraber geleceğiz, o meydanı ve camiyi Allah'ın izniyle açacağız.

- Dışarıdan tütün ithal ediyorlar, canlı hayvan ithal ediyorlar, o kuyruklara varmlık kuyruğu dediler. Allah’tan korkmuyorlar. Allah’tan korksalar memleket bu hale gelir miydi. Eğer bu ülkede binlerce çocuk yatağa aç giriyorsa vebali bunların boynuna. Sason’un sadece cevizini sadece balını dillendirmedim. Son zamanlarda çileği de meşhurdur Sason’un.

- İşsizlik en temel sorunlarımızdan biridir. Batman için işsizliğin başkenti diyorlar. Diyarbakır’da 587 kişi alınacak bir kuyruk var sonu görülmüyor. Ne olacak bunun sonu, efendim dış güçler yaptı şu yaptı bu yaptı. İyi de bu ülkeyi 17 yıldır dış güçler mi yönetiyor.

- Biz size her türlü hizmeti getireceğiz, hiç endişeniz olmasın. Bakın, işsizlik var dedik, yoksulluk var dedik, Türkiye cennet gibi ülke dedik. Hizmetse hizmet yarışına evet. Ama neden kavga? Kavgadan uzak duracağız. Bu ülkede herkesin mutlu olabileceği bir tabloyu yeniden inşa etmek zorundayız

- Yerel seçimlerde yeni bir tarih yazacağız. İstanbul'u, Ankara'yı, Bursa'yı alacağız, yeni bir sayfa açacağız

- İstanbul'da yaşayan vatandaşlar nefes almak isteyince CHP'li belediyelerin olduğu yerlere gidiyorlar. Bize inanın, bize güvenin. Biz size inanıyoruz, size güveniyoruz. Biz vatandaşa hizmet etmeyi kutsal bir görev görüyoruz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar