Kemal Kılıçdaroğlu mitinglere başlıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimler kapsamında yapacağı mitinglere 27 Şubat’ta başlıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu mitinglere başlıyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
23 Şubat 2019 Cumartesi 12:07

CHP’de muhalif 12 üyenin talebini geri çekmesi üzerine bugün yapılacağı ilan edilen Parti Meclisi (PM) toplantısı iptal edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 31 Mart yerel seçimleri için mitinglere başlıyor.

Kılıçdaroğlu’un illerde yapacağı miting ve toplantıların organize edilmesi amacıyla Organizasyon Komitesi kuruldu. Komitenin başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan yaparken, CHP milletvekilleri Ahmet Akın, Orhan Sümer, Ali Haydar Hakverdi ve Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir de görev yapacak.

Kılıçdaroğlu’nun 27 Şubat’ta Batman Sason ziyaretiyle başlayacak programın aralıksız bir şekilde 32 gün boyunca sürmesi amaçlanıyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yerel seçim kampanya döneminde ağırlıklı olarak büyükşehir belediyesi bulunan kentlere yönelik çalışma yapacağı bildirildi. Söz konusu kentler ve ilçelere birden fazla gidileceği belirtildi.

Kılıçdaroğlu’nun 31 Mart yerel seçimlerine yönelik kampanya döneminde İstanbul, Ankara, Mersin ve Bursa’ya ağırlık vermesi planlanıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar