Samsung edge özellikleri ve fiyatı

Samsung’un geçtiğimiz yıllarda merakla beklenen Galaxy S7 edge modelinin özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Samsung  edge özellikleri ve fiyatı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
16 Ocak 2018 Salı 12:16

Samsung Galaxy S7 edgenin özellikleri ve fiyatı:

Çift kavisli ekranı ile dikkat çeken Galaxy S7 edge, oldukça şık bir tasarıma sahip. Galaxy S6 edge ile benzer bir tasarıma sahip olan Galaxy S7 edge modeli için genel olarak belli başlı hatların yenilendiğini söyleyebiliriz.

Tasarımdan başlayacak olursak, Samsung S6’nın genel tasarımından daha farklı olarak Samsung Galaxy S7 Edge telefonun hatları daha yumuşak. Galaxy S7’den biraz daha büyük olan ekran 5.5 inç büyüklüğünde. Ekranın çözünürlüğü ise yine S7’de olduğu gibi 2560 x 1440 piksel ve Super AMOLED ekran.
Galaxy S7 Edge modelinde yer alan ve önemli ölçüde güç tasarrufu yaptığı belirtilen “Always On” özelliği, ekranın her zaman açık kalmasını sağlıyor. Bu sayede sık sık saati ya da bildirimleri görmek için telefonunuzun ekranını açmak zorunda kalmayacaksınız. İşletim sistemi ise Exynos 8890.

Galaxy 6 modeline nazaran Galaxy S7 modelinde çok daha hızlı ve daha yüksek performans sağlıyor.

RAM değeri olarak Galaxy S7 modeliyle eşdeğer olarak 4GB RAM kullanılmış. Yine soğutma konusunda da Galaxy s7 ile benzer özellikleri gösteren Samsung Galaxy S7 Edge, 32 ya da 64GB micro SD kart kullanımına da imkan sağlıyor.
Galaxy S6 edge modelinde yer alan çıkıntılı kamera, neredeyse yarı yarıya inceltilmiş şekilde yeni Galaxy S7’de yer alıyor. Kamera çözünürlüğü ise 12 Megapiksel olarak belirlenmiş.

Tasarımda Devrim:Fark yaratan yaklaşım

Note Edge ile bilgiye ulaşmada ve mobil cihaz kullanımında yepyeni bir deneyim yaşarken, kendinizi ve zevklerinizi özgürce yansıtabileceksiniz. Benzersiz kavisli ekran ile uygulamalara, uyarılara ve cihaz özelliklerine kapak kapalıyken bile tek bir parmak hareketiyle kolayca ulaşabilirsiniz.
Ayrıca ana ekranda video oynatırken, kavisli ekran sayesinde izleme deneyiminiz kesintiye uğramadan bildirimlerinizi alabilirsiniz.

Her zaman kullanılabilir ekran: Kavisli ekranınızı kişiselleştirip en güncel haberlere, borsa veya spor bilgilerine anında ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bildirim almak istediğiniz ilgi alanlarınıza karar vermek!

Kişişiye Özel Tasarım ve Bilgi Akışı

Güne güncel bilgiler ve kendi fotoğraflarınızla başlayın.
Cihazınızı, Galeri'den ya da farklı yerlerden seçeceğiniz güzel fotoğraflarla donatın ve en çok
ilginizi çeken konularla hep bağlantıda kalın.

Birinci Sınıf Ekran (Quad HD Super AMOLED Ekran)

İnsan gözünün sınırlarını aşan kristal netliğindeki görüntülerin keyfini çıkarın.
5.6 inç Quad HD Super AMOLED ekranın hassas renk doygunluğu ve yüksek kontrastı ile renkleri çok daha net ve canlı görebileceksiniz.
Yüksek çözünürlük, muheşem bir görüntüleme deneyimi yaşatır.
İnternette gezinmek ve e-kitap okumak için en uygun hale getirilmiştir.

Gelişmiş Kamera ile Parlak ve Net Görüntüler

Karanlıktan endişe etmeden en güzel anlarınızı fotoğraflayabilirsiniz.
Hem ön hem de arka kamera ile daha parlak ve daha net fotoğraflar çekebilirsiniz. 3.7 MP çözünürlükteki F1.9 objektifli ön kamera ve 16 MP çözünürlüğe sahip Akıllı OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) özellikli arka kamera ile yetersiz ışık koşullarında bile hayatınızdaki her anı en iyi sonuçları alarak ölümsüzleştirebilirsiniz.

Akıllı Seçim

Dilediğiniz içeriği ve metni herhangi bir ekrandan özgürce seçin.
S Pen ile herhangi bir ekrandan ya da farklı uygulamalardan dilediğiniz içeriği seçip kaydedebilirsiniz. Üstelik seçtiğiniz içerikleri bir araya getirebilir, tek seferde paylaşabilirsiniz.

Fotoğraf Notu

Not almak için yepyeni bir yol.
Fotoğraf Notu ile çektiğiniz fotoğrafı analogdan dijitale çevirin, renkleri değiştirerek veya hatırlatmalar ekleyerek kendi notlarınızı kolayca oluşturun! Not almada yeni bir dönem başlatan bu özellik sayesinde nesneleri ve sözcükleri değiştirebilir, kâğıt ya da tahtada yazılı notları düzenlenebilir formatta görüntülere dönüştürebilirsiniz.

Gelişmiş S Pen

Kâğıt üzerinde yazyormuş hissi.
S Pen, yüksek basınç hassasiyeti ile kâğıt üzerinde yazıyormuş hissi yaratan gelişmiş bir dijital el yazısı deneyimi yaşatır.
Hassas bir kullanım ile el yazısı deneyiminzii zenginleştirebilir, kendinizi çok daha net ifade edebilirsiniz.

Akıcı ve Doğal Çoklu Görev

Daha fazla kolaylık için sezgisel kullanım.
Çoklu pencere sayesinde, basit el hareketleri ile birden fazla uygulamayı aynı anda tek ekranda yönetebilirsiniz.

Hızlı Şarj, Yüksek Pil Kapasitesi

Daha kısa şarj süresi, daha uzun kullanım.
Galaxy Note Edge, geliştirilmiş şarj teknolojisi sayesinde çok daha kısa sürede şarj olur. Note Edge’inizi 30 dakikada %50’ye, bir saatten kısa sürede ise %100’e kadar şarj edebilirsiniz. Siz duş alıp günün yorgunluğunu atarken, telefonunuzun şarjı çoktan dolmuş olacak. Daha uzun süreli kullanım için Ultra Güç Tasarrufu modunu kullanabilirsiniz.

Galaxy S7 Edge Modelinin Teknik Özellikleri

Boyut: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm 157 gram.

Ekran: 5.5 inç. (1440 x 2560) Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

İşletim Sistemi: Android 6.0 Marshmallow

İşlemci: 2.6 GHz hızında çalışan Exynos 8890

Grafik birimi: Mali T880MP14

Ram: 4 GB LPDDR4

Kamera: 12 Megapiksel f/1.7 değerinde arka, 5 Megapiksel f/1.7 değerinde ön kamera

Batarya: 3.000 mAh

Depolama: 32/64 GB (microSD kart ile 200 GB’a kadar artırılabilir)

Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB 2.0

Dilerseniz şimdi Galaxy S7 edge modeline daha yakından bakalım.

Galaxy S7 edge ekran özellikleri

Ekranından başlayacak olursak eğer Galaxy S7 edge, 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüğünde bir ekrana sahip. 2560 x 1440 piksel çözünürlük sunan bu ekran, Super AMOLED teknolojisini kullanıyor ve 516 ppi değerinde.

Çift taraflı kavisli olan bu ekran Galaxy S6 Edge modellerine kıyasla daha işlevsel ve kullanışlı. Dilediğiniz gibi kısayol atamanızın mümkün olduğu Galaxy S7 edge modelinde ayrıca “Always On” yani ekranın her zaman açık kalmasını sağlayan yeni bir özellik daha yer alıyor.

Bu özellik sayesinde saati veya bildirimleri görmek için sürekli telefonunuzun ekranını açmanızın önüne geçiliyor ve önemli ölçüde güç tasarrufu sağlandığı söyleniyor.

Samsung S7 edge fiyatı 3.100-3.600 TL aralığında.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar