Son dakika... Otomotivde 7. Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Tasarım Yarışmasına başvurular başladı

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nin (OİB) düzenlediği 7. Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Tasarım Yarışması'na başvurular başladı.

Son dakika... Otomotivde 7. Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Tasarım Yarışmasına başvurular başladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
19 Ocak 2018 Cuma 12:11

Türkiye ihracatının 12 yıldır lideri otomotiv sektöründe katma değerli ürün ve teknolojilerin geliştirilmesini amaçlayan 7. Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Tasarım Yarışması'na başvurular başladı. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından düzenlenen yarışma, 22-23 Mart tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getirecek yarışmalarda dereceye girenlere toplam 225 bin TL ödül verilecek. 7. Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Tasarım Yarışması'nda Ekonomi Bakanlığı desteğiyle iki yıllık yurt dışı eğitim hakkı da kazanacak olan derece sahipleri, ayrıca projelerini OİB ve İTÜ ARI Teknokent işbirliğinde kuluçka merkezinde geliştirebilecek.

Türkiye ekonomisinin 12 yıldır üst üste ihracat şampiyonu otomotiv sektöründe katma değerli ürün ve teknolojilerin geliştirilmesini amaçlayan 7. Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Tasarım Yarışması için başvurular başladı.

Ekonomi Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından düzenlenecek olan yarışma, bu yıl 22-23 Mart tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesinde gerçekleştirilecek. Sektörde çalışan profesyonellerden araştırmacılara, akademisyenlerden ilgili dallarda eğitim gören öğrencilere yaratıcı fikri olan pek çok kişinin katılabileceği etkinlikleriçin başvurular 2 Şubat Cuma gününe kadar sürecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar