Ağrı'da kaybolan Leyla Aydemir bulundu mu?

Türkiye, Ramazan Bayramı’nın ilk günü Ağrı’da kaybolan Leyla Aydemir’den gelecek güzel haberi bekliyordu. Ancak Leyla Aydemir'in cansız bedenine ulaşıldı.

Ağrı'da kaybolan Leyla Aydemir bulundu mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
2 Temmuz 2018 Pazartesi 18:00

Leyla Aydemir, Ağrı’da Ramazan Bayramı’nın ilk günü bayramlaşmak için gittikleri Bezirhane köyünde kayboldu. Akrabaları ile bayramlaşan aile dışarıda amcası ile oyun oynayan Leyla’nın 15 dakika içerisinde kaybolduğunu öğrendi. Ailesi, AFAD, jandarma ekipleri, korucular, köylüler ve Müge Anlı küçük Leyla’nın bulunması için seferber oldu. Leyla Aydemir’in amcası küçük kızın kaybolmadan önceki görüntülerini paylaştı. Leyla’nın üzerinde yeşil kıyafeti vardı. ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında da Leyla Aydemir için arama çalışmaları başlatıldı. Ayrıca sosyal medyada Leyla Aydemir'in bulunması için destek kampanyası başlatıldı.

Müge Anlı’nın programına katılan baba Nihat Aydemir şüphelendikleri biri olmadığını belirterek, "İçinde bir kadın bir erkeğin olduğu beyaz bir araç varmış. O aracı görenler var. Köye gelip şeker dağıtmışlar. İçinde 3 tane çocuk varmış. Biri mavi gözlüymüş, ona yoğunlaştık. Erkek 40 yaşlarında, kirli sakallı. Arabanın arka camı da kırıkmış" dedi. Anne Şükran Aydemir ise kızının yemek yiyemediğini sadece 'anne süt' diyebildiğini söyledi. Anne Aydemir sözlerini şöyle sürdürdü:

"Görenler, duyanlar Allah rızası için söylesin. Kim götürdüyse hiçbir şekilde şikayetçi olmayacağım. Kim bana bunu yaptıysa Allah onu islah etsin. Kızım yemek yemiyor, sadece biberonla besleniyor. Allah rızası için getirsinler. Ciğerim yanıyor. Yeter ki kızımı bana sağ salim getirsin. Kızım yabancıların yanına gitmez, doğru düzgün ailenin yanına gitmiyor. Utangaçtır. Kendini ifade edemez. Sadece 'anne süt' diyebiliyor. Küçük kardeşinin adı Ece, onu bile söyleyemiyor."

Amca Aydemir, "Ben videoyu çektim, sonra çocuğu eve teslim ettim. Bayramdı arkadaşlarımla çay içmeye devam ettim. Çocuk Ağrı'ya doğru yürüyordu. Çok çekingen kimsenin yanına gitmeyen bir çocuk. O yüzden öyle davranıyor. Çocuk köyün yabancısı, yerlisi değil" dedi.

Leyla'nın cansız bedenine ulaşıldı

Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, köyde ölü bulundu. Kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, bayramın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla'yı arama çalışmalarının 18. gününde acı haber geldi. Arama çalışmaları sonucu Bezirhan köyünde minik Leyla'nın cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerinde yetkililerin incelemeleri devam ediyor.

Minik Leyla'yı arama çalışmalarına, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinden (JAKEM) getirilen kadavra ve ceset arama köpekleri, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JAK) bağlı 10 kişilik arama kurtarma ekibi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 11 kişiden oluşan özel ekip, Van ve Ağrı AFAD ekipleri, UMKE, 112 Acil Sağlık ve Türk Kızılayı görevlileri ve Batman'dan gelen 5 gönüllü avcı katılmıştı.

Leyla Aydemir'in Son Görüntüleri

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

TÜLİN En beğenilen yorum
BÜTÜN KÖY EVLERİDE ARANSIN