Sonunda bulundu! Seks süresini 1 saat uzatan yöntem!

Erkeklerin 2 dakika ya da daha kısa sürede orgazm olmalarını önleyecek yöntem bulundu.

Sonunda bulundu! Seks süresini 1 saat uzatan yöntem! - Sayfa 1

Dünyada birçok erkeğin cinsel aktivite süresi 1,5 ile 7 dakika arasında değişiyor. Fakat erkeklerin büyük bir bölümü 2 dakika ya da daha az bir süre içinde boşalıyor ve partnerlerini cinsel yönden tatmin edemiyorlar. Türkiye’de de durum bundan ibaret. Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak’a göre, hızlı başlayan ve çabuk biten bir seks anlayışımız var. Daha çok tek taraflı, genellikle erkeğin işini bitirmesine odaklı bir seks hayatı yaşıyor insanımız. Hatta bu durum şarkılarımıza bile yansımış. O şarkıda ‘Sevmek bir ömür sürer, Sevişmek bir dakika’ diyor. Fakat bilim adamlarına göre ideal seks süresi ortalama 4 dakika olmalı.

1 25
 
Sonunda bulundu! Seks süresini 1 saat uzatan yöntem! - Sayfa 2

Uzman Klinik Psikolog Mehmet Başkak, erkeğin seks süresinin 1 saate kadar uzatılabileceğini söylüyor. Psikolog Mehmet Başkak’ın, erkeğin seks süresini uzatan kadınlara özel tavsiyeleri şöyle:

2 25
 
Sonunda bulundu! Seks süresini 1 saat uzatan yöntem! - Sayfa 3

İlişki öncesi mastürbasyon yapmasını sağlayın

Erkek dolu bir tüfek gibi aşırı istekli olduğunda bazen bir dokunması bile kontrolsüz boşalma sebebidir. Evet, erkeğin mastürbasyon yapmadan başladığı bir cinsel ilişki, dolu bir silahla dışarı çıkmak gibidir. Cinsel ilişkiden bir ya da iki saat öncesi erkeğin mastürbasyon yoluyla boşalması cinsel ilişki anında hemen boşalmasına engel olur. Partnerinizle yavaş ve sıcak bir ön sevişme sayesinde, onun tekrar uyarılmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle partneriniz cinsel ilişki sırasında kendisini sizin durumunuza ve cinsel ritminize göre ayarlayacaktır.

3 25
 
Sonunda bulundu! Seks süresini 1 saat uzatan yöntem! - Sayfa 4

Bir hipnoterapist bulun ve siz zahmet etmeyin

Yıllardır erken boşalma sorunu yaşayan erkeklere hipnozla kolay çözüm bulunabiliyor. Klinik hipnozun cinsel sorunların tedavisine ciddi katkıları var ve ülkemizde de gittikçe yaygınlaşıyor. Hipnoz ile erkeğin erken boşalma sebepleri bulunur ve aşırı heyecan, performans kaygısı, boşalacağım korkusu hipnoterapist tarafından temizlenerek, orgazmın kalitesi iki taraf için de artırılabilir.

4 25