Üçüzüyle birleşti, dünyaya böyle geldi! Ahtapot olarak adlandırıldı

Hindistan'da 4 kolu, 4 bacağı bulunan ve ahtapot olarak adlandırılan bir bebek dünyaya geldi. Bebeğin anne karnında üçüzüyle birleştiği için deforme olarak doğduğu açıklandı.

Üçüzüyle birleşti, dünyaya böyle geldi! Ahtapot olarak adlandırıldı - Sayfa 1

24 yaşındaki anne Raju, hafta sonu Rajasthan'daki Tonk'ta bulunan devlet hastanesinde ikiz bebek doğumu gerçekleştirdi. Raju doğumdan sonra aslında üçüzleri olduğunu anladı. İkizlerden birinin vücudunda fazladan iki kol ve iki bacak daha vardı. Doktorlar bu durumun hamilelik sırasında meydana gelen birleşmeden kaynaklandığını açıkladı.

1 4
 
Üçüzüyle birleşti, dünyaya böyle geldi! Ahtapot olarak adlandırıldı - Sayfa 2

Raju'nun erkek bebeği tamamen sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirken kızı, göğsüne birleşmiş kardeşinin bacak ve kollarıyla dünyaya merhaba dedi. Küçük kızın göğsündeki uzuvların yapılacak ameliyatlarla alınabileceği düşünülüyor.

2 4
 
Üçüzüyle birleşti, dünyaya böyle geldi! Ahtapot olarak adlandırıldı - Sayfa 3

Operasyonu gerçekleştiren Dr Rohitesh Meena, erkeğin hiçbir sorunu olmadığını ancak kız çocuğun yapışık doğumdan dolayı nefes alma güçlüğü çektiğini söyledi.

3 4
 
Üçüzüyle birleşti, dünyaya böyle geldi! Ahtapot olarak adlandırıldı - Sayfa 4

Raju ve kocası Badhulal Gurjar, okuma yazma bilmeyen bir çift. İlk kez çocuk sahibi olacak çiftin daha önce ultrasona gitmediği bu nedenle durumdan haberder olmadıkları açıklandı. Doktorlar üçüzler arasında ilk kez yapışık ikiz vakası gördüklerini ifade etti.

4 4