Eskişehir'de pizzaya tüküren kurye hangi firmaya ait?

Eskişehir'de müşterinin pizzasına tüküren kurye görenleri şaşkına uğrattı. Peki ya Eskişehir'de pizzaya tüküren kurye hangi firmaya ait?

Eskişehir'de pizzaya tüküren kurye hangi firmaya ait?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
27 Mart 2018 Salı 13:15

Eskişehir’de bir müşterisine götürdüğü pizzaya apartman içinde tüküren ve bunu telefonuna kaydeden kurye anbean güvenlik kamerasına yansıdı.Eskişehir’de pizza servisi yapan bir kurye, servise gittiği apartmanın içine girdikten sonra pizza kutusunu açarak tükürdü.Pizzaya tükürdüğü anları cep telefonu ile kaydeden kurye, güvenlik kameralarını fark etmedi.

Pizzaya tükürme anlarını cep telefonu ile çeken kurye ardından pizzayı müşteriye pizzasını teslim etti. Yaşananlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Daha sonra görüntüleri izleyen apartman sakinleri kuryeden şikayetçi oldu. Olayla ilgili yasal işlemin sonrasu cezası belli oldu.

"1 MİLYON TL'LİK SANTAJ"

Öte yandan, bu görüntülerin suç şebekesi tarafından bilinçli olarak kaydedildiği ve pizza şirketinden şantajla 1 milyon lira istendiği iddia ediliyor...

Firma yetkilisi Feyzal Güler, konunun mahkemeye taşındığını söyleyerek, şunları kaydetti:

“Bize yeni işe giren bir kurye. Olayın gelişme şekli başka. Bu organize bir şebekenin işi. Bu görüntü bilinçli olarak kamera önünde çekilmiş. Sonra bu görüntü ile bize döndüler ve 1 milyon TL şantaj yolu ile para istediler. Bizim şirket avukatımız ile onların avukatı görüştü. Şirket avukatımızdan, karşı tarafın avukatı, “elimizde bu görüntüler var 1 milyon TL para istiyoruz. Aksi taktirde bunu yayınlayacağız” demiş. Bizim avukatımız da bunu yazılı olarak gönderin, değerlendirelim diyor. Bunun üzerine karşı tarafın avukatı yazılı 500 bin lira istediklerini belirten yazılı bir belge geçiyor. 500 bin lira bizden para istiyorlar. Biz bunu aldık Eskişehir’de Organize Suçlardan sorumlu savcıya suç duyurusunda bulunduk. Biz mahkemeye verdik. Savcı da bu vatandaşları çağırıp ifadelerini aldıkları gün, görüntü çıkmaya başladı.”

Pizzaya tüküren kuryenin cezası nedir?

Eskişehir Tüketici Mahkemesi’nde görülen tazminat davasının son duruşmasında taraflar ve avukatları hazır bulundu. Mahkemede pizzasına tükürülen ve davacı olan Hüseyin Alyüz haklı bularak, ‘dava taleplerini pizza bedelinin iadesi yönünden kabul, manevi tazminat talebi yönünden ise kısmen kabul’ ederek şirketin ve dönemin şirket personeli Burak S.’nin oluşan zarardan birlikte sorumlu olduklarına karar vererek toplamda 4 bin lira para cezası verdi.

Ekşi Sözlük'ten pizzaya tüküren kuryeye yapılan yorumlar:

-dominos pizza ve bilinçsiz kuryeleri. çokta şaşırtmamıştır. yalnız eleman kendini kameraya çekmek isterken resmen apartman kamerasına break dans yapmış. yanlış meslek seçimi.

-hiç tanımadığın insanlara bu kötülüğü yapmak hangi duygunun tatminidir ki anlamış değilim.neden bu ülkede en az cevaplayabildiğimiz sorular hep ''neden''le başlıyor?

-eskişehir’de bir müşterisine götürdüğü pizzaya apartman içinde tüküren ve bunu telefonuna kaydeden kurye anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

-pe***nk bir de selfie çekiyor! demek ki birine gösterecek! bence bu işin içinde çalışma arkadaşları da olabilir.

-pizza'nın sucuk salamları hamura daha güzel yapışıp tutunsun diye tükürdü herhalde!

ulan nasıl bir kafa ya da ruh hali ile bunu yaptı merak ediyorum! bu adamların trafikte yarattığı motor terörü yetmiyor gibi bir de böyle ahlaksızlıklara karışıyorlar!

-bize gelen kurye de hep manalı manalı gülümsüyor. lan yoksa?

-yaptığının üzerine bir de selfie keyfi yapan kurye.

şaheserini #spitizza hashtag'iyle paylaşarak yeni bir akım yaratabilir.

-bahsisin onemini bir kez daha anlamamizi saglamis pizzacidir.
ayrica soguk karli ve yagisli havalarda disaridan yemek siparisi vermeme sebebim de tam olarak budur.

-ıçinde bulunduğu şartlar altında yapabileceği en kötü davranışı yapmış kurye. yeterli ortam ve imkan sağlansa sıçmaktan çekinmeyecek vicdana sahiptir.

-pizza kutusuna yada herhangi bir yiyecek kutusuna emniyet bandı mıdır nedir hani şu elektronik ürün satan yerlerde kutuya yapıştırılanlardan yapıştırmak çok mu zor ake? bakarız açılmış geri yapıştırılmazsa almayız olur biter.

-aynı durum otelcilikte de yaşanıyor, ismini vermek istemediğim istanbulda beş yıldızlı bir otel mutfağında yaz stajımı yaparken mutfakta birebir şahit oldum,hemde defalarca. milletin 20 tl verdiği yemeğe 100 tl para veriyorsunuz ama garson size kıl kaptığı için yemeğinize tükürüyor.
turizm otelcilik okuyup;herşey dahil otel hizmeti alanı bırakın,siparişle yemek alan birinin aklından şüphe ederim. tanımadığınız hiç bir yerden hiç bir şey almayın.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar