Gmail hesabı nasıl açılır? Gmail hesap açma ? Gmail nedir? Gmail mail açma

Gmail hesabı nasıl açılır? Gmail hesap açma resimli anlatım, Gmail hesap açma videolu anlatım, Gmail'den nasıl mail açarım gibi soruların cevaplarını makalemizden detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz

Gmail hesabı nasıl açılır? Gmail hesap açma ? Gmail nedir? Gmail mail açma
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
12 Aralık 2018 Çarşamba 17:38

Dünyada en popüler olarak kullanılan mail uygulaması Gmail'dir. Gmail, hotmail, yandex, yahoo gibi mail uygulamaları tüm dünyada oldukça popüler. Türkiye'de özelikle şirketler arası yazışmalarda en çok gmail kullanılmakta. Mail hesabı artık sadece iş dünyasında değil günlük hayatımızda da olmazsa olmaz bir ihtiyaç durumunda. Faturalar, duyurular, online şifre işlemleri için her insanın bir mail hesabı olmak zorunda. Peki Gmail hesabı nasıl açılır? Gmail hesabı açma resimli anlatım, Gmail hesabı açma videolu anlatım, gmail mail açma...

Gmail hesabı nasıl açılır?

Gmail hesabı Google'ın kullanıcılarına sunduğu bir hizmettir. Gmail hesabı açmak ise aslında oldukça basit bir işlem. 

Gmail Oturum Açma  Gmail Oturum Sayfasına tıklayınız

İlk önce herhangi bir tarayıcınızdan Google'ın ana sayfasına giriniz. Oradan sağ üst köşede Gmail yazan yere tıklayınız. 

İkinci adım olarak karşınızda tek hesap tüm google yazılı ve lütfen e-posta adresinizi giriniz yazan bir ekran çıkacaktır. O ekranın alt tarafında yer alan yeni hesap oluştur yazısına tıklayınız. Karşınıza Google hesabı nasıl açılır yazılı bir sayfa çıkacaktır. Sayfanın sağ kısmında sizden ad, soyad, doğum günü, cinsiyet, şifre oluşturun gibi bazı bilgiler isteyecektir. Bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun.Şifre oluşturun kısmında ise unutmayacağınız ve tahmin edilmesi zor bir şifre yazınız. Şifrenizin içinde doğum tarihinizin, adınızın yer almaması gerekmektedir. Bu durum teknik olarak bir sorun çıkarmasa da şifrenizin kolay tahmin edilmemesi için son derece önemli bir detaydır. Yine aynı sayfada google'ın sizden istediği bir diğer madde ise kullanıcı adıdır. Kullanıcı adı demek mailinizin adı demektir. Örneğin ''galatasaray_1905'' bir kullanıcı adıdır. Ancak özellikle kurumsal yazışmalarda kullanacağınız bir gmail hesabı oluşturacaksanız bu kullanıcı adının daha resmi mümkünse adınız ve soyadınızın olduğu bir kullanıcı adı belirlemeniz daha doğru olacaktır. 

Bu sayfada Google'ın Gmail hesabı açma için sizden istediği bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra sayfanın en altında yer alan bir sonraki adıma geç sekmesine tıklayarak bir adım daha ilerleyebilirsiniz. Aslında bu adım ile gmail hesabını otamatik olarak açmı oluyorsunuz. Artık Gmail hesabınızı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Gmail hesabı Açma Resimli Anlatım

İlk önce google sayfasına girerek sağ üst kısımda yer alan gmail sekmesine tıklayınız. 

Daha sonra karşınıza resimde gördüğünüz gibi bir ekran çıkacaktır. O ekranda alt kısımda yer alan hesap oluştur sekmesine tıklayınız. 

Daha sonra karşınıza yine 3. resimde gördüğünüz gibi google hesabınızı oluşturun yazan bir sayfa açılacaktır. Açılan sayfada adınızın, soyadınızın, mail kullanıcı adınızın istendiği bir sayfa yer almaktadır. Burada yer alan tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Daha sonra yine sayfanın en altında  yer alan bir sonraki sayfaya geç sekmesine tıklayarak mail hesabınızı oluşturabilirsiniz. 

 

Gmail Hesabı Nasıl Açılır? Gmail Hesabı Videolu Anlatım

Gmail hesabı nasıl açılır sorsunun videolu anlatımı yukarıdan izleyebilirsiniz. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar