Yıldırım: Bu millet onlara prim vermez

AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, muhalefetin 7 Haziran havası oluşturma gayreti içinde olduğunu söyleyerek, "Bu millet onlara prim vermez. İstikrarın ne demek olduğunu en iyi bu millet biliyor” dedi

Yıldırım: Bu millet onlara prim vermez
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
29 Mart 2019 Cuma 09:25

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, katıldığı bir programda konuştu.

İstanbul’un Türkiye’yi taşıyan bir şehir olduğunu belirten Yıldırım, “Türkiye'nin özeti, ihracatının ve verginin yarısı. Gelen turistlerin 3'te 1'i İstanbul'a geliyor, Türkiye'nin ekonomisinin bel kemiği. Böylesine bir şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olmak bir onurdur. 79 gündür sahalardayız, sahalar gayet iyi insanlar çok güzel şekilde dertlerini anlattılar. İstanbul'un kaygılarını ve gençlerin beklentilerini konuştuk. İstanbul'un bir çok insanıyla bir araya geldik. Çok şeyi anlatma fırsatı da bulduk" şeklinde konuştu.

Yapılan seçim anketleri hakkında açıklamada bulunan Yıldırım, "Kazanamam korkum yok benim. Biz seçime kazanmak için girdik ve kazanmak için de her şeyi yapıyoruz. İnşallah İstanbulluların desteğiyle tecrübe kazanacak" dedi.

"Tekrar 7 Haziran havası gayretindeler"

Muhalefetin 7 Haziran havası gayretinde olduğunu söyleyen Yıldırım, "8-9 ay önce seçim olduğunu unuttular onu bir kenara bıraktılar şimdi tekrar 7 Haziran öncesi de böyle bir ittifak kurmuşlardı. Aynı ittifakla tekrar 7 Haziran havası oluşturabilir miyiz gayreti içindeler. Bu yürümez, bu millet onlara prim vermez. 7 haziran 2015'te AK Parti ilk defa millet vekili sayısı itibari ile tek başına iktidar olamadı. 5 ay sonra millet AK Parti'yi yeniden tek başına iktidar yaptı. Neden yaptı millet istikrarın bozulmasının bedelinin gördü. İstikrarın ne demek olduğunu en iyi bu millet biliyor. Tekrar 7 Haziran riski yok, biz yerel yönetici seçimleri yapıyoruz. Ben bu örneği karşı tarafı anlatmak için verdim. Genel seçim havasına girdiler, hükümet kaybedecek diye kendilerince söylenmeye başladılar" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar