16 Mayıs 2018 Çarşamba günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 16 Mayıs 2018 Çarşamba günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

16 Mayıs 2018 Çarşamba günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
15 Mayıs 2018 Salı 17:49

16 MAYIS 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Son zamanlarda partnerinizin belirsiz halleri sizi tedirgin etmeye başlayabilir. Nedenini merak ediyorsanız kendisine bunu sormalısınız. Zaten sizi üzmemek adına bazı şeyleri saklıyor. İşinizi bırakıp uzun bir süre her şeyden uzaklaşmak istiyorsunuz ama bu durum sandığınız kadar kolay değil. Bugün sıcak ilişkiler kuramazsanız insanları tanıma fırsatı da bulamayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bugün sizin için önemli günlerden biri. İş hayatınızla ilgili beklediğiniz haberler bugün beklemediğiniz bir anda gelebilir. Aşk hayatınızda ise partnerinize yeteri kadar vakit ayıramadığınızı fark edip birlikte bir şeyler yapabilirsiniz. Hayal gücü oldukça yüksek birisiniz. Bugün bu özelliğinizi iş sezgilerinizle birleştirirseniz başarıyı yakalayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Uzun zamandır sizi yoran yükleri birer birer omuzunuzdan attınız. Bugün ayrı bir kıpırtı var içinizde. Gün boyu enerjik takılabilirsiniz hatta bu enerjinizi karşı cinse de hissettirebilirsiniz. Baya iyi durumda olduğunuz yetenekleriniz var ancak boş vermişlik halinizden dolayı başarıyı yakalayamıyorsunuz. Parasal konularda birikim yapacak durumdasınız artık kaçmak yerine aksiyon alın.

YENGEÇ BURCU

Bugün iş yerinde sizinle aynı konumda olan arkadaşlarınızla olan tartışmalarınız biraz canınızı sıkabilir. Bu aralar maddi yönden iyice ipin ucunu kaçırmış durumdasınız. Bugün aniden bir arkadaşınıza verdiğiniz söz hatırlayıp hemen bir şeyler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Bugün karar verirken dikkatli ve aynı zamanda sağduyulu olmayı elden bırakmayın.

ASLAN BURCU

Uzun zamandır önemsediğiniz bir işin içinde olmak sizin için şans niteliğinde. Bugünlerde işinizde üst üste aksaklıklar yaşayabilirsiniz ancak bu aksaklıkların uzun süreli olmadığını bilin. Duygusal konulara gereğinden fazla önem veriyorsunuz ancak bunlara fazla takılmayıp biraz bozulan mali durumunuzla ilgilenmelisiniz. Aşk hayatınızda şanslı bir dönem sizi bekliyor, beklediğiniz haberleri tek tek alacaksınız.

BAŞAK BURCU

Aşk sizin olmazsa olmazlarınız arasında. Aranızdaki en küçük anlaşmazlık sürtüşme bile sizde kocaman boşluk oluşturuyor. Partnerinizde bu durumdan sıkılmış durumda. İş hayatınızda beklediğiniz başarıyı bugün elde edebilirsiniz. Bu da sizin iş ahlakına sahip biri olmazdan kaynaklı bilesiniz. Ancak iş yerinizde bunlarla yetinmeyip hep yeni kazançlı işler bulma peşindesiniz.

TERAZİ BURCU

Aşk hayatınızda oldukça önemli bir kararı alma aşamasındasınız. Ancak önünüzdeki engelleri düşünerek geçmelisiniz. Bugünlerde yeni ve farklı bir arayış içindesiniz. Bunlara ulaşmak için sadece düşünmek yetmiyor, iç sesinizi dinleyip bir an önce aksiyon alın. Maddi gelirinizi kontrol altında tutmazsanız yakın zamanda zararlarınız göreceksiniz. Bir an önce toparlanmanızda fayda var.

AKREP BURCU

Son zamanlarda iş yerinde yaşadığınız gerginlik halleri sizin de dikkatinizi fazlasıyla dağıtıyor. İşinizle ilgili bazı teknik hatalar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle yakın zamanda bazı etkinliklere katılabilir ve aranızdaki bazı sorunları çözebilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden maddi kazanımlar elde edebilirsiniz bunu iyi değerlendirseniz iyi olur.

YAY BURCU

İş hayatınızda oldukça yoğun günler geçiriyorsunuz. Özellikle sabah çalışmalarınız sizi fazlasıyla yorabilir. Aşk hayatınızda gereksiz kuruntularınızdan kaynaklı olarak partnerinizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunu çözmek istiyorsanız geçmişe takılı kalmaktan vazgeçin. Maddi anlamdaki beklentilerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Ancak maddi dengeyi iyi korumanızda fayda var.

OĞLAK BURCU

Duygusal anlamda karmakarışık bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinizin söylemek istediklerinizi duymazdan gelmekten vazgeçin. İlişkinizde mantıklı adımlar atmazsanız ilişkinizde istemediğiniz gelişmeler yaşanabilir. Beklediğiniz yerden para gelmeyecek ve siz gereksiz yere para harcadığınız için zor durumda kalacaksınız. Özel hayatınızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz bunları iş hayatınıza yansıtmaktan vazgeçin.

KOVA BURCU

İşiniz hayatınızdaki en büyük tutkularınızdan biri. Başarı bu nedenle her zaman yanınızda. İş hayatına verdiğiniz yoğunluk aşk hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Biraz çevrenizdeki insanlara ve özel hayatınıza zaman ayırmanızda fayda var. Uyku düzeninizdeki bazı bozulmalar günlük yaşamınızı da olumsuz etkileyebilir. Bu gösteriyor ki kendinize de zaman ayırmalısınız.

BALIK BURCU

Bu aralar kendinizi tamamen işe yoğunlaştırmış ve hayallerinizi bir kenara bırakmış gibisiniz. Hayalleriniz için yeni şeylerle uğraşabilir hatta bunu işle birlikte götürebilirsiniz. Hayatınızdaki kişiye gün geçtikçe daha çok bağlanıyorsunuz, onu daha yakından tanıyorsunuz. Bu da partnerinizi daha çok sevmenizi sağlıyor. İşinizi severek yaptığınız için çok yakın zamanda bunun karşılığını alacaksınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar