iPhone X'e benzeyen Ulefone X’in özellikleri neler? İşte Ulefone X’in fiyatı

Apple çıkardığı amiral gemisi iPhone X’e benzeyen birçok telefo çıktı. Ulefone X ise iPhone X’e nerdeyse birebir benziyor? İşte Ulefone X’in fiyat ve özellikleri…

iPhone X'e benzeyen Ulefone X’in özellikleri neler? İşte Ulefone X’in fiyatı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
15 Haziran 2018 Cuma 11:03

 Apple’ın yeni amiral gemisi olan iPhone X’e benzeyen birçok telefon piyasaya çıkarıldı.  Çinli telefon üreticisi Ulefo, iPhone X’e birebir benzeyen bir telefon üretti. Ulefone, ultra ince çerçeveleri sayesinde %91’lik ekran/gövde oranı sunan yeni akıllı telefonu Ulefone X'u tanıttı

iPhone X’e benzeyen telefonda MediaTek Helio P23 işlemcisinden güç alan cihazda 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. Çift 4G desteğine sahip olan cihazda iki SIM kartınız ile aynı anda 4G bağlantısı kullanabiliyorsunuz. Cihaz her ne kadar kopya bir tasarıma sahip olsa da seviyesine göre oldukça iyi teknolojilere sahip. Bunlardan biri de kablosuz şarj desteği.

Telefonun ekranı 5.85 inç, arka tarafında çift kamera bulunan telefonda ana kamera 13 MP, diğer kamerası ise 5 megapiksel. Telefonun ön kamerası ise 8 megapiksel.  Telefonda 3300 mAh batarya bulunuyor. İşletin sistemi ise Android 8.1 Oreo.

Telefonda siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı seçenek bulunuyor. Telefonun satış fiyatının ise 730 TL olduğu ifade edildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar