14 Ocak Pazar İkizler burcu yorumları! Güç sahibi olanlar size hayran kalacak!

14 Ocak Pazar İkizler burçlarında her şey güzel olacak. Güç sahibi insanların gözleri sizin üzerinizde olacak!

14 Ocak Pazar İkizler burcu yorumları! Güç sahibi olanlar size hayran kalacak!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
13 Ocak 2018 Cumartesi 18:41

Bugün dikkatinizi çalışmalarınıza odaklayacaksınız. Kendinizi enerjik ve istekli hissedeceksiniz. İyimser ve yapıcı tavırlarınız ile hem iş arkadaşlarınız, hem de yakınlarınız sizden etkilenecek. Fikirlerinizi güzel bir biçimde ortaya koyabilir, ikna edici olabilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracak ve geleceğe yönelik büyük projeler yapacaksınız. Güçlü ve kararlı tutumunuz ile çevrenizi etkileyebilir, özellikle güce sahip olanların dikkatini çekebilirsiniz.

Bugün harika bir güne uyanacak ve çalışmalarınıza kendinizi adayacaksınız. İyimser tavırlarınızdan dolayı iş yerinde ve yakın çevrenizde gözde olma durumunuz söz konusu. Ancak dikkatli olmanızda fayda var çünkü iyi niyetinizi kötüye kullanmak isteyen birkaç kişi moralinizi bozmaya çalışacak. Parasal konularda çalışmalarınız hızlanacak. Yeni projelere başlamak için çok doğru bir zamandasınız. Çevrenizde güç sahibi olanların dikkatini çekmek üzeresiniz.

İkizler burcu, 2018 yılı geldi sizin için hayatınızın her alanında var olan sorun ve sıkıntılar bitti diyebiliriz. Aslında sadece sorun ve sıkıntılarla mücadele etmediniz. Sizi mutlu edecek şartlara sahip olmak için de ortaya bir çaba koymanız gerekliydi. Kendinize zaman ayıramadığınız, zorlandığınız ve yeni şartlara ayak uydurmakta bocaladığınız uzunca bir süreç geride kaldı. Artık yüzünüz gülecek, yeni alıştığınız şartların tadını çıkartacak ve mutluluğa uzanacaksınız. 2018 yılında fazla gelişme olmayacak ancak olanların da öz olacağını söyleyebiliriz.

2018 yılının ilk zamanlarında risk almaya, ortaya net bir cesaret koymaya hazır olmalısınız. Üzerine gitmediğiniz çoğu şeyin istediğiniz gibi sonuçlanmayacağını siz de çok iyi biliyorsunuz. Arzuladığınız özgürlük ihtiyacınız ve rahatlama için de bu şartlar geçerli olacak. Artık daha fazla ön plana çıkacaksınız ve bu bazı şeylerin daha zor olacağı anlamına geliyor. Özellikle iş ve eğitim hayatınız da zorlayıcı bir süreç olacak.

İkizler burcu, 2018 yılında Uranüs'ten alacağınız bir çok olumlu etki var ancak bunların yanında olumsuz etkileri de olacak maalesef. Olumlu etkileri arasında, kendinize olan güveninizin yenilenecek olması ise en dikkat çekici olanı. Olumsuz etkisi ise, artık karşınızdaki kişilerin ne istediklerini pek fazla önemsemeyecek olmanız. Bu açıdan da aşk hayatınız daha fazla dikkat çekiyor Boğa burcu. Aşk hayatınızda daha fazla sorunla karşılaşmak istemiyorsanız, partneriniz olan kişinin de düşüncelerine değer vermeyi öğrenmelisiniz.

Söz konusu aşk hayatınız olduğunda zaman zaman kafanızın karışma ihtimali var. Yenilenmek, değişime ayak uydurmak isterken düzgün giden bazı şeyleri bozma ihtimaliniz var. Her zaman, her yıl olduğu gibi 2018 yılında da içinizdeki yaramaz çocuğu açığa çıkartacaksınız. Peki, bu çocuğa birlikte olduğunuz kişi nasıl yaklaşacaktır? Sizin de bir fikrinizin olmaması gayet normal İkizler burcu. İçinizdeki yaramaz çocuğu faydalı kullanabilirsiniz.

İkizler burcu, aile ve ev hayatınızla ilgili geride bıraktığımız sene içerisinde güzel gelişmeler yaşandı. Aile bağlarınız eskisinden daha da güçlü ve özellikle aranızdaki küskünlük yaşadığınız bir kişiyle durumları düzeltmeniz oldukça önemli. 2018 yılında evinizle ilgili önemli bir değişiklik görünüyor İkizler burcu. Belki başka bir şehre belki de başka bir semte taşınabilirsiniz. Aradığınız düzen aile ve ev hayatınızda sizinle olacak.

2018 yılında iş ve meslek hayatınızda yüksek tempoyla çalışacaksınız ve bu da üzerinizde baskı oluşmasına neden olacak. Hal böyle olunca zaman zaman üzerinizde bulunan gerginliği aşk veya aile hayatınıza yansıtabilirsiniz. Uranüs ve Satürn çoğu şeyi sizin için kolaylaştıracağı gibi bazı şeyleri de sizin için zor duruma sokabilir. Özellikle eğitim hayatına devam eden İkizler burcu insanlarının çok daha fazla dikkatli olması gerekiyor.

Ucunu kaçırdığınız bir şeyi kısa süre içerisinde toparlamak isteseniz de zaman zaman başarılı olamayabilirsiniz. Bu nedenle sosyal hayatınızla eğitim hayatınızı bir dengede tutmalısınız. Otoriter olmanızın gerektiği zamanlar da gelecek. Her türlü koşula hazırlıklı olmalısınız. 2018 yılında iletişimden kaynaklı zorlanmalar yaşanabilir. İletişim ise sizin en fazla ihtiyaç duyduğunuz özelliğiniz.

İkizler burcu, 2018 yılında atacak olduğunuz adımların, hayatınızın hangi alanında olursa olsun sizin için faydalı olabileceğini söyleyebiliriz ancak tüm bunların gerçekleşmesini hemen beklememelisiniz. Özellikle iş hayatınızda bazı şeylerin değişmesini istiyorsanız daha fazla garanti olanın peşinden gitmeli, risklerden uzak kalmalı ve istekli olmalısınız. Üstünüz olan kişiler de sizden bunu bekliyor.

2018 yılında maddiyatla ilgili konularda bazen istediklerinizi elde edemeyeceğiniz zamanlar olacak ve bu da elinizi kolunuzu bağlayabilir. Bu baskıyı birlikte olduğunuz kişiye, aşk hayatınıza yansıtmamaya çalışın. Zorlu durumu partneriniz olan kişiyle rahatlıkla paylaşabilirsiniz ancak kesinlikle kendinizi baskı altına hissetmemeniz gerekiyor. Genel olarak 2018 yılından faydalı çıkan siz olacaksınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar