En güzel ve özel resimli cuma mesajları Facebookta paylaş

Mübarek Cuma mesajları, Facebookta paylaşmak için resimli cuma mesajları haberimizde. 19 Ocak resimli Cuma mesajları Facebook ve sosyal medyada paylaşın!

En güzel ve özel resimli cuma mesajları Facebookta paylaş
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
19 Ocak 2018 Cuma 10:52

Resimli Cuma mesajları Facebookta paylaşılabilir, mübarek Cuma gününün önemi birbirinde n güzel ve özel mesajlarla hatırlatılabilir. Sevdiklerinizin Cuma günün hayırlı kılmak ve onlara dileklerinizi iletmek için resimli cuma mesajları yollayabilirsiniz. Resimli Cuma mesajları Facebookta paylaşmak ve reimli cuma mesajları Whatsapptan göndermek için doğru yerdesiniz.

RESİMLİ CUMA MESAJLARI FACEBOOK, WHATSAPP PAYLAŞ! Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun.
Önce yollar uzanır hakka yürümek için; tomurcuklar, güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için… Sen de dua et Allah için… Cumanız mübarek olsun.
Allah'ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. (Tirmizî, Deavât,73.) Hayırlı cumalar…

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur." (Buhârî, Tevhîd, 35.)
Allah'ım! Sen affedicisin, Kerim'sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât,84.) Hayırlı cumalar.
Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah’ım! Ruhumu daraltma, kalbimi karartma, darda koyup aratma, Hak yolundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma. Amin. Hayırlı cumalar...

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım! Rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun…

Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma Allah’ım! Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl. Fakirlere yardım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.
Dün geçti yarın da henüz gelmedi. Dün için yapacak bir şey yok. Yarına sağ çıkacağımız belli değil. Bugün Cuma kıymetini bil. HAYIRLI CUMALAR...

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı cumalar.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar