Yaşamayanlar dizisinin Yisa'sı Hazal Türesan kimdir?

Yaşamayanlar dizisinin Yisa'sı Hazal Türesan kimdir? Sorusu Türkiye'nin ilk vampir dizisinin bugün başlayacağı duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Yaşamayanlar dizisinin Yisa'sı Hazal Türesan kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Yaşamayanlar dizisinin Yisa'sı Hazal Türesan kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
6 Eylül 2018 Perşembe 14:09

Yaşamayanlar dizisinin Yisa'sı Hazal Türesan kimdir? Sorusu Türkiye'nin ilk varmpir dizisinin yayınlanan tanıtım filmleri ile bugün ilk bölümünün yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Yaşamayanlar dizisinin Yisa'sı Hazal Türesan kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 164 yaşında genç vampir Mia'nın tekrar insan olabilmek için 500 yaşındaki İstanbul'un sahibi Dmitry'nin peşine düşmesini konu alan dizi bugün seyircisi ile buluşacak. İşte Yaşamayanlar dizisinin Yisa'sı Hazal Türesan kimdir? Sorusunun yanıtı...

Yisa (Hazal Türesan)

Yaşamayanlar dizisinin Yisa'sı Hazal Türesan kimdir?

Hazal Türesan 1985 yılında Ankara’da doğdu. Hazal Türesan ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı.

Üniversite eğitimini Ankara’da tamamlayan güzel oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde tiyatro eğitimi almıştır.

İsmini ilk olarak Kara Para Aşk dizisiyle duyuran Hazal Turesan, canlandırdığı Aslı karakteri ile oyunculuğunu benimsetmeyi başarmıştır.

Güzel oyuncu Hazal Türesan’ın boyu 170 cm olup kilosu ise 50 kilogramdır. Hazal Türesan’ın saç rengi kumral ve göz rengi de mavidir.

Unutma Beni dizisinden sonra Kara Para Aşk dizisinde rol alan Turesan, şimdi yeni dizi Tatlı İntikam'da Başak karakterine hayat vermektedir. 

Unutma Beni dizisinde Azra karakterini, Yeniden Başla dizisinde Helen karakterini canlandırmıştır. Ayrıca seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır. Reklam filmler için seslendirmeleri bulunmaktadır.

Rol aldığı Dizi ve Filmler

Unutma Beni
Yeniden Başla
Bir Don Juan Öldürmek
Kara Para Aşk
Tatlı İntikam

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar