Kadınların G noktasına nasıl ulaşılır?

Kadının G noktasını bulmak, uyarmak ve nasıl ustalaşılacağını öğrenmek hem kadınlar hem erkekler için kadınlara zevk verme konusunda can alıcı önem taşır.

Kadınların G noktasına nasıl ulaşılır? - Sayfa 1

Onu mutlu etmek her zaman bir gizem olmak zorunda değil. Yıllar boyunca, klitoris kadın orgazmının tek tetikleyicisi olarak düşünüldü. Yazık ki klitorisi bulmak birçok erkek için göz korkutucu bir görev haline geldi ve 1950 yılında, Dr. Ernst Grafenberg adında bir doktor vajinanın içinde daha da gizemli bir kadın zevk noktası bulunca işler kolaylaşmadı.

1 10
 
Kadınların G noktasına nasıl ulaşılır? - Sayfa 2

Bu bölge, 1980’lerde seksologlar tarafından g noktası olarak popüler hale getirildi. Öyle görünüyor ki G noktasının uyarılması çok güçlü bir kadın orgazmı yaratır ve bazı kadınlarda, konuşma dilinde "fışkırma” diye bilinen kadın boşalmasını yaratır.


2 10
 
Kadınların G noktasına nasıl ulaşılır? - Sayfa 3

G noktası tam olarak nerededir?

Erkek prostatına benzeyen paraüretral bezin fasulye şekilli, süngersi dokusudur. Gerçek bölge sadece on kuruş kadardır ama dokununca etraftaki dokudan daha sert gelir. G noktası erektik dokudan oluştuğu için kan akışı olduğunda şişer, özellikle kadının G noktasında etkin şekilde nasıl ustalaşacağınızı öğrenirseniz. Ön vajina duvarının içindeki vajinal ağızdan yaklaşık 3-5 santim geride yer alır. "Ön” duvar, onun göbek deliğiyle aynı taraftaki vajina duvarıdır.

3 10
 
Kadınların G noktasına nasıl ulaşılır? - Sayfa 4

G noktasını bulmanın en iyi yolu nedir?

Birincisi, G noktası bir kadın cinsel olarak uyarıldığında en kolay tespit edilir, o yüzden ön sevişme konusunda cimrilik etmeyin. Bir kadının G noktasını tespit edip orada ustalaşmak için partneriniz sırtüstü yatarken ona yüzünüzü dönün ve işaret veya orta parmağınızı kolayca gideceği kadar uzağa yerleştirin. 

4 10