12 Mayıs 2018 Cumartesi günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 12 Mayıs 2018 Cumartesi günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

12 Mayıs 2018 Cumartesi günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
12 Mayıs 2018 Cumartesi 09:00

12 MAYIS 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Son zamanlarda yaşadığınız stresli dönem nihayet sona eriyor. Partnerinizle birbirinizi daha iyi tanımaya başladınız. Artık bugünden itibaren mutluluk sizin de kapınızı çalabilir. İş hayatınızda gereksiz yere kendinize stres yapıyorsunuz. Bu huyunuzdan vazgeçmek için pozitif düşünmeyi deneyebilirsiniz. Hafta sonu sizi birkaç iyi haber birden bekliyor.

BOĞA BURCU

Hayatta en nefret ettiğiniz şey kavgalı ortamlar. Küçük bir tartışmaya bile tahammülünüz yok şu aralar. Ancak partnerinizle aranızdaki sorunları çözmenin yolu biraz tartışmaktan geçiyor. Aksi halde sorunlar bir türlü bitmek bilmeyebilir. İş hayatınızda işinizle ilgili son zamanlarda yaşadığınız odaklanma sorunlarının üstesinden kısa zamanda geleceksiniz. Maddi anlamda çektiğiniz sıkıntıları çevrenizdeki bir kişinin desteği sayesinde atlatacaksınız.

İKİZLER BURCU

Partnerinizle ayrılık yaşamanız da aştan olabilir. O nedenle hiç canınızı sıkmayın bu ayrılık uzun süreli değil. Eğitim hayatınızla ve iş hayatınızla ilgili özveriniz ve fazla zaman ayırışınız sizi büyük başarılara götürebilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Yeme alışkanlıklarınızı biraz değiştirseniz sağlıklı beslenseniz iyi olabilir.

YENGEÇ BURCU

Son yılları saymazsak aşk hayatınızla ilgili yeni güzel gelişmeler yakında kapınızı çalabilir. Sonunda aradığınız mutluluğu yakalayabilmeniz için önünüze bir fırsat geliyor. İş hayatınızda birtakım değişiklikler yapmak istiyorsunuz yapın ama bu aralar değil. Aksi halde iş hayatınızı riske atmış olursunuz. Birkaç gün sonra hiç beklemediğiniz ödemeler yapabilirsiniz. Ancak bu ödemeler yatırım için hemen paniklemeyin.

ASLAN BURCU

Sizinle aynı yolda yürümeyi tercih eden birini bulmanın mutluluğu içinde olabileceğiniz bir gün. Küçük ayrıntılar takılıp kafanızda büyük sorunlar yaratmaktan vazgeçin. Maddi anlamda yapmış olduğunuz fazla fedakarlıklar sizi biraz yorabilir. Parasal konularda güvenilir birisiniz ancak bu sizi çok fazla maddi yükün altına sokuyor. Sağlığınızı biraz daha ciddiye almanızda fayda var.

BAŞAK BURCU

Güven aşta çok önemli ancak sürekli bunu gündeme getirmek ilişkinize zarar verebilir. İlişkinizde aşırı sadakat beklentiniz partnerinizi sandığınızdan daha çok yıpratıyor. Parasal konularda kısa süreli bir sorun yaşayabilir ve borcunuzun bir bölümünü ödeme suretiyle erteleme yapabilirsiniz. İşle ilgili görüşmeleri dikkate almak istiyorsanız bu konuda kararlı olmalısınız.

TERAZİ BURCU

Aranızdaki bağ çok kuvvetli ancak partnerinizin zevklerine aşırı müdahaleci oluşunuz aranızı açmanıza neden olabilir. Biraz kendi haline bırakmanız ilişkiniz için iyi olabilir. Bugün iş yeriniz sizin için mutluluk verici gelişmelere imza atabilir. Buna siz bile şaşıracaksınız. Maddi anlamda bazı hesaplamalar yapmakta zorlanıyorsunuz. Bu da sizi bazı gereksiz sorunların içine sokuyor.

AKREP BURCU

Çok sevgi göstermeniz karşınızdaki kişiyi bunaltıyor olabilir. Sevginizin yanı sıra gösterdiğiniz kıskançlık eğilimleri ile partnerinizi kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Sevginizi göstermenin başka yolları da var onları denemelisiniz. Bu aralar yaşadığınız uykusuzluğun nedeni stres. Stres sorununuzu çözdüğünüzde uyku sorunlarınızda düzene girebilir.+

YAY BURCU

Sevgilinizi şımartmak ve mutlu etmek oldukça çok hoşunuza gidiyor. Ona olan sevginizi göstermek için bugün iyi bir fırsat olabilir. Bugün hiç işe gitmek istemeyebilirsiniz. Bir bahane uydurabilirsiniz ama karar sizin yine de. Çevrenizde sizi kullanmaya çalışan birileri olabilir buna asla müsaade etmeyin. Gereğinden fazla hoşgörülü davranıyorsunuz bundan vazgeçin.

OĞLAK BURCU

Son günlerde hissettiğiniz şeyler canınızı aşırı derecede sıkıyor. Sorunlarınızın kaynağının da aşk hayatınızdan kaynaklı olduğunun farkındasınız. Bu aralar duygularınız büyük önem taşıyor. Bazı konularda akıllıca kararlar vermek sizin elinizde. Bu aralar aklınızda yatırım fikirleri dolanıyor. İyice araştırma yapmadan karar vermemenizde fayda var.

KOVA BURCU

Sevgiliniz sizin duygularınızdan emin olmadığı için aranızdaki sorunlar bitmek bilmiyor. İş hayatınızda bu aralar oldukça dakiksiniz ve işlerinizi zamanında yapmayı seviyorsunuz. Bu da size ayrı bir rahatlık veriyor. Parasal sorunlarınıza işe yarar çözümler bulamasanız da yakın zamanda bu sorunlarınız bitecek.

BALIK BURCU

Siz tam olarak aşk için yaratılmışsınız ancak partneriniz bunun farkında değil. Her ne kadar onu çok sevseniz de bu durum sizi oldukça çok yıpratıyor. İlişkinize güvenerek bunun üstesinden gelebilirsiniz. İş yerinde patronsu hareketleriniz iş arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor. Bugün duygusal yoğunluk içinde olmanız nedeniyle bazı fırsatları kaçırmanız an meselesi olabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar