15 Şubat Parçalı Güneş Tutulması burçları nasıl etkileyecek?

15 Şubat Parçalı Güneş Tutulması burçları nasıl etkileyecek? İşte Güneş tutulmasının burçları üzerindeki etkileri..

15 Şubat Parçalı Güneş Tutulması burçları nasıl etkileyecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
14 Şubat 2018 Çarşamba 18:06

15 Şubat'ı 16 Şubat'a bağlayan gece Kova burcunda Parçalı Güneş Tutulması yaşanacak? Peki ya Parçalı Güneş Tutulması burçları nasıl etkileyecek haberimizde..

15 Şubat Güneş Tutulması ile 19 yıllık döngü kapanıyor..15 Şubat 2018 Güneş Tutulmasının en önemli özelliği 16 Şubat 1999 yılında gerçekleşen Güneş tutulmasının tamamlaması olacak.Yaklaşık 19 yıl önce aynı bu sene olduğu gibi 31 Ocak 1999 yılında başlayan Ay Tutulması serisini 16 Şubat 1999 yılında Güneş tutulması takip etmişti. 19 yıl sonra gerçekleşecek tutulma Kova, Aslan, Akrep, Boğa burçlarını Güneş, yükselen veya Ay yerleşimleri bu burçlarda olanları ilk elden etkileyecek.

15 Şubat Parçalı Güneş Tutulması Ne Zaman?

Parçalı tutulma maalesef Türkiye’den görülemeyecek. Güney Amerika, Güney Pasifik ve Antartika’nın güneyindeki gökyüzü meraklıları tutulmayı izeyebilecekler. Tutulma, GMT’ye göre 18.55’te başlayıp, 20:51’de en büyük anına ulaşacak ve 22.47’de bitecek. Bu yıl 2 tutulma daha görülecek. 13 Temmuz’da gerçekleşecek bir tutulma, Güney Avustralya’dan görülebilecek. 11 Ağustos’ta gerçekleşecek diğer tutulma ise kuzey Avrupa ve Kuzeydoğu Asya’da görülebilecek.

5 Şubat Parçalı Güneş Tutulması burçları nasıl etkileyecek?

Güneş tutulmasının KOÇ Burcuna etkisi idealleri ve istekleri yönünde şekilleniyor. Moral ve motivasyonun yükseliyor. Uzun vadede güzel işler yapma imkanı buluyorsun. Sana gelen 2 teklif arasında kalabilirsin. Değerlendirirken paradan öte huzura yönelmelisin. Yaşadığın farklı gelişmeler ileriyi daha iyi görmene neden olacak nitelikte. Yapmak istediğin yeniliklerin üzerine gidiyorsun. Bazıları önünü kesmeye çalışacaktır, umursama. Güneş tutulması Koç Burcu için duygusal anlamda biraz gergin etkilere sahip. Özel hayatında partnerinle olası yaşanabilecek sorunları büyütmemek adına alttan almaya çalış. Aile, çevre, arkadaş ve diğer ilişkilerde büyük sorunlar yaşanmasa da perde arkasında dönen dolapları gözden kaçırma.

Güneş tutulmasının BOĞA Burcuna etkisi kazanç alanına yansıyor. Bu dönemde işlerine ağırlık veriyorsun. Gerçekleştirmek istediklerinle ilgili hırsın ve isteğin artıyor. Tamama ermeyen bir iş tamamlanıyor. Başka bir işe geçiş yaşanabilir. Gelirin önemli ölçüde artması söz konusu. Tıkanan ne kadar süreç varsa hız kazanıyor. Bu anlamda iyi değerlendirmen gereken bir tutulma sevgili Boğa Burcu. Aile bireylerinden birinin sağlık problemi ile karşılaşabilirsin. Ve yine yakın çevreden birinin ailevi problemiyle ilgilenmek zorunda kalabilirsin. Güneş tutulması Boğa Burcu özel hayatını olumlu yönde etkiliyor. İlişkinde artı ve eksileri değerlendirerek hareket ediyorsun. Partnerinle romantik ve duygu yüklü zamanlar geçiriyorsun.

Güneş tutulmasının İKİZLER Burcuna etkisi iş ve eğitim gibi konularda ön plana çıkıyor. Yeni bir eğitim programına katılabilirsin. Bu işinle veya ilgili alanınla alakalı bir eğitim olabilir. Kendini geliştirmeyi çok isteyeceğin bir döneme giriyorsun. Yeni fikirler üreterek yeni projelerde yer alabilirsin. Karşına çıkan fırsatlar gelecek vaat ediyor. Çalışmaların kısa vadeli olmuyor. Şu zamanda neye el atarsan ileride mutlaka kazanç sağlıyorsun. Enerjin son derece pozitif ve zaman zaman moralini bozan insanlar da yok değil. Olası yanlışlıklardan doğan gecikmelere fazla takılabilirsin. Beceriksizliklere pek tahammülün yok. Bu sebeple çok fazla iş yükü yüklenebilirsin. Güneş tutulması İkizler Burcu özel hayatına canlılık getiriyor. Kendini daha net ifade ediyor, tarifi imkansız anlar yaşıyorsun.

Güneş Tutulmasının YENGEÇ Burcuna etkisi daha çok parasal alanlarda oluyor. Bir mal veya eşyanın elden çıkarılması söz konusu. Alım-satımla ilgili işler önem kazanıyor. Yüklü ve geciken ödemelere aranan çare bulunuyor. Parasal alanda gelen rahatlama hayatının diğer bölümlerine de olumlu şekilde etki ediyor. Yine bu süreçte almak istediğin bir şeye sahip oluyorsun. Çevre ile olan ilişkilerin hızlanıyor. Tanışacağın bazı yeni insanlar ilerleyen dönemlerde seni zorlayabilir. Bu tipleri ön sezilerinle ayıklayabilirsin. İş, kariyer ve kazançla ilgili büyük bir imkana sahip olacaksın. Uzun vadede kazanç getirecek olan yeni anlaşma sonraki işlerde de etkili oluyor. Güneş tutulmasının Yengeç Burcu aşk hayatına etkisi duygusal git-gellere sebep oluyor. Şu zamanda özel hayatına dair kararlar almak pek doğru olmayabilir.

Güneş Tutulmasının ASLAN Burcuna etkisi tümüyle ilişkiler üzerine. Her anlamda ön plana çıkıyorsun. Kendine olan güvenin tavan yapıyor ve dikkat çekiyorsun. İlişkinde ikna kabiliyetin son derece yüksek. Senin niyetin iyi fakat birkaç insan var ki aman dikkat diyoruz. Ortaya attıkları fikirlere he he deyip geçmeli ve mümkünse ayrı düşmelisin. Başkalarının senden olan beklentileri yüksek görünüyor. Özellikle çıkar sağlamak adına hareket eden insanları fark edeceksin ve bu senin hiç hoşuna gitmeyecek. Her ne yaşarsan yaşa güç sende, bunu unutma. Güneş tutulması Aslan Burcu aşk hayatına şans ve enerji veriyor. Canlı ve isteklisin. Kırılma noktaları kısa sürüyor. Anlayışlı bir partnere sahipsen bu süreçte mucize gibi günler geçirebilirsin.

Güneş Tutulmasının BAŞAK Burcuna etkisi iş ve sağlık alanına yansıyor. Tam bir yenilenme zamanı. İş ve kariyerle ilgili fırsatlar artıyor. İş değiştirmek, yeni işe girmek ve iş yeri açmak için bundan iyi bir zaman olamaz. Neredeyse son 20 yılın en büyük şans enerjisine sahip oluyorsun. Kafana koyduğun ve mantığına yatan ne varsa harekete geçebilirsin. Aile içi mal, mülk ve miras konuları da hız kazanıyor. Birbirine bağlantılı birden fazla yeni konu gündeme geliyor. Tüm bunlarla birlikte yaşam alanında yapmak istediğin değişimlere yönelebilirsin. Tadilat, tamirat, dekorasyon veya taşınma işi ortaya çıkabilir. Çevre ile olan ilişkilerinde ayıklamayı düşündüğün insanlar var. Bunlarla da bizzat ilgilisin. Güneş Tutulması Başak Burcu aşk hayatına geleceğe dair etkiler yayıyor. İlişkiler üzerine ciddi kararlar alınabilir.

Güneş Tutulmasının TERAZİ Burcuna etkisi yapılması gereken değişimler konusunda yardımcı olacak nitelikte. Ev, aile, iş ve düzenle iligili yenilikler söz konusu. Bazı sonlar ve başlangıçlar da bu zamana denk gelebilir. Ama şunu bilmelisin ki sonunda mutlu oluyorsun. Çevre ile olan iletişimde yaratıcı ifadeler kullanıyorsun. Seni yönlendirmeye çalışan bazı insanların tavırları pek hoşuna gitmiyor. Alacağın bir kararla ilgili herkes fikir beyan edebilir ancak sen bildiğini okuyorsun. Sorumluluklar biraz fazla gelebilir. Güneş tutulması Terazi Burcu aşk hayatına iyi yönde etki ediyor. İlişkiler canlanıyor. Bazıları son bulsa da büyük pişmanlıklar yaşanmıyor. Hemden ardından yaşanacak hızlı başlangıçlar heyecan veriyor.

Güneş Tutulmasının AKREP Burcuna etkisi aile ve yuva üzerine gerçekleşiyor. Ailevi konular diğer şeylerin önüne geçiyor. Yaşanan bazı karışıklık ve sorunlara arana çözümler bulunuyor. Akraba ilişkilerinin de önem kazandığı bir sürece giriliyor. Kim kimde ne kadar belli oluyor. İçinde bulunulan koşullar seni çok fazla endişelendirmesin. Çünkü ilerleyen zamanlarda bu zamana atılan köprüleri fark edeceksin. Gereksiz harcamalardan bir süre uzak dursan iyi edersin. Taksitle almayı düşündüğün bir eşyaya sahip oluyor ama pek memnun kalmıyorsun. Güneş tutulması Akrep Burcu aşk hayatında yeni hedefler belirliyor. Daha önce yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kararlar alınıyor. İlişkiler bu yönde güç kazanıyor.

Güneş Tutulması YAY Burcu hayatına hareket getiriyor. Öz güvenin artıyor ve daha cesur adımlar atıyorsun. Belli konularda sana karşı koyan insanları ciddiye almıyor gereken cevabı net şekilde veriyorsun. Bilinçaltında yer alan korku ve endişe gibi duygulardan kurtulacaksın. Abarttığın durumların ve önemsediğin insanları aslında o derece önemli olmadığını anlayacaksın. Bu süreçte tam bir farkındalık kazanıyorsun. Güneş tutulması Yay Burcu aşk hayatına sezgisel enerji sağlıyor. Hislerin güçlü ve onlara güveniyorsun. Deneyimlerin doğrultusunda hareket edeceksin. Yeni bir ilişkiye başladıysan acele kararlar almıyorsun. Evliliklerde güven seviyesi ve karşılıklı saygı, sevgi artıyor.

Güneş Tutulmasının OĞLAK Burcuna etkisi beklenmedik kazançlar sağlıyor. Para, mal, mülk, miras gibi konular ön plana çıkıyor. Para evin hiç olmadığı kadar canlanıyor. Alacaklar tahsil ediliyor ve olası iş değişiklikleri gerçekleşiyor. Oğlak Burcu bu dönemde istediği gibi iş şartlarına kavuşuyor. Doğru insanlarla doğru kararlar alıyorsun. Yapacağın anlaşmalar uzun işlere ve yatırımlara yol açıyor. Güvensiz hissettiğin ne varsa devre dışı bırakacaksın. Özellikle çalışan Oğlak Burcu için tam bir yenilenme dönemi. Aile ve yakın çevreden bazı insanlarla yaptığın iş birlikleri de artıyor. Güneş tutulması Oğlak Burcu aşk hayatına heyecan veriyor. Yeni yaşam koşulları oluşturarak ilişkine olumlu şekilde yön veriyorsun. Çok fazla istekli ve aşk dolu olacaksın.

Güneş Tutulmasının KOVA Burcuna etkisi ilişkiler yönünde. Oldukça esneksin. Bazen bazı durumlara haddinden fazla sabır gösteriyorsun. Ancak eleme zamanı geldi gibi. Sende artıları ve eksileri olan insanları değerlendirme adına alıyorsun. Kafandaki bazı düşüncelerle birlikte insanların gözündeki yeri de değişiyor. Yakın zamanda yeni bir işe başladıysan adaptasyon süreci zor olmuyor. Bulunduğun ortama hızla alışıyorsun. Güneş tutulması Kova Burcu aşk hayatına aktiflik sağlıyor. Daha isteklisin ve partnerine karşı ilgilisin. Seks hayatın canlanıyor. İsteklerini dile getirmek için farklı yöntemler deneyebilirsin. Romantizmin en üst seviyelere çıkacağı günler seni bekliyor.

Güneş Tutulmasının BALIK Burcuna etkisi isteklerine yön verir şekilde. Geçmişte yaşadığın bir durum kafanı kurcalıyor. Sana göre risk oluşturan bu konu aslında düşündüğün gibi olmayabilir. Kapanmayan bazı hesapların var ve üzerine gidip gitmemekte kararsızsın. Hayatına etki eden insanları gözden geçiriyorsun. Çok güvendiğin bir arkadaşın bu süreçte güvenini sarsan hareketlerde bulunabilir. Sağlıkla ilgili de dikkatli olman gereken bir döneme giriyorsun. Bağışıklığın biraz düşük. Seyahat düşünceni bir süre ertelemek zorunda kalabilirsin. Güneş tutulması Balık Burcu aşk hayatını gizli moda alıyor. İfşa edilmemesi gereken sırlar var. Bu tür bir ilişki içinde olan Balıklar tetikte olmalı. Evlilikler risk alınamayacak şekilde korunmalı.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI TÜRKİYE'Yİ NASIL ETKİLEYECEK?

Türkiye açısından bakacak olursak tutulma anının haritasında Ankara'ya göre Yükselen Akrep burcu, yükselen derecesi Türkiye Haritasının Venüs derecesiyle kavuşuyor. Eğlence ve gösteri merkezleri, kamuya açık alanlar, eğitim sistemi, ilişkiler, eğlence ve dinlence mekanları, doğum oranları, gençler, borsa, spekülasyon, sporla bağlantılı konular da işin içinde. Yine tutulmanın eğitim, gazetecilik, yayıncılık, iletişim, motor, uçak, tren kazalarıyla bağlantısı olabilir.

Topraklarımızda ve sınırlarımızda yaşanacak bazı karmaşalara, aşırı hayalciliğe, idealist tutumlara dikkat etmemiz gerek. Bize birşey olmaz tavrıyla atılacak adımlarda gerçekçilikten uzak durursak bazı sorunlara kılıf hazırlamış olabiliriz. Güvenlik ihtiyacımızın arttığı bu dönemde, kargaşalara, saldırılara, ateşli hastalıklara dikkat etmeliyiz. Gizli saldırılar, komplolar oluşabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar