Ünlü rapçiden gündem olan Melania Trump videosu

ABD'nin ünlü rapçilerinden T.I. yeni albümü Dime Trap’i tanıtmak için Twitter’dan 1 dakikalık bir video paylaştı. Videoda T.I.’ın karşısına Melania Trump’a benzeyen bir kadın geliyor ve soyunarak erotik bir dansa başlıyor.

Ünlü rapçiden gündem olan Melania Trump videosu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
17 Ekim 2018 Çarşamba 15:58

ABD'nin ünlü rapçilerinden T.I. 'nın paylaştığı video, ABD Başkanı Donald Trump’ın Beyaz Saray’dan ayrıldığını gösteren arşiv görüntüleriyle başlıyor. Trump’ın helikopteri havalandıktan sonra kamera Oval Ofis’e dönüyor ve takım elbise içindeki T.I. izleyicinin karşısına çıkıyor. Daha sonra masaya oturan T.I.’ın karşısına Melania Trump’a benzeyen bir kadın geliyor ve erotik bir dansa başlıyor.

Sosyal medyada tartışma yaratan, Beyaz Saray'ın da tepki gösterdiği videoda Melani Trump'ı oynayan kadın, First Lady’nin bu yılın başında giydiği ve tepki çeken ceketini giyerken görülüyor.

ABD Başkanı Trump’ın göçmen aileleri ayırma kararı sonrasında bu uzun ceketle basın mensuplarının karşısına çıkan First Lady'nin sırtında kocaman boyutlarda, “Ben gerçekten umursamıyorum, peki ya sen?” yazıyordu.

 

Klipte T.I.’ın karşısına çıkan kadın bir anda soyunuyor ve dans etmeye başlıyor. Neredeyse çırılçıplak olarak masanın üstüne zıplayan ve rapçinin kravatını çeken dansçı hareketlerine devam ediyor.

Videonun sonuna doğru rapçi, Melania Trump’a benzeyen kadını odadan çıkarıyor. İşte ünlü rapçinin sosyal medyada paylaştığı 1 dakikalık o video...

 

Şarkıcının paylaştığı video kısa sürede 1.5 milyon kişi tarafından izlenirken, sosyal medyayı karıştırdı. Birçok kullanıcı videoyu saldırgan ve kadınları aşağılamaya yönelik bulurken, Beyaz Saray da videoyla ilgili bir açıklama yaptı. First Lady’nin Basın Sözcüsü Stephanie Grisham videoyu eleştirirken, daha önce yayınlanmış bir makaleyi sosyal medyada paylaştı. Makalede, “Bu nasıl kabul edilebilir? Bu iğrenç, boykot edilmesi gerek” ifadesi yapılıyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar