İYİ Parti’ye geçen Burhanettin Kocamaz Mersin'de aday olamadı

İYİ Parti’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Burhanettin Kocamaz yerel seçimlerde resmen aday olamadı. Kocamaz sosyal medya hesabından "Seçimi açık ara alacağımız bir durumda iken parti içinden vurulduk. Biz vurulduk." açıklaması yaptı.

İYİ Parti’ye geçen Burhanettin Kocamaz Mersin'de aday olamadı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
19 Şubat 2019 Salı 20:43

MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Burhanettin Kocamaz, listenin YSK’ya geç teslim edilmesi nedeniyle aday olamadı.

İYİ Parti’nin Mersin İl Başkanlığı heyeti, adaylık listesini 17.00’den sonra Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.

YSK yetkileri, listenin geç gelmesi nedeniyle Kocamaz’ın adaylığını kabul etmedi.
Bu gelişmenin ardından İYİ Parti, il yönetimini görevden aldı.

Mevcut belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçmişti.

İyi Parti konuyla ilgili bir açıklama yayımladı. İşte o açıklama:

Burhanettin Kocamaz da sosyal medya hesabından "Seçimi açık ara alacağımız bir durumda iken parti içinden vurulduk. Biz vurulduk." açıklaması yaptı. İşte Kocamaz'ın o açıklaması:

"Sevgili Mersinliler,Değerli Yol Arkadaşlarım; Seçimi açık ara alacağımız bir durumda iken Parti içinden vurulduk. Biz vurulduk. Biz ne ihanetler gördük !Ama asla yılmadık.Maalesef Sayın Hamit Tuna’nın göreceksiniz Kocamaz İYİ Partiden de aday olamıyacak değerlendirmesi doğru çıktı.

Şunu herkes bilmelidir ki henüz son sözümüzü söylemiş değiliz. Kim ne derse desin. Biz hala pes etmedik. Herkes rahat olsun ve bizi izlemeye devam etsin. Mutlaka bir yol bulacak ve Mersin’i entrikalar ve ayak oyunlarıyla birilerine teslim etmeyeceğiz."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar