25 Ocak 2018 günlük burç yorumları

25 Ocak 2018 Perşembe günü hangi burcu neler bekliyor birlikte öğrenelim. İşte günlük burç yorumlarınız..

25 Ocak 2018 günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
24 Ocak 2018 Çarşamba 17:59

25 Ocak Perşembe itibariyle hangi burcu neler bekliyor dersiniz? İşte sizi bekleyen gelişmeler..

Güne, dünün yorucu ve gerilimli enerjilerinden uzaklaşarak başlayacağız. Olaylara daha gerçekçi gözlerle bakacak ve üzerimize düşenleri yerine getirmek için daha soğukkanlı bir şekilde hareket edeceğiz. İş, kariyer, aile, düzen, mülk gibi konular ve bu konularla ilgili sorumluluklar gündemimizde olacak. Üzerimizde yoğun bir baskı hissedebiliriz. Akşam saatlerinde dinlenmek ve huzur bulmak isteyeceğiz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

25 Ocak 2018 Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Evinizde huzuru sağlamak adına, bazı konularda girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz. Fakat fikirlerinizi kendi amaçlarınız doğrultusunda değerlendirmekten yanasınız. Bugün, ailenizin de katılacağı ortamlarda bulunacak ve bu durumu sosyal yaşantınızla birleştireceksiniz.

25 Ocak 2018 Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Duygusal hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Olaylardan ve çevrenizden etkilenmeye açıksınız ve duygusal tepkiler verebilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı hoşgörülü yaklaşmakta zorlanacaksınız ve iletişimsel bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almanız ve girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır. İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir ve iş ortamınızdaki hareketlilik artabilir. Her zamankinden çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve üzerinize aldığınız sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz.

25 Ocak 2018 İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Finansal konularda sorumluluk getiren işler bugün seni uğraştırabilir. Parayla ilgili gelişmelerin seni endişelendirmesinden dolayı olayları fazla ciddiye alabilirsin. Kredi, vergi, sigorta gibi borç ve alacaklar hakkında gecikmeli de olsa girişimlerde bulunabilirsin. Kendinizi ispat etme konusunda zorluklardan etkilenmiyor ve olayların üstesinden kısa sürede gelebiliyorsunuz. Değişen olaylara karşı çok çabuk uyum sağlayacağınız bir gün. Kısa çözümler üretme yoluna gitmeli ve güven duygunuzdan yola çıkmalısınız. Başarınız için bazı arkadaşlarınızdan istediğiniz desteği alacaksınız.

25 Ocak 2018 Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olurda hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

25 Ocak 2018 Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün biraz sivri dilli ve sert olabilirsiniz. Özellikle iş arkadaşlarınızla birlikte çalışırken, kullandığınız kelimelere dikkat etmeli ve karşınızdakileri kontrol altına almaya çalışan bir tavırdan vazgeçmelisiniz. Bazen saatlerce konuşsak bile, bir türlü anlaşamayabiliriz. Ay dan çok tatlı açılar alacağınız bugün enerjinizi, ilişkinize yönlendirebilirsiniz. Zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Romantik konularda başarılı olabileceğiniz bir gün. Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz. Parasal konularda olumlu gelişmeler olabilir. Arzuladığınız yatırımlar veya harcamalar için gereken kaynağa ulaşabilirsiniz. Ne kadar kontrollü olsanız da hızla gelişen olaylar karşısında uyanık olmanız gerekiyor..

25 Ocak 2018 Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendinizi keşfetmenin farkındalığı içinde olacaksınız. Uzun süredir gündemde olan istekleriniz için iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere yardım etme isteği içindesiniz ve yardımsever duygularla hareket edebilirsiniz. Bugün, sizinle karşıt düşünce içinde olanları kendi tarzınızla bertaraf edeceksiniz. Sana keyif veren konulara yönelmene rağmen sorumluluklarını aksatmamaya çalışabilir, sevdiklerinle zaman geçirirken düzenini kurmaya çalışabilirsin. Bugün hobi olarak başladığın çalışmalarla ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsin.

25 Ocak 2018 Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil. Ailenizle birlikte bir konuda ortak bir karar almanız gerekebilir. Sizin için alınan bu karardan ziyade aile üyelerinin birlikte hareket etmesi daha önemli olabilir. Ailenizle bağlarınızın kuvvetli olması, problemlerinize geçici çözümler bulmak yerine, kalıcı çıkış yolları bulmanıza yardım eder.

25 Ocak 2018 Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Kalbi boş İkizlerin hata yapacakları bir gün olduğu gibi süregelen birlikteliği olan İkizler de ilişkilerinde yanlış anlamalar yaşayacaklar ve aralarında bazı tatsızlıklar olacak. Aile ilişkilerinde daha tutarlı gibi gözükseler de fedakarlık ve anlayış ailelerinden gelecek. İnce bir hassasiyete sahip olduğunuz için bütün bunlar sizde kırgınlıklar ve çelişkiler doğuracak. Bazı saatlerde yalnız kalmak ve kendileri ile hesaplaşmak isteyecekler. Bugün iş hayatınızda olumlu bir gün geçireceksiniz. Üretken bir kafanız var ve pratikliğiniz ile işinizde ön plandasınız. Bu yüzden size karşı gizli kıskançlık taşıyan arkadaşlarınız var. Sizin yüzünüze bir şey diyemiyorlar ve çalışma hızınızla yarışamıyorlar ama yine de sinsice bekliyorlar. Siz ise iyi niyetinizle onlara yardım bile ediyorsunuz.

25 Ocak 2018 Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Üzerinizde otorite sahibi olan bir erkek bugün biraz canınızı sıkabilir. Bu kimse yaş ve cinsiyetinize göre Eşiniz, babanız ya da işveren veya şefiniz olabilir. Genele açık yerlerde hareketlerinize ve çevrenize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir. Bugünlerde özellikle kredi kartı harcamalarınıza dikkat etmelisiniz, canınızı sıkacak zorluklar yaşanabilir. Kalabalık ortam içerisinde olacaksınız. Akşama doğru bulunduğunuz yerde rahatsız olacağınız bir curcuna ortamı söz konusu olabilir. Çok fazla kalabalık içerisinde kalmanız sizi rahatsız edecek. Uzaklaşma isteği içerisinde bulunabileceksiniz.

25 Ocak 2018 Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Maddesel konularda hırslı yönünüz ortaya çıkıyor. Bugün, bazı başlangıçlar yapmak için uygun zaman olduğunu düşünebilirsiniz. Finans konularında özgürlükçü davranmak isteyecek ve parasal kazançlarınıza yön vermek zorunda kalacaksınız. Hedeflerinizin sınırları üzerinde sizi zorlayacak düşünceler üretiyorsunuz. Burcunda ilerlemeye başlayan Ay; yaşamınla ilgili kararlar alarak harekete geçebileceğine işaret etmekte. Sorumluluklarının bilincinde olman uzun vadeli planlar yapmanı ve girişimlerde bulunmanı da beraberinde getiriyor. İlişkilerinde kontrolün sende olması, karşındakilerin yükünü de sırtlanmanı gerektirebilir.

25 Ocak 2018 Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz. Kimselerin bilmediği, gizli bir araştırma projesi için çalışıyorsanız, bugünlerde önemli bir aşama kaydedebilirsiniz. Bazı gizli bilgilere erişebilirsiniz. Kararlılık, başarıya giden yolda yanınıza alabileceğiniz en değerli özelliklerden biridir. Kararlılığınızı ve inancınızı korumak için motivasyonunuzu canlı tutmayı ihmal etmeyin.

25 Ocak 2018 Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Evliliğe olumsuz bakışınızı sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. O, bunu bir uyarı gibi algılayabilir. Onunda konuyla ilgili sizin kadar net oluşu, rahatça evlilik karşıtı tartışmalara girmenize kolaylık sağlamamalı. İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunu iş yaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge kurabilirsiniz. Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz. Günü sonuna kadar değerlendirme takıntınız, birikim edinmenizi biraz engelliyor. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir. Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor. Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var.

25 Ocak Perşembe günlük burç yorumunuzu nasıl buldunuz?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar