29 Mayıs 2018 Salı günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 29 Mayıs 2018 Salı günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

29 Mayıs 2018 Salı günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
28 Mayıs 2018 Pazartesi 17:34

29 MAYIS 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün oldukça enerjik ve kararlı bir gün sizi bekliyor. Fikirlerinizi adeta yüksek sesle ve cesurca dile getirmekten çekinmeyeceksiniz. Bugün her zamankinden daha hareketli olabilirsiniz. Yakın zamanda bazı yolculuklarınız olabilir ve bu yolculuklar size yeni kapılar aralayabilir. Alışveriş sınırlamanız belirlemeniz faydalı olabilir.

BOĞA BURCU

Duygusal hayatınızdaki olumlu gelişmeler iş hayatınızdaki başarınızı da arttıracak. Kendinize olan güveniniz gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bugün hiç beklenmedik harcamalar içine girebilirsiniz. Hiç anlamadığınız bir şekilde borçlanabilir ve kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ekonomik sıkıntı çekmek istemiyorsanız daha temkinli harcama yapmanızda fayda var.

İKİZLER BURCU

İş hayatınızda yeni projeler konuşulmaya başladı. Sizin için bundan sonra önemli gelişmeler yaşanabilir. Partnerinizin gün boyu sabırsız ve aceleci halleri tüm dengenizi alt üst edebilir. Hızına yetişmek için gösterdiğiniz çaba biraz gerilmenize neden olabilir. O nedenle bugünü sakin olarak atlatmaya çalışın.

YENGEÇ BURCU

Son zamanlarda iş hayatınızda çok yorucu ve yoğun bir tempo içindesiniz. İş nedeniyle yaşadığınız gerilim herkesi etkileyebilir ve her an bir çatışma yaşanmasına zemin hazırlayabilir. Aynı ortamda çalıştığınız kişilerle çatışmaktan kaçının ve enerjinizi başka yerde tüketmeye çalışın. Biraz yürüyüş yapmak sağlığınıza olumlu etki sağlayabilir.

ASLAN BURCU

Bugünkü enerjinize siz bile şaşırıp kalabilirsiniz. Tabiri caizse enerji patlaması yaşayabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Bugün mücadeleci halleriniz ve risk alma cesaretiniz üzerinizde. Hayatınıza dair bazı kararları düşünmeden alabilirsiniz. Tüm kararları tarta tarta almanız sizin yararınıza olabilir. Sevdiklerinize karşı hissettiğiniz sevgiyi kontrol altında tutmaktan vazgeçin.

BAŞAK BURCU

Ailesel sorunlar bugün sizi olumsuz etkileyebilir ve enerjinizi düşürebilir. Bazı olaylar tamamen bağımsız bir şekilde gelişebilir ve tepkinizi istediğiniz yönde gösterememek öfke patlamalarına yol açabilir. Ruh sağlığınız için açık net olun. Ay sonu için planlayacağınız tatil size iyi gelebilir.

TERAZİ BURCU

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler tempolu günleri beraberinde getirebilir. Bir süre yorulabilirsiniz ancak sonrasında karşılığını fazlası ile alabilirsiniz. Bugün aşk hayatınızda hiç beklemediğiniz bir hareketlilik söz konusu olabilir. Ani bir ilişkiye başlayabilir veya cesaret gösterip duygularınızı ifade edebilirsiniz. Bugün ayrıca yediğinize içtiğinize de dikkat edin.

AKREP BURCU

Bugün sabah saatlerinden itibaren ailesel konularda hareketlenmeler söz konusu olabilir. Aniden misafir gelip onları ağırlamakla uğraşabilir ya da aileniz için koşturmak zorunda kalabilirsiniz. Hem iş hayatınız hem de özel yaşamınız için alacağınız kararlar yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayabilir. Maddi anlamda biraz kemerleri sıkmanız iyi olabilir.

YAY BURCU

Bugün sizin için hareketli bir gün. Bugün aniden alacağınız bazı haberler apar topar yeni plan ve program yapmanıza ve yolculuklara çıkmanıza neden olabilir. Hızlı düşünüp hızlı karar vereceğiniz bir gündesiniz. Sözlerinizin gelişigüzel ve sert olması yakın çevrenizle aranızı açabilir. Duygusal anlamdaki yeni gelişmeler sizi sakinleştirebilir.

OĞLAK BURCU

Son zamanlarda duygusal anlamda yaşadığınız boşluklara düşebilirsiniz. Yaşadıklarınızı partnerinizle paylaşmanız ikiniz için de faydalı olabilir. Hem harcamanın hem de kazanmanın kolay olacağı bir gün sizi bekliyor. Heveslenip yaptığınız alışverişler ekonominizi zorlayabilir. Para kazanmak istiyorsanız biraz yeteneklerinizi kullanmanız gerekir.

KOVA BURCU

Bugün sizin için yüksek enerjili bir gün. Sabah saatlerinde karşılaştığınız olaylara tepki vermek hareketinizi arttırabilir. Riski umursamadan girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizle ya da iş arkadaşlarınızla aranızda rekabet gelişebilir. Maddi anlamda aldığınız kararlar çok isabetli. Yakın zamanda istediklerinize kavuşabilirsiniz.

BALIK BURCU

Tempolu ve yoğun bir güne hazırlıklı olun. Bugün işinizle ilgili gelişmeler yetişmek ayrı bir çaba gerektirebilir. Rakiplerinize karşı üstünlük sağlayacak cesarete ve enerjiye sahip olmanız başarıyı da getirebilir. Sosyal yaşantınız bugün oldukça renkli bir hal alabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar