CHP İdris Naim Şahin'i aday mı gösteriyor?

CHP Sözcüsü eski İçişleri Bakanı Faik Öztrak, İdris Naim Şahin'in CHP-İYİ Parti iş birliği kapsamında belediye başkan adayı olacağı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

CHP İdris Naim Şahin'i aday mı gösteriyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
7 Ocak 2019 Pazartesi 22:31

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in CHP- İyi Parti'nin ortak adayı olacağı iddiasıyla ilgili "Ortada bir görüşme süreci var" dedi.

Parti genel merkezinde devam eden Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sırasında kısa bir basın açıklamasında bulunan Öztrak, "CHP’nin Ordu adayı İdris Naim Şahin mi olacak?" ve "Adıyaman’da CHP ve İyi Parti, Saadet Partisi’nin adayını mı destekleyecek?" sorularına “Ortada bir görüşme süreci var. Bu görüşme sürecinin sağlığı bakımından açıklamaları bu görüşmeleri yapan arkadaşlarımızın yapması daha doğru olacaktır” yanıtını verdi.

Öztrak, İyi Parti ile yapılan ittifak görüşmelerine ilişkin ise “Cuma günü yaptığımız PM’den sonra bu müzakereleri götüren arkadaşlarımızdan bir tanesi Sayın Seyit Torun bu hafta bu müzakerelerin artık sonuçlanacağını, netleşeceğini ifade etti” dedi. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar