Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı Hakkında İlk Kez Konuştu

İsmi CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında gösterilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu adaylığı hakkında ilk kez konuştu

Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı Hakkında İlk Kez Konuştu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
23 Kasım 2018 Cuma 18:17

İsmi CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında gösterilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Habertürk'ten Esra Boğazlıyan'ın sorularını yanıtladı. 

Ekrem İmamoğlu'nun ismi Gürsel Tekin, Akif Hamzaçebi, Muharrem İnce gibi isimlerle birlikte CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında geçiyordu. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir kulis bilgisinde ise Ekrem İmamoğlu'nun Büyükşehir adaylığını istemediğini Kılıçdaroğlu'na ilettiği, bir dönem daha  Beylikdüzü'nde devam etmek istediği aktarılmıştı. İmamoğlu bi iddialar hakkında ilk kez konuştu. 

İmamoğlu, " Adaylığı reddettim diye bir ifade kullanmadım" dedi. Sözlerine "Aday olmaktansa aday gösterilmek daha önemli" diye devam eden İmamoğlu partsinin adaylarını Aralık ayının ilk haftası gibi açıklayacağını düşündüğünü söyledi. 

NE OLMUŞTU? 

Ekrem İmamoğlu, Kadir Topbaş'ın istifası üzerine İBB Meclisi'nde yeni başkanı belirlemek için gerçekleştirilen seçimde CHP'nin İBB adayı olmuştu. 

 

Geçtiğimiz günlerde de Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul için Ekrem İmamoğlu gibi genç ve başarılı belediye başkanlarımız da gündemimizde dediği aktarılmıştı

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar