Yasemin Saral kimdir? Yasemin Saral bulundu mu? Y Yasemin Saral bulundu mu? Yasemin Saral'a ne oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 6 Şubat 2019 Çarşamba günü Yasemin Saral kimdir? Yasemin Saral bulundu mu? Yasemin Saral'a ne oldu? soruları gündeme geldi. İşte Yasemin Saral ile ilgili detaylar...

Yasemin Saral kimdir? Yasemin Saral bulundu mu? Y Yasemin Saral bulundu mu? Yasemin Saral'a ne oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
6 Şubat 2019 Çarşamba 12:21

Yasemin Saral kimdir? Yasemin Saral bulundu mu? Yasemin Saral öldü mü? soruları Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 6 Şubat 2019 Çarşamba günü gündeme geldi. Haberimizde Hanife Karadaş'ın evlatlık verilen kardeşi Yasemin Saral'ı aramasıyla ilgili detayları bulabilirsiniz. İşte Yasemin Saral'a ne oldu? sorusunun yanıtı. 

Yasemin Saral kimdir?

Yasemin Saral 7 yaşındayken evlatlık verilmiştir. Babası 1 yaşındayken ölmüştür. Babasının vefatından 5-6 sene sonra Yasemin Saral amcasının oğlu tarafından Manisa Turgutlu'da bir savcıya evlatlık olarak verilmiştir. 
Yasemin Saral'ın Kadıköy'de bir postaneden emekli olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Aynı zamanda Yasemin Saral İstanbul'da yaşamaktadır. Coşkun Gülesen canlı yayına bağlanarak Yasemin Saral'ın Londra'da yaşadığını ve bir oğlunun olduğunu belirtti. Yasemin Saral, elektronik mühendisi biriyle evlenmiştir. 

Suphi Saral kimdir?

Suphi Saral Yasemin Saral'ı evlatlık alan bir babadır. Aslında Yasemin Saral'ı Hikmet Gülesen almıştır. Vefat etmeden önce kardeşi Münevver ve Suphi Saral'a vermiştir. Suphi Saral vefat etmiştir, mirası Yasemin Saral'a kalmıştır. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar