Trump'tan Suriye hakkında yeni açıklama: Ne zaman olacağını söyledim

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye konusunda yeni bir açıklama yaptı. Trump, Suriye'ye yapılacak müdahalenin ne zaman olacağını söylemediği açıkladı

Trump'tan Suriye hakkında yeni açıklama: Ne zaman olacağını söyledim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
12 Nisan 2018 Perşembe 13:22

Dün attığı Rusya tweeti ile iki ülke arasında gerilim başlatan Trump, bugün Suriye hakkında yeni bir tweet daha attı.

ABD Başkan Donald Trump dün  Twitter’da attığı tweet Rusya arasında bir gerilime neden olmuştu.  

Twitter’dan ilk önce, “Rusya, Suriye'ye atılacak her füzeyi vuracağını söylemiş. O zaman hazır ol Rusya çünkü füzeler geliyor, hem de iyi, yeni ve akıllısından..." mesajı ile iki ülke arasındaki ilişkilerin gerilmesine yol açan daha sonra da, “Rusya ile ilişkilerimiz Soğuk Savaş dönemi de dahil hiç olmadığı kadar kötü. Buna hiç gerek yok. Rusya'nın ekonomik olarak desteğe ihtiyacı var ki biz de bunu kolaylıkla sağlayabiliriz. Birlikte çalışmalıyız. Silah yarışını bırakalım” sözleri ile gerilimi yumuşatan ABD Başkanı Donald Trump bugün Suriye hakkında yeni bir tweet daha attı.

“SALDIRININ NE ZAMAN OLACAĞINI SÖYLEMEDİM"

 Trump Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Suriye'ye saldırının ne zaman olacağını asla söylemedim. Çok yakında da olabilir, hiç de olmayabilir. Ne olursa olsun ABD, benim yönetimim altında, bölgeden DEAŞ'ı atmak için önemli bir iş yaptı. 'Teşekkürler Amerika' nerede?" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar