ATA AÖF sonuçları! ATA AÖF sonuçları açıklandı mı?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ara sınav sonuçları açıklandı mı? 2-3 Aralık'ta gerçekleşen ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF sonuçları! ATA AÖF sonuçları açıklandı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
6 Aralık 2017 Çarşamba 12:04

ATA AÖF sonuçları açıklandı mı? ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi’nin sonuçları kısa sürede açıklaması, Atatürk Üniversitesi’ne bağlı olan öğrencileri beklenti içerisine soktu. Peki 2-3 Aralık tarihinde gerçekleşen ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklandı? İşte ATA AÖF sonuçlarında son durum!

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ara sınav oturumları 2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleşti. Sınavda çıkan sorular ve cevaplarıysa kısa bir sürede erişime açıldı. Peki soru ve cevapları açıklanan ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak belli oldu mu?

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içerisinde ‘Öğrenci Girişi’ sayfası üzerinden açıklanıyor. Dolayısıyla ATA AÖF sınav sonuçlarının sonuçların ayın 20'sine kadar açıklanması bekleniyor.

ATA AÖF SINAV SORU İTİRAZLARI HAKKINDA DUYURU

Atatürk Üniversitesi, AÖF sınav sorularına itiraz hakkıyla ilgili duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda;

"Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme, gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır.

İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin ara sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır.Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Not: Soru itirazları 6 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.” İfadeleri kullanıldı."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar