Yemin dizisi Suna kim? Yemin dizisi Suna’nın hastalığı ne? Sıla Türkoğlu instagram adresi

Yemin Suna (Sıla Türkoğlu) instagram adresi nedir? Kanal 7'nin Yemin dizisi ekranlarda yayın hayatına başladı. İşte Yemin dizisi Suna kim? Yemin dizisi Suna’nın hastalığı ne? Suna gerçekten engelli mi? yanıtı.

Yemin dizisi Suna kim? Yemin dizisi Suna’nın hastalığı ne? Sıla Türkoğlu instagram adresi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
18 Şubat 2019 Pazartesi 16:41

Yemin dizisi Suna kim? Yemin dizisi Suna’nın hastalığı ne? Suna gerçekten engelli mi? sorusu Kanal 7'nin Yemin dizisiyle gündeme geldi. 

Yemin dizisi Suna kim? 

Suna Emir Tarhan’ın tek kardeşidir. Annensi Cavidan Tarhun en büyük  utancı olan Suna’yı doğduğu gün istememiş ve her zaman ondan utanmış onu kimsenin karşısına çıkarmamıştır. Cavidan’ın aksine temiz kalpli iyi yürekli bir kız olan Suna babası Hikmet’e çekmiştir. Vicdanlı bir kız olan Suna’nın hastalığının ne yazık ki tedavisi yoktur. Suna tekerlekli sandalyeye hayat boyu bağlı kalacaktır. Bu nedenle de Hikmet bey kızının kendisi öldükten sonra kendi başına hayatını sürdürebileceğine inanmadığı için onu oğluna ve gelinine emanet etmek ister. 

Sıla Türkoğlu kimdir?

Sıla Türkoğlu Yemin dizisinde Suna karakterine hayat verecek. 18 ocak pazartesi günü 19:00 da ekranlara gelecek yeni günlük dizi Yemin’de en çok dikkat çekecek isimlerden biri de Sıla Türkoğlu olacak. Sıla Türkoğlu Yemin dizisinde doğuştan engelli bir kız olan Suna Tarhun’a hayat verecek. Yemin izleyicisi Suna’ya çok üzülecek zira Suna annesi sevgisi ilgisi nedir görmemiş bir kızdır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar