5 Mayıs 2018 Cumartesi günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 5 Mayıs 2018 Cumartesi günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

5 Mayıs 2018 Cumartesi günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
5 Mayıs 2018 Cumartesi 09:43

5 MAYIS 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Hafta sonunuzu kıskançlıklarla mahvetmek üzeresiniz geri adım atmanızda fayda var. Partnerinizin farklı insanlarla görüşmesini bu kadar büyütmeyin. Aşırı kıskanç haliniz hem sevgilinizi bıktırıyor hem de ilişkinizi yıpratıyor. İş hayatınızda yaptığınız patronculuklar arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor haberiniz olsun. Bu aralar söz verdiğiniz bazı yerlere gecikmeleriniz söz konusu olabilir.

BOĞA BURCU

İşinizde dakik olmanız ve işlerinizi günü gününe yapmanız sizi dinlendirmeye yetiyor. Bu alışkanlığınız size ilerleyen zamanda çok şey kazandıracak. Hayatınızdaki kişi sizi aşk konularına mantıkla baktığınızı düşünüyor. Bu durum ilişkinizde bazı problemlerin yaşanmasına neden olabilir. Maddi anlamda yaşadığınız sıkıntıları giderme konusunda pek etkili şeyler yapamasanız da yakın zamanda sorunların bitecek.

İKİZLER BURCU

Uzun süredir aşk hayatınızda yaşadığınız sorunlar nedeniyle kendinizi aşırı derecede kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Tüm yaşamınızı etkileyecek derecede bir duygusal değişimin içine girebilirsiniz. Ancak akıllıca kararlar vermek sizin elinizde. Bu aralar aklınızdaki konulardan biri de yatırım yapmak. Mantıklı düşünürseniz iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bugün sizin için oldukça hareketli bir gün. Bazı fırsatları duygularınız nedeniyle kaçırabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Herkese yardım etmeyi seven bir yapınız var ancak kendinizi kullandırmaktan kaçınsanız iyi olur. Partnerinize sevginizi göstermekten bugün ayrı bir haz alabilirsiniz. Bu durum onun da hoşuna gidebilir. Bugün birlikte kalabalık bir yerlere gitmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda ise son derece başarılı bir gün geçirebilirsiniz. İşinize karşı dört elle sarılmış durumdasınız.

ASLAN BURCU

Bütün haftanın güzel geçmesine siz bile inanamıyor olabilirsiniz ancak kaygılarınız yeni başlayabilir. Akşam saatlerinde çok önemli bir toplantıya katılabilirsiniz, bu toplantıyı geri çevirmemeniz sizin harınıza. Maddi anlamda bazı önemli gelişmeler sizi bekliyor olacak. Bu gelişmelerle birlikte hayatınızda iyi şeyler olabilir.

BAŞAK BURCU

Son günlerde çevrenizde yaşadıklarınız size geçmişte bazı yaşadığınız anılara götürdü. Özlemini duyduğunuz şeyler için biraz geç gibi görünüyor. Bazı şeylere bu nedenle nokta koymanızda fayda var. Partnerinizin isteklerine karşı sürekli müdahaleci oluşunuz onu fazlasıyla bunaltıyor. Onu kendi haline bırakmazsanız aranız fena halde açılabilir.

TERAZİ BURCU

İş hayatınızda her şeyin yolunda gitmesi sizi memnun ediyor ancak ilişkinizdeki sorunlar sizi biraz bezdirebiliyor. Aşırı sadakat beklentiniz karşınızdakini bezdiremeye yetiyor. Para konusunda bazı sorunlar söz konusu olabilir. Mevcut borcunuzun bir kısmını bir süre ertelemek suretiyle ödeyeceksiniz.  Maddi sorunlarınızın kalıcı olmadığını bilmelisiniz.

AKREP BURCU

Güvenilir bir yapınız var ancak son zamanlarda fazla bencil düşünceler ve davranışlar içindesiniz. Özellikle partneriniz konusunda bir hayli hassassınız. Biraz sakinleşmek ve kendinize zaman ayırmak size iyi gelecek. En kısa zamanda uzun bir yürüyüş yapmak size iyi gelebilir.

YAY BURCU

İş hayatınızda yeni deneyimler yaşamak ve bazı değişiklikler içine girmek gibi niyetiniz var. Ancak biraz beklemenizde fayda var. Aksi halde bazı riskli işlere girişmiş olacaksınız. Birkaç gün sonra beklemediğiniz ödemeler içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu ödemeler uzun vadeli yatırım ödemeleri olabilir. Kaçırdığınız bazı iş fırsatlarıyla karşılaşmanız sizi biraz kararsızlığa sürükleyebilir.

OĞLAK BURCU

Bugün ilişkinize biraz renk katmak iyi olabilir. Güne erken başlayarak partnerinizle daha fazla zaman geçirmeye çalışabilirsiniz. Partnerinizle ilgili bazı sorunlara açıklık getirmenin keyfini yaşayabilirsiniz.  İş hayatınızla ve eğitiminizle ilgili kendinize yatırım yapmak sizi başarıya ulaştırabilir.

KOVA BURCU

Hafta sonu çalışma planları içinde olmak yerine iş ile ilgili her şeyi bir kenara bırakmanızda fayda var. Partnerinizle uzun süredir yaşadığınız sorunlara artık dur demenin vakti çoktan geldi de geçiyor bile. Bunun için kısa bir tatil planı yapabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı odaklanma sorunu söz konusu olabilir ancak kısa sürede üstesinden geleceksiniz. Maddi anlamda bazı kişilerin yardımını görebilirsiniz.

BALIK BURCU

İş hayatınızda işinizle ilgili konularda kendinize yersiz stres yaratmaktan vazgeçin. Bunun üstesinden gelmek içinse biraz pozitif düşünmek iyi olabilir. Aşk yaşamınızda yavaş yavaş şanslı bir döneme giriyorsunuz. Önünüzdeki birkaç gün için üzüleceğiniz bazı haberler alabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar