Kanal 7 Yemin dizisi hangi gün hangi kanalda - Yemin dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

Yemin Kanal 7'de reyting rekorları kıracak. Yemin konusu ve Yemin dizisi oyuncuları Yemin fragmanının yayınlanmasıyla çok beğenildi. Yemin dizisi ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte Yemin dizisi nereden, nasıl izlenir? yanıtı.

Kanal 7 Yemin dizisi hangi gün hangi kanalda - Yemin dizisi konusu ne, oyuncuları kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
16 Şubat 2019 Cumartesi 13:44

Yemin dizisi hangi gün? Yemin dizisinin konusu ne? Yemin oyuncuları kim? sorusu Kanal 7'de yayınlanan dizinin merak edilmesiyle birlikte gündem oldu. Birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı dizinin Yemin fragmanı izleyiciden tam not aldı. Yaklaşık Yemin fragmanı 4 adet yayınlanmıştır. Haberimizde Yemin dizisi hangi gün? Yemin dizisinin konusu ne? Yemin dizisinin oyuncuları kimdir? Yemin kim kimdir? gibi sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz. Azonceoldu ekibi olarak en doğru ve güncel dizi haberlerini sizler için sunuyoruz. İşte Yemin Kanal 7 fragmanı ve Yemin konusu oyuncuları ile ilgili bilgiler. 

Yemin dizisinin konusu nedir?

Genç ve başarılı oyuncu kadrosuyla ‘Yemin’ 18 Şubat’tan itibaren hafta içi her gün Kanal 7’de… İki yeminli aşığın hikâyesinin anlatıldığı Yemin, olay örgüsü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır. Oğlu için büyük planları olan Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır.

Yemin dizisi hangi gün hangi kanalda?

Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da evine giren davetsiz misafirle değişir. Şirket ortağı ve başarılı bir avukat olan Kemal, 5 yaşındaki kızıyla yaşayan bekâr bir babadır. Tüm dünyasını biricik kızı Masal üzerine kuran genç adamın, en büyük yarası ise kızının sessizliğidir. 3 yıl önce annesinin evi terk etmesiyle içine kapanan Masal, o günden sonra bir daha hiç konuşmamıştır. Kemal de o günden sonra bütün kadınlara kalbinin kapılarını kapatmıştır. Ta ki güzeller güzeli Leyla bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye kadar. Leyla’nın davetsiz misafirliği, Kemal ve Masal için bir mucizenin kapısını aralar. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Biri yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin Yemin’li aşk hikâyesi 18 Şubat’tan itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Yemin dizisinin oyuncuları kimdir?

Yemin yapım şirketi Karamel Yapımdır, uygulayıcı yapımcı ise Armağan Pertez'dir. Ayhan Özen, Serkan Mut yönetmenliğinde çekilen dizinin görüntü yönetmeni ve yardımcı yönetmeni Ömer Yılmaz ve Kubilay Koçaktır. Yemin dizisinin kostümleri ise Nezahat Terzi sorumluluğunda. Yemin dizisinin müzikleri Minör tarafından yapılmaktadır. Yemin oyuncuları; Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

Yemin dizisinde kim kimdir?

Yemin dizisinde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor? sorusu merak edilmektedir. İşte Yemin dizisinin oyuncularının ve Yemin dizisi karakterlerinin kimdirleri

Yemin dizisinin Emir'i kimdir?

Yemin dizisinde Emir, Hikmet beyin zengin fakat şımarık oğludur. Emir sorumsuz, 30'lu yaşlara merdiven dayamış ve evlenmeyi düşünmeyen biridir. Hayatta amaçları yoktur. Emir sadece keyif düşkünüdür. Babası tarafından aşırı eleştirilmektedir. Emir ise babasının hiçbir zaman kendisinden mutlu olmayacağını düşünür ve babasına karşı nefret besler. Emir zorla Reyhanla evlendirilecektir fakat Reyhan'a aşık olacaktır. 

Gökberk Demirci

20 Ekim 1989 doğumlu olan Gökberk Demirci, İzmit'te dünyaya gelmiştir. Aslen Adanalı olan oyuncunun sporcu bir geçmişi vardır. Uzun yıllar karma ring sporları yapmıştır. Okul yıllarında kısa çocuk oyunlarında bulunan oyuncunun Cengiz Küçükayvaz tiyatrosu ve Aktmr-ist'te yer almıştır. Ring sporlarının yanı sıra at binme,kılıç kullanma becerilerine sahip,aynı zamanda kısa bir süre İtalyan fotoğrafçı Edoardo Delille için modellik yapmıştır

Yemin dizisinin Reyhan'ı kimdir?

Reyhan çevresine göre güzeller güzeli bir kızdır. Babası ve annesi vefat eden Reyhan yetim büyümüştür. Mahzundur. Hikmet Bey ise Reyhan'a uzaktan uzağa destek olmuştur. Reyhan'ı bugünlere getirmiştir. Fikret Bey, Reyhan'dan akılsız oğlu ile evlenmesini isteyecektir. Hasta kızına bakacaktır. Reyhan istemese de bu teklifi kabul edecektir ve zor günler yaşayacaktır. 

Özge Yağız kimdir? 

Özge Yağız 1997 yılında doğmuştur. Henüz 21 yaşındadır. Eğitimini Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde devam ettirmektedir. Tecrübeleri Adına Sen Koy dizisinde Zeliha karakterini canlandırmaktadır. Doğum Yılı:
1997
Eğitim:
Başkent İletişim Bilimleri Akademisi
No10Studios
Tecrübeler:
Adını Sen Koy – Zeliha Karakteri

Yemin dizisinin Hikmet'i kimdir?

Hikmet Bey dizide ülkenin sayılı zenginlerinden birini canlandırmaktadır. Memleketi Erzurum'dur. Oğlunun aklı başında biri olmasını istemektedir. 

Berkant Müftüler kimdir?

1967 doğumlu olan Berkant Müftüler 1,81 m boyunda ve 80 Kg’dır. Berkant Müftüler KAdıköy Halk Eğitim Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. Son olarak Sevda Kuşun Kanadında ve Evli ve Öfkeli diizisnde yer almıştır. Next Way Management’in oyuncusudur.

Yemin dizisinin Cavidan'ı kimdir?

Cavidan Hikmet Bey'in gösteriş seven eşidir. Cavidan'ın hayatında her şey güzel gitse de doğuştan engelli kıza Suna'dan utanmaktadır. Cavidan Hanım Suna'yı kimseye göstermek istememektedir.

Gül Arcan kimdir?

Gül Ercan deneyimli bir tiyatrocudur. Adını Sen Koy dizisinde hayat verdiği Şükran Teyze karakteri ile çok sevilmiş ve tanınmıştır. 20 ekim 1959 da Ankara’da dünyaya gelen Gül Arcan Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. İki Dünya arasında dizisinde de rol alan Gül Ercan bir çok tiyatro oyununda yer almıştır.

Yemin'nin Kemal'i kimdir? 

Emir’in amcasıdır. 5 Yaşında ki kızı ile yaşayan başarılı bir avukattır aynı zamanda şirketinde ortağıdır.

Can Verel kimdir? 

Can Verel son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde küçük bir rolde yer almıştır. Dizide doktor Volkan olarak yer alan Can Verel Sen Anlat Karadeniz’e sadece konuk olmuştur. 1 Ocak 1982 doğumlu olan Can Verel ünlü Fenerbahçeli eski futbolcu Engin Verel’in oğludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Can Verel ilk olarak Omuz Omuza dizisinde deneyim yaşamıştır. 2006 da Selena’da yer alan deneyimli oyuncu daha sonra Arka Sokaklar ve Gemilerde Talim Var dizilerinde de yer almıştır. Can Verel 1, 85 boyunda ve 78 kg’dır. Türkiye Futbol Vakfı/yönetim kurulu üyesidir ve Ebru Küçükaka menajerliğin oyuncusudur.

Yemin'nin Masal'ı kimdir?

5 yaşında ve konuşamayan bir kız. Masal annesi evi terk edince hayata küsmüş ve bir daha hiç konuşmamıştır.

Cansın Mina Gür kimdir?

Cansın Mina Gür Abc Sıvı SAbun ve Vakıfbank reklamlarında çocuk oyuncu olarak yer almıştır. Yemin dizisinde başrolde yer alacaktır. daha önce Engin Altan Düzyatan ile aynı seti paylaşmıştır. Tanca Kids Katalog çekimlerinde manken olarak görev yapmıştır.

Yemin dizisinde onayan Derya Kurtuluş Oktar kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, milli sporcu. 29 Mayıs 1965, Sinop doğumlu. İlk, orta, lise eğitimimi İstanbul’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Gazanfer Özcan, Abdullah Şahin, Nejat Uygur, Tevfik Gelenbe, Hadi Çaman, Enis Fosforoğlu, Halit Akçatepe vb. tiyatrolarda çalıştı. 1980-1986 yılları arasında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Sanat Müziği Korosunda bulundu.

Boş zamanlarımda araba kullanmayı, örgü yapmayı ve trap atmayı seviyor. Lisanslı milli atıcı, fakat bu spora çok fazla zaman bulamıyor. Evli, bir kız çocuğu var.

Rol Aldığı Bazı Oyunlar:

Fareli Köyün Kavalcısı

Barışa Şans Verin

Kuyruklu Yıldız Altında

Ağrı Dağı Efsanesi

Lüküs Hayat

Yedi Kocalı Hürmüz

Kantocu

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz

İstanbul’un Gözleri Mahmur

Fermanlı Deli Hazretleri

Theope

Ajans: Tümay Özokur Film Reklam

Rol Aldığı Diziler:

Adını Sen Koy (Hediye, TV Dizisi, 2016)

Akasya Durağı (3 Sezon, TV Dizisi, Cemile, 2008-2010)

Belalı Baldız (Falcı, TV Dizisi, 2005)

Avrupa Yakası (1. Sezon, TV Dizisi, Bölüm oyuncusu, Neriman, 2004)

Sırlar Dünyası / Sır Kapısı (TV Dizisi, 2002)

Şengün Konağı (Kuaför Necla, TV Dizisi, 1997)

Eltiler (Kiraz, TV Dizisi, 1997)

Çiçek Taksi (Müşteri, TV Dizisi, 1995)

Umut Taksi (Müjgan, TV Dizisi, 1993)

Yemin' dizinde oynayan Alimra Tuğgül Küçükoğlu kimdir?

Tunay Menajerliğin oyuncusu olan Almira Tuğgül Beykoz üniversitesi mezunudur. Daha önce hiç bir dizide yer almamış ancak oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır.

Yemin’nin Cemre'si kimdir?

Emir’e aşık konağın içinde bir kız. Emir’in yakın arkadaşı.

Ceyda Olguner

1987 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ceyda Olguner 32 yaşındadır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro mezunu olan Ceyda Olguner ilk olarak Saklı Kalan dizisinde Ece karakterine hayat vermiş ve çok sevilmiştir. Son dönemde ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Mahfiruz Hatice Sultan olarak karşımıza çıkmıştır. Son olarak erken final yapan Masum Değiliz dizisinde yer almıştır.

Yemin'in Leyla'sı kimdir?

Leyle Kemal’in aşık olduğu kadındır. Güzeller güzeli Leyla bir gece ansızın Kemal’in hayatına girer.

Yemin Ali Dereli kimdir?

Ali Dereli aslında bir müzik sanatçısıdır. Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. Aşk-ı Memnu, Arka Sokaklar Ali Dereli’nin yer aldığı önemli projelerdendir. Mum isminde bir single şarkısı vardır.

Yemin Yağmur Akdağ kimdir?

Yağmur Akdağ amatör bir tiyatro oyuncusudur. Son olarak Matmazel Julie isimli oyunda yer almıştır.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

aýlar En beğenilen yorum
Seni cok seviyorum Gökber
Aylan
Özgeeee