2 Şubat 2018 günlük burç yorumları

2 Şubat 2018 Cuma günü hangi burcu neler bekliyor birlikte öğrenelim. İşte günlük burç yorumlarınız..

2 Şubat 2018 günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
1 Şubat 2018 Perşembe 17:56

2 Şubat Cuma itibariyle hangi burcu neler bekliyor dersiniz? Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor?  Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 2 Şubat  Cuma 2018 günlük burç yorumları..

2 Şubat 2018 Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Yeni bir ay ve haftanın başlamasıyla birlikte, heyecan ve umut dolu  bir gün bekleyebilirsiniz. Çünkü bugün arkadaşlarınızla birlikte, uzun vadeli, ciddi ve önemli planları masaya yatırıyorsunuz. Yeni projeler üzerine çalışmak, kendinize uygun hobilerle vakit geçirmek uzun vadede ufkunuzu açacaktır.

2 Şubat 2018 Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşk hayatınızda çok vericisiniz. Bu özelliğiniz bugünlerde size zarar getirebilir. Birlikteliğinizi daha sağlamlaştırıp kalıcı bir ilişkiye dönüştürme çabalarınızda acele etmeyin. Biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. İş yerinizle ilgili yaşadığınız bir sorun hayatınızı bütünüyle etkiliyor. Dünün dünde kaldığını düşünerek geleceğin size getirecekleri karşısında hazırlıklı olmalısınız. Maddi konularda bu aralar sorun yaşayabilirsiniz ama bunun etkisi fazla uzun sürmeyecek.

2 Şubat  2018 İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Güzel bir birlikteliğiniz var. O kişiyi çok sevmenize rağmen kişisel kaprislerinize de engel olamıyorsunuz. Bazı ani çıkışlarınız zaman zaman o kişiyi sizden uzaklaştırıyor. Bugün kendinizi işe adamak isteyecek, müthiş bir enerji hissedeceksiniz. İşyerinizde ilgilenilmesi gereken çok fazla iş olmayışı hoşunuza gitmeyecek. Kendinize iş yaratabilir, gelecek haftanın işlerine başlayabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak suretiyle maaşınızın yükselmesini bekliyorsunuz ve bu size rahatlık sağlamış. Çıkacağınız tatilde korktuğunuz kadar çok para harcamayacaksınız. Özellikle iş bağlantılarınıza güveniyorsunuz ama hiçbir şeye gözünüzle görmeden inanmayın.

2 Şubat 2018 Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bazı durumlarda aktif olmanız halinde, iş ve aşk hayatınızda önemli kazançlarınız olabilir. Değer verdiğiniz birisiyle yapacağınız iş ortaklıkları, geleceğinizin daha iyi olmasını sağlayabilir. Evinizle alakalı değişiklikler ya da düzenlemeler gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili konularda ise bugünlerde daha dikkatli olmalısınız. Eski bir aile dostunuz ya da akrabanızla kuracağınız bir bağlantı, hayatınıza  özel bir anlam getiriyor. Geçmişiniz hakkında ilginç ve sizi oldukça şaşırtacak bilgilere ulaşacaksınız.

2 Şubat 2018 Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Enerjinizi yükseltecek bir aşka hazır olun. Duygularınızı harekete geçirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Son derece ilginç gelişmeler meydana gelebilir ve siz isteklerinizi açıklamaktan endişe duymayacaksınız. Farklı değerlendirmelere açık olmalı ve kendi görüşünüzün duyulur olmasını sağlamalısınız. Fakat dinginliğinizi korumanız ve duygularınıza hâkim olmanız gerek. Diğerlerinin sizi örnek almasını sağlayacak değişimler yapmalısınız. Kontrollü ve özenli olmanın yararını göreceğiniz günlerdesiniz.

2 Şubat 2018 Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sürdürdüğünüz ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmemeye kararlı gibisiniz. Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanında, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor. Parlak zekanız kendini her konuda ortaya koyuyor. Sürekli kanıtlamaya çalıştığınız şeyler sizi moral yorgunluğuna götürebilir. Hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirlerin uzun vadeye ihtiyacı olacak. Maddi sıkıntı içindeki bir arkadaşınızın istediği yardım sizi düşündürüyor. İstenen yardımın miktarı sizi zorlayacak ölçüde. Para konularına kendinize has ilginç özelliklerinizle bakıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde iş yaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Bu bağlamda sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

2 Şubat 2018 Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yaşadığınız bazı olaylar sizde tatminsizliğe yol açabilir. Size, hedeflerinize ya da mesleki yaşamınıza etki edeceğini düşündüğünüz şeyleri hayata geçirebilirsiniz. Belirgin özelliklerinizi öne çıkartan bir öz geçmiş oluşturabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise geçmişi bir yana bırakıp bugüne odaklanmalısınız. Aynı şeyler etrafında dönmek size de zarar veriyor.

2 Şubat 2018 Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş ve Merkür’ün aile hanenizde birleşmesi, tüm yakınlarınızı ve sevdiklerinizi bir araya getirecek. Tamamen eğlence dolu bir davet vererek ya da bir aile organizasyonunu yaparak, sevdiklerinizle bol bol vakit geçirip, onlarla sohbet etme fırsatı bulacaksınız. Arkadaşlarınıza ya da ailenize evinizde vereceğiniz davetlerde, onlara mutfaktaki marifetlerinizi de gösterebilirsiniz.

2 Şubat 2018 Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Özel hayatınızda daha net, anlaşılır tavırlar, iletişim sorununu ortadan kaldırabilir. Duygularınızı daha belirgin ifadelerle belirtmeye çalışın. Sevgilinizin de böyle bir bekleyiş içinde olduğunu görmeniz gerekiyor. Bugün iş yerinde zamanınızı faydasız, boş ve gereksiz işlere harcama eğilimi gösterebilirsiniz. Yaşamınızı zorlaştıran, sizi olumsuz düşünmeye sevk eden kişilere set çekmelisiniz. Bu kişiler sizin yaşam enerjinizi azaltıyor. Önemli değişiklikler yaparak yolunuzda ilerlemelisiniz. Bunu başardığınız an farkı göreceksiniz. Aşk hayatınızda ise sakin ve sevecen haliniz sizin kazancınız. Karşınızdaki sizin yanınızda huzur buluyor.

2 Şubat 2018 Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Para ile alakalı konular, bugün en önemli önceliğiniz oluyor. Sorumluk duygunuzu yüksek tutup işinize düşkün olduğunuz sürece, doğru kararlar alıp finansal konularınızı çözüme kavuşturacaksınız. Bütün bildiklerimizi, hissettiklerimizi, tecrübelerimizi bir araya getirerek karar verme sürecine girdiğimizde, mükemmele en yakın olan sonucu elde edebiliriz. Bu nedenle karar verme aşamasında içgüdülerimizle hareket etmemiz, çoğunlukla doğru sonuca ulaşmamıza yardımcı olacaktır.

2 Şubat 2018 Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşkı küçümsemek ve önemsemek arasında bir karara varmanız gerekiyor. Aşk, sizin için bir gereklilik. Söylemleriniz bunu boşuna yadsımamalı. İşinizle ilgili sıkıntılarınızı bu kadar büyütmeyin. Arkanızda gerçekten güveneceğiniz kimseler var, ancak her şey zemin ve zaman meselesi, peşin olarak onların görüşlerini alın. Kabiliyetlerinizi göstererek daha çok gelir ya da maddi açıdan kazanç arttırmanızı sağlayacak şeylere vakit ayırmalısınız. Düşüncelerinizi paylaştığınız kimselere söyledikleriniz sonucunda bir ilişki ve ya iş ortaklığınız farklı bir hal alabilir.

2 Şubat 2018 Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Korunmaya çalışmanın aşkta bir işe yaramadığını da tecrübelerinize ekleyebilirsiniz. Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler ağır kanlı davranmanızı engellemeli. Bu defa yanılgıları kaldıramayacağınızı biliyorsunuz. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizin de katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak. Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor. Sizinle ilgisi olmayan bir parayla esas ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Değişik, enteresan bulduğunuz kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyabiliyorsunuz. Bu zaaf size bugünlerde üzüntü yaşatabilir.

2 Şubat Cuma günlük burç yorumunuzu nasıl buldunuz?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar