Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan yeni parti mi kurdu, adı ne, seçimlere katılacak mı?

Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Yeniden Refah Partisi’ni kim kurdu, yerel seçimlere katılacak mı soruları gündeme geldi. Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan yeni parti mi kurdu, adı ne, seçimlere katılacak mı? Saadet Partisi’ne ne olacak? Logosu nasıl? yanıtı.

Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan yeni parti mi kurdu, adı ne, seçimlere katılacak mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
23 Kasım 2018 Cuma 14:29

Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan yeni parti mi kurdu, adı ne, seçimlere katılacak mı? sorusu Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın yeni parti kurduğu iddialarıyla gündeme bomba gibi düştü. Haberimizde Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan yeni parti mi kurdu, adı ne, seçimlere katılacak mı? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Son zamanlarda Necmettin Erbakan’ın kurduğu Saadet Partisi’nde iç karışıklıklar yaşandığı iddiaları gündeme gelmişti. Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan yeni parti mi kurdu, adı ne, seçimlere katılacak mı? Saadet Partisi’ne ne olacak?

Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan yeni parti mi kurdu?

Son dakika bilgilerine göre Fatih Erbakan’ın yeni parti kurduğu bilgisine ulaşıldı. Necmettin Erbakan’ın Saadet Partisi’ni kurmuştu. Fatih Erbakan’ın, Saadet Partisi’ne tepki olarak yeni bir parti kurduğu belirtilen iddialar arasında.

Fatih Erbakan’ın kurduğu partinin adı ne?

Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın kurduğu partinin adı Yeniden Refah Partisi olarak belirlendi. 

Yeniden Refah Partisi'nin logosu nasıl?

Yeniden Refah Partisi'nin logosu da belli oldu. Milli Görüş temsilcisi Saadet Partisi’nden, AK Parti ve HAS Parti’den sonra yeni bir parti daha doğuyor. Ancak kurulması planlanan partinin, Anayasa Mahkemesi sürecini de tamamlaması gerekiyor. Fatih Erbakan’ın öncülük ettiği ve siyasi teşkilat yapılanmasını tamamlayan partinin adının ‘Yeniden Refah Partisi’ olması amaçlanıyor. Parti için başak tanelerinden oluşan bir logo ile hazırlıklarını tamamladığı öğrenildi.

Yeniden Refah Partisinin logosu

2 Kasım'da düğmeye basıyor
Erbakan, 2 Kasım cuma günü Hacı Bayram-ı Veli Camii’nden yola çıkarak, İçişleri Bakanlığına partinin kuruluşu için başvuruda bulunmayı planlıyor.

Yeniden Refah Partisi'ne Saadet Partisi ne tepki gösterdi?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun uzun süredir teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Fatih Erbakan’ı yeniden Saadet Partisi’ne davet ettiği öğrenildi. Karamollaoğlu ve Erbakan’ın bir araya gelmeden önce bir görüşme trafiği olduğu ve bazı taleplerin kabul edildiği öğrenildi. İkilinin görüşmede yine karşılıklı olarak taleplerini ileteceği öğrenildi. Temel Karamollaoğlu’nun, Erbakan’ın partiye dönüşü kabul etmesi halinde ortak kanaatle seçim kararı alacağı konuşuluyor. Ayrıca Erbakan’ın da parti binasında bulunan haczi kaldırması bekleniyor.

Yeniden Refah Partisi'nin üyeleri kim olacak?

Fatih Erbakan’ın kurmayı amaçladığı partide Necmettin Erbakan Vakfı yöneticilerinin olacağı kaydedildi. Parti’nin kurucular kurulunda çoğunlukla, vakıf il ve bölge başkanları yer alıyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar