Victoria’s Secret kalıpları yıktı!

Her yeni ürünüyle tüm kadınları heyecanlandıran, erkeklerin ise yüreğini hoplatan Victoria’s Secret, bildik kalıplarını yıktı. Yeni kampanyasında büyük beden ölçülerine sahip model Ali Tate-Cutler boy gösteriyor.

Victoria’s Secret kalıpları yıktı! - Sayfa 1

Dünyanın en ünlü mankenlerinin defilesine çıkmak için sıraya girdiği kadın iç çamaşırı markası Victoria’s Secret, uzun yıllar boyunca sadece zayıf kadınlara hitap ettiği yönündeki eleştirileri bu kez kulak ardı etmedi ve yeni kampanyası için ilk büyük beden mankenini işe aldı.

1 6
 
Victoria’s Secret kalıpları yıktı! - Sayfa 2

Marka açısından devrim niteliğindeki bu karar, Victoria’s Secret modellerine bakıp hayıflanan pek çok kadını mutlu etti.

2 6
 
Victoria’s Secret kalıpları yıktı! - Sayfa 3

14 beden model Ali Tate-Cutler, Bluebella kampanyası için çekilen fotoğraflarından birini Instagram hesabından paylaşarak markanın tarihi kararını duyurdu.

Cutler, gençliğinin idol markasında kendisine sunulan bu fırsatın gerçeküstü olduğunu, büyük beden ilk manken olmasının kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Cutler, markanın bu tarihi kararını "Bedenler için doğru yönde atılmış bir adım" olarak değerlendirdi.

3 6
 
Victoria’s Secret kalıpları yıktı! - Sayfa 4

E! News röportajında Cutler, “14 beden, aslında Amerika'daki ortalama kadın ölçüsü. Bu kalıplara uygun modelleri medyada ve modada daha çok görmemiz gerektiğini düşünüyorum çünkü çoğu kadın bu ölçülere sahip. Bu yüzden marka tarafında ve medyada doğru şekilde temsil edilmemiz gerekiyor. Victoria’s Secret'ın reklamlarında büyük beden ölçülerine sahip bir kadını öne çıkarması, doğru yönde ilerlediklerini ve farklı beden ölçülerine sahip kadınlardan gelen taleplere kulak verdiklerini gösteriyor." dedi.

4 6