Zalim İstanbul'un çekildiği ev - Zalim İstanbul çekim yeri - Köşk nerede? Ev kimin?

Zalim İstanbul'un çekildiği ev kimin? Zalim İstanbul dizisinin izleyicileri dizinin konuları dışında çekim yerini de merak etmektedir. İşte Zalim İstanbul çekildiği ev nerede? Zalim İstanbul köşk çekim ile ilgili bilgiler.

Zalim İstanbul'un çekildiği ev - Zalim İstanbul çekim yeri - Köşk nerede? Ev kimin?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
17 Nisan 2019 Çarşamba 12:48

Zalim İstanbul'un çekildiği ev ve Zalim İstanbul'un çekim yeri merak edilmektedir. Haberimizde Zalim İstanbul çekim yeri ve Zalim İstanbul çekildiği köşk ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. İşte Zalim İstanbul ev kimin? sorusunun yanıtı.

Zalim İstanbul çekildiği ev nerede?

Zalim İstanbul dizisi ilk olarak Artvinli ismiyle yayınlanacaktı ve Artvin'de çekilecekti. Fakat hava koşulları nedeniyle dizi çekimleri Antakya'da yapıldı. Antakya'da planlanan çekimler tamamlandıktan sonra İstanbul çekimleri başlamıştır. Dizi istanbul'da Kuzguncuk'ta çekilmektedir.

Zalim İstanbul dizisindeki köşk kimin?

Zalim İstanbul dizisinde köşk çekimleri İstanbul Kuzguncuk’ta yapılmaktadır. Agah Karaçay’ın Köşkü 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü de görmektedir; zira Kuzguncuk mahallesi Anadolu yakasında Üsküdar mahallesinde bulunmaktadır.

Kuzguncuk bölgesi tarihi köşkler ile ünlü bir bölgedir; eğer köşkler karışmadıysa Agah Karaçay’ın köşkü Ayşe Sıdıka Hanım Köşküdür. Ayşe Sıdıka Hanım Köşkü Üsküdar Kuzguncuk Baba Nakkaş Sokağında bulunmaktadır. Zalim İstanbul dizisinde Karaçay Köşkü olarak kullanılan bina aslında ofis yapılmak için yenilenen tarihi bir binadır. Zalim İstanbul dizisi için yenilenmiştir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar