Yalın Beren Saat'ten mi hoşlanıyordu, Kenan Doğulu ile Yalın'ın arasına Beren Saat mi girdi?

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Yalın Beren Saat'ten mi hoşlanıyordu, Kenan Doğulu ile Yalın'ın arasına Beren Saat mi girdi? sorusu gündeme geldi. İşte Yalın Beren Saat'ten mi hoşlanıyordu, Kenan Doğulu ile Yalın'ın arasına Beren Saat mi girdi? yanıtı.

Yalın Beren Saat'ten mi hoşlanıyordu, Kenan Doğulu ile Yalın'ın arasına Beren Saat mi girdi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
17 Aralık 2018 Pazartesi 10:10

Yalın Beren Saat'ten mi hoşlanıyordu, Kenan Doğulu ile Yalın'ın arasına Beren Saat mi girdi? sorusu Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında gündeme geldi. İşte Yalın Beren Saat'ten mi hoşlanıyordu, Kenan Doğulu ile Yalın'ın arasına Beren Saat mi girdi? yanıtı.

Yalın Beren Saat'ten mi hoşlanıyordu?

Yalın, Ayşe Arman'a ''Yok ya, nereden çıkıyor bu laflar? Değilim! Çok yakın arkadaşım Kenan. Öyle şeyler olmaz bizim aramızda…'' cümlelerini söylemişti. 

Kenan Doğulu ile Yalın'ın arasına Beren Saat mi girdi?

Bir dönem yakın arkadaş olan Yalın ile Kenan Doğulu arasında yıllar önce Beren Saat gerginliği yaşanmıştı. İddialara göre; Yalın, Beren Saat’e aşık olduğunu Kenan Doğulu’ya anlatmış, ardından Doğulu ünlü oyuncuyla aşk yaşayıp nikah masasına oturunca ikilin dostluğu bitmişti.

Beren Saat ile Yalın aşk mı yaşadı?

Yok öyle bir şey. Gülüyorum artık. Bizler çok dizi izliyoruz ve böyle senaryolar yazmaya bayılıyoruz! Öyle anlatıldığı gibi bir kırık kalp, iki arkadaş arasında kalmış aşk gibi hiç bir durum yok. Evet, yılbaşında Beren’le Yılmaz Erdoğan’ların evinde tanıştım. Biraz sohbet, birkaç mesaj... O kadar... Durum budur yani… Sonra onlar birlikte oldu… Benim esas şaşırdığım ve merak ettiğim, ocak ayında olan bu tanışma nasıl oldu da haziranda gündem oldu, niye böyle bir senaryo yazıldı?”

Yalın Beren Saat nasıl tanıştı?

Yalın ve Beren Saat Yılmaz Erdoğan'ın evinde yılbaşı kutlamasında tanıştı. 

Yalın'ın Beren Saat'e yazdığı şarkı dinle

 Yalın'ın Beren Saat'e yazdığı şarkı henüz bilinmiyor ama Beren Saat'e yazılan son şarkı budur. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar