7 Şubat 2018 günlük burç yorumları

7 Şubat 2018 Çarşamba günü hangi burcu neler bekliyor birlikte öğrenelim. İşte günlük burç yorumlarınız..

7 Şubat 2018 günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
6 Şubat 2018 Salı 16:56

7 Şubat Çarşamba itibariyle hangi burcu neler bekliyor dersiniz? Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor?  Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 7 Şubat Çarşamba 2018 günlük burç yorumları.

7 Şubat 2018 Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sizin doğrularınız, başkalarının size karşı yarattığı zıtlıkları körüklüyorsa; burada tek taraflı çözüm aramanızın size yarar getirmeyeceğini bilmeniz gerekiyor. Üstelik; ibre karşı tarafın lehine doğru yönelmişse, pratik hayata geçirmeye çalıştığınız düşüncelerinizi, hemen gözden geçirmelisiniz. Ay'dan olumlu destek alıyorsunuz.

7 Şubat 2018 Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

İş yerinizde bazı özel kalması gereken konularınızı konuşmayın. Daha sonra dedikodu konusu oluyor. Bugün gergin ve huzursuz olabilirsiniz. Böyle anlarınızda partnerinizin her söylediğini yanlış anlıyorsunuz. Sağlığınız açısından değişimlere hazır olmayan yapınızı fazla zorlamadan hareket etmelisiniz. Baş ağrılarınız sizi yokluyor.

7 Şubat 2018 İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

İstekleriniz konusunda sabırlı olmalı ve zamanını beklemelisiniz. Her şey zamanla düzelecek doğru davranışlarda bulunabilirseniz. Maddesel konularda kendi düşüncelerinizden taviz vermek istemediğiniz için, iş koşullarınızı değiştirmek istiyorsunuz. Bugün, kazançlarınız konusunda kendi şartlarınızı zorlayacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi özgürce harekete geçirerek, kendi çizginizi ortaya koyacaksınız. Olaylara üstten bakmasını öğrendiniz.

7 Şubat 2018 Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Özellikle karşı cinsten kişiler açısından yanlış anlamalara neden olabiliyor. Sinirleriniz gergin olduğu zaman sindirim sorunları yaşıyor olmanız, durumunuza açıklık getiriyor. Alacağınız olumlu bir haber sizi yine havaya sokacak. Aşk hayatınızda ise sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Özel hayatınızda duygularınız yoğun çalışacak. Çözüm bulma arayışına girebilirsiniz.

7 Şubat 2018 Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Hayatınızda yer alan biri sizi çıldırtabilir. Çok değer verdiğiniz bu insan karşısında sabrınızın sınırları zorlayabilirsiniz. İyiliğin kötülüğe karşı her zaman üstün geleceğini unutmamalısınız. Partnerinizle aranızda tartışmaya sebep olan konularda direk tartışmak yerine ona kendinizi açıklamaya çalışın. Örneğin ev işlerine yardımcı olmadığı için partnerinize sinirlenip kavga etmek ya da ev işlerinin paylaşılmasının neden önemli olduğunu ve sizin için ne anlam ifade ettiğini açıklamak tamamen hoşgörü yeteneğinizle ve kişisel tercihinizle alakalı bir durum.

7 Şubat 2018 Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

İlişkilerinize yoğunluk kazandırmak sizin elinizde. Bugün Mars, aşk ilişkilerinize belli bir yoğunluk ve enerji veriyor. Ay, kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerliyor. Beraberliğinize mantıksal yaklaşmanız, karşı tarafında, sizden beklediği davranışlar olacaktır. Karşılıklı bazı pürüzleri çözmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda beklentileriniz oldukça yüksek bu yüzden bazen hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Sizi bekleyen yeni iş fırsatları olabilir. Bu fırsatlar sayesinde maddi anlamda rahatlayabilirsiniz.

7 Şubat 2018 Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yaşadığınız her gün ve beraberinde getirdiği olaylar, sizin için bir okul oluyor ve ertesi gün bir sonraki sınıfa başlıyorsunuz. Sizi eleştirel gözlerle izleyen karşı cinsten kişiye karşı, rutin günlük işlerinizi aksatmadan yapmalısınız. Titiz bir yapınız var ve düzeninizin bozulmasına izin vermek istemiyor, seçici davranıyorsunuz. Maddi anlamda yaşadığınız sorunlar artık geride kalıyor. Aşk hayatınız karmaşık durumda ve bu durum devam edebilir eğer eskilerde takılıp kalmazsanız sürpriz gelişmeler olabilir. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecek.

7 Şubat 2018 Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür’ün yerel aleminizde yer almasıyla birlikte ailenizi görmek için bir plan yapabilirsiniz. Evinizdeki ufak tefek dekorasyon işleriyle ilgilenebilir ya da insanları ev partinize davet edebilirsiniz.  Yaşadığınız sorunları çözmenize çok az kaldı. Sevgilisi olan Akrepler için ciddi adımlar söz konusu. Artık daha emin adımlar atmak istiyorsunuz. Tutkularınız bazen aşırıya kaçabilir.

7 Şubat 2018 Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Maddi konularda yatırım yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün bir çok olayın üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Birçok kişinin zorlandığı konularda pratik zekanız önem kazanıyor. Farklı yollardan sonuca ulaşmanız mümkün. Rutin yaşam tarzı size göre değil ve kaprisli olmanızın tek nedeni monoton yaşam şekli. Kariyerinizle ilgili planlamalar yaparken arkadaşlarınız ve ailenizden yardım almanız gerekebilir. İlişkinizde yaşadığınız sorunları araya soğukluk girmeden çözmelisiniz.

7 Şubat 2018 Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Haklılık düzeyinizi, hiçbir zaman başkalarını hırpalama aracı olarak kullanmayın. Bugün, bu hatayı yapmayın. Düşündüklerinizi partnerinizle açık konuşun. Üstelik istekleriniz öyle mantık dışı konular değil. Soğuk ve dengesiz hava sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Böyle zamanlarda karamsarlaşıyorsunuz. Kafanız bu aralar çok karışık ne istediğinize bir türlü karar veremiyorsunuz. Sürekli planlayarak yaşıyorsunuz biraz işleri oluruna bırakın. Her şey daha çabuk yoluna girebilir.

7 Şubat 2018 Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Önümüzdeki üç hafta boyunca karşınıza inanılmaz fırsatlar çıkabilir. Her türlü düşünce ve yeteneği insanlara satabilirsiniz. Bu karizmanızı iyi kullanmalısınız.  Geçmişte yaşadığınız olayları tekrardan gündeme getirip sorgulayabilirsiniz. Nasıl isterseniz öyle davranma huyunuz bazen size zarar verebilir. Herkes size uymak zorunda değil dikkat etmelisiniz.

7 Şubat 2018 Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Çevrenizdeki kişilerin yaratıcı düşüncelerinden faydalanabileceğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla organizasyon içinde çalışmalarda bulunacaksınız. Bazıları ile ortak yolculuklara çıkabilirsiniz. Fikirlerinizde yenilenmeler söz konusu. Başarınızı arttırma konusunda olumlu çabalarınız var. Gizemli olaylara ilginiz artıyor. Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Yaptığınız düşüncesiz harcamalar yüzünden sıkıntı çekebilirsiniz. Kafanızı kurcalayan olaylar karşısında ne yapacağınızı bilemeseniz de sakin tutumunuzu sürdürmelisiniz.

7 Şubat 2018 Çarşamba günlük burç yorumunuzu nasıl buldunuz?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar