Yaşamayanlar dizisinin Sercan'ı Efe Şenolsun kimdir?

Yaşamayanlar dizisinin Sercan'ı Efe Şenolsun kimdir? Sorusu Türkiye'nin ilk vampir dizisinin bugün başlayacağı duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Yaşamayanlar dizisinin Sercan'ı Efe Şenolsun kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Yaşamayanlar dizisinin Sercan'ı Efe Şenolsun kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
6 Eylül 2018 Perşembe 12:21

Yaşamayanlar dizisinin Sercan'ı Efe Şenolsun kimdir? Sorusu Türkiye'nin ilk varmpir dizisinin yayınlanan tanıtım filmleri ile bugün ilk bölümünün yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Yaşamayanlar dizisinin Sercan'ı Efe Şenolsun kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 164 yaşında genç vampir Mia'nın tekrar insan olabilmek için 500 yaşındaki İstanbul'un sahibi Dmitry'nin peşine düşmesini konu alan dizi bugün seyircisi ile buluşacak. İşte Yaşamayanlar dizisinin Sercan'ı Efe Şenolsun kimdir? Sorusunun yanıtı...

Sercan (Efecan Şenolsun)

Yaşamayanlar dizisinin Sercan'ı Efe Şenolsun kimdir?

Sinema ve dizi film oyuncusu. 11 Eylül 1992'de İzmir'de doğdu. 1.82 boyunda ve 65 kilodadır. Oyunculuğa küçük yaşlarda ilgi duydu. Lise ikide oyuncu olma hayaliyle sırt çantasını kapıp İstanbul’a gitti. Aklındaki üç cast ajansından birine gitti. Verdikleri metni oynadı ve işi kaptı. Ancak, babasının isteğiyle İzmir’e dönüp liseyi bitirdi. Sonra Bilgi Üniversitesini kazandı. Daha sonra ‘Güneşi Beklerken’de oynadı. ‘Bu Şehir Senindir’ isimli kısa filmle festivallerden ödül aldı. ‘Kocan Kadar Konuş’ta da konuk oyuncuydu. Kız kardeşi Melisa Şenolsun'da kendisi gibi oyuncudur. Oyunculuğu ve müziği tutku yapmış sporcu kimliği ile bilinen Efecan Şenolsun, aynı zamanda profesyonel boksördür.

Efecan Şenolsun'un Gitarist Özgür rolünü canlandırdığı; Ebru Özkan, Erkan Petekkaya ve Barış Falay gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Paramparça'da Hazal sinirlenerek Özgür'ü bıçaklıyor. Paramparça'nın 71. sezon finali bölümünde senaryo gereği ölerek diziden ayrılıyor.

Rol Aldığı Film ve Diziler

Nadide Hayat (Cem, Sinema Filmi, 2015)
Kocan Kadar Konuş (Murat, Sinema Filmi, 2015)
Paramparça (Baterist Özgür, TV Dizisi, 2014-2015)
Güneşi Beklerken (Can, TV Dizisi, 2013)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar