6 Şubat 2018 günlük burç yorumları

6 Şubat 2018 Salı günü hangi burcu neler bekliyor birlikte öğrenelim. İşte günlük burç yorumlarınız..

6 Şubat 2018 günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
5 Şubat 2018 Pazartesi 17:56

6 Şubat Salı itibariyle hangi burcu neler bekliyor dersiniz? Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor?  Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 6 Şubat Salı 2018 günlük burç yorumları.

6 Şubat 2018 Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir fırsat olarak değerlendirip birtakım çıkar hesapları içine girdiğiniz gelişme, bugün yüzünüzü güldürebilir. Şanslı olduğunuz bir gün. Atak ve enerjik davranışlar kazanç getirebilir. Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız. İlişkilerde baskı ve kıskançlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilir, bu konuları tekrar yaşıyor olmaktan bıkkınlık duyabilirsiniz.

6 Şubat 2018 Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendinize güvendiğiniz ve düşüncelerinizi mantıklı bir şekilde yaşama geçirdiğiniz bir gün. Bugün Ay'ın konumu, yolculuklar konusunda bir çok fırsatları gündeme getirebilir. Yaşama bakış biçiminizi başkalarının tasvip etmesini beklemiyor fakat, tecrübelerinizin de rağbet görmesini istiyorsunuz. Öğretici yönleriniz ortaya çıkıyor.

6 Şubat 2018 İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün, atağa kalkmanız için iyi bir gün. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız. Arkadaşlarınızın iş kapasitesi sizin için önem teşkil ediyor. Aşk hayatınızda güçlü bağlar oluşmaya başlıyor.

6 Şubat 2018 Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fakat güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Bugün, sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir.

6 Şubat 2018 Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Akraba türü ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız birtakım gelişmeler, ivedi kararlar almanızı gerektirebilir. Hassas olduğunuz bir gününüzdesiniz. Kişisel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, yeni tanışmalarda inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulacaksınız. Eski istek ve beklentilerinizin şu zamanda yerine gelmesi an meselesi.

6 Şubat 2018 Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Öncülüğünüz yaptığınız konularda kendinizi huzursuz hissediyor ve bazı olayları başlattığınız için, sonradan pişmanlık duyabiliyorsunuz. Bugün, Ay aşk evinizi etkilemekte ve kişisel ilişkilerinize mantıklı bir şekilde yaklaşmanızı sağlamaktadır. Partneriniz, sizin yapıcı davranışlarınız karşısında olumlu bir tavır takınacaktır.

6 Şubat 2018 Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yeni edindiğiniz dostlar, kendinizi çaresiz gördüğünüz bir konuda yardımcı olma niyeti taşıyorlar. Bununla ilgili duygusal yoğunluklar ve yakınlaşmalar söz konusu. Önümüzdeki günlerde beslediğiniz kimi umutların gerçekçi olduğuna dair belirtiler almaya başlayacaksınız. Yine de riskli adımlar, aceleci kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize hayatı zehir etmekten vazgeçip hayatın tadını çıkarmaya çalışın.

6 Şubat 2018 Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, çevresel ilişkilerinize olumsuz yansıyor. Yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde bulunurken, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Kendinize güvenmeli ve günü birlik olaylardan etkilenmemelisiniz. Sinirli davrandığınız zaman, sağlığınız olumsuz etkileniyor. Bugün küçük kazalara dikkat etmelisiniz.

6 Şubat 2018 Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kafanızı kurcalayan bir sonunun üzerinden defalarca geçmiş olmanıza rağmen yanlış kararı verdiğinize inanıyor olabilirsiniz. Kendinize yüklenmek yerine geçmişi bir kenara bırakın ve enerjinizi yeniden plan yapmak için harcayın. Arkadaşlarınızla beraber yapmanız gereken işler bugün rahat akarken, en çok özel hayatınız sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insan sizin onu sevmediğinizi veya gereken özeni göstermediğinizi düşünebilir.

6 Şubat 2018 Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün partnerinizi sorgulamak isteyecek ve onun düşünceleri paralelinde etkilenmeler yaşayacaksınız. Onun size yaklaşımları, bazı değer yargılarınızı farklı bir şekilde etkileyebilir. İnatçı kişiliğinizi biraz törpülemekte yarar var. Parasal konularda kritik günler sizi bekliyor. Kararlar alırken düşünmeden hareket etmemelisiniz.

6 Şubat 2018 Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sistemlerin kişisi değilsiniz fakat ele aldığınız tüm konuları pratik bir şekilde sonuçlandırmasını iyi biliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri sizin için çok önemli. Size maddesel kazanç sağlayacak kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyor ve tercihlerinizi bu konuda yapmak istiyorsunuz. Paylaşımların güçlü olduğu bir gün.

6 Şubat 2018 Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sizi sıkmayan hatta bir ölçüde mutlu eden bir yalnızlığınız var. Ortak noktalarınız olan insan sayısını çoğaltmalısınız. İlişki halinde olduğunuz insanlarla aranızda birtakım sorular ve tartışmalar söz konusu. Öğle saatlerinde konuklarınız olabilir. Bu konuklarla daha çok geleceğe dair planlar içinde olacaksınız. Uzun vadede benzer amaçlı beklentiler içine girebilirsiniz. Bugün kendinizi adeta büyük bir savaşa girip zafer kazanmış gibi hissedebilirsiniz.

6 Şubat 2018 Salı günlük burç yorumunuzu nasıl buldunuz?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar