Vuslat dizisinde Kadir Doğulu’nun partneri Devrim Özkan kimdir?

TRT1 ekranlarında başlayacak olan yeni dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Vuslat dizisinde Kadir Doğulu’nun partneri Devrim Özkan kimdir? Vuslat’ın konusu ve oyuncuları kimdir? Vuslat dizisi ne zaman başlayacak?

Vuslat dizisinde Kadir Doğulu’nun partneri Devrim Özkan kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
5 Kasım 2018 Pazartesi 09:25

TRT1 ekranlarının başlayacak olan yeni dizisinin detayları merak ediliyor. Vuslat’ın erkek başrol oyuncusunun belli olmasının ardından kadın başrol oyuncusunun kimin olacağı merak ediliyordu. Vuslat’ta Kadir Doğulu’nun partneri olacak olan kadın oyuncu da belli oldu. Vuslat’ın kadın başrol oyuncusu Devrim Özkan oldu. Peki ya Devrim Özkan kimdir? Vuslat dizisinin konusu ve oyuncuları kimdir? Tüm detaylar haberimizde.

Senaristliğini Betül Yağsağan’ın üstleneceği Vuslat dizisinin erkek başrol oyuncusu için Kadir Doğulu ile anlaşma sağlandı. Kadir Doğulu’ya kadın başrol oyuncusu ise Devrim Özkan. Vuslat dizisinin yardımcı başrol oyuncuları için Gökhan Alkan’a da teklif gittiği ancak teklife esas oğlan olmayacağı için sıcak bakmayacağı konuşuluyor. Ece Beyter’in yapımcılığınu üstlenirken Murat Onbul da yönetmen olarak yer alacak. Vuslat dizisinin yönetmeni Murat Onbul ise son olarak 4N1K İlk Aşk’ın yönetmenliğini de üstlenmişti.

Vuslat dizisinin konusu nedir?

Vuslat dizisinin gurbette yaşanan imkansız bir aşkı anlatması bekleniyor. Vuslat dizisinde İbn Arabi’nin Alimler Satranç’ı isimli oyunu konu alınacak. Vuslat dizisinde ailesinin geçimi için savaş veren Vuslat isimli bir genç ile dev bir holdingin patronu olan Mahir’in engellerle sınanan aşkını ve geçmişlerindeki büyük sırrı ekrana taşıyacak.

Vuslat dizisi ne zaman başlıyor?

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Vuslat dizisinin Aralık ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. Dizinin bütçesinin büyük olduğu yer alan bilgiler arasında.

Vuslat dizisi oyuncuları kimler?

Kadir Doğulu (Mahir)

Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 de Mersin ilimizde dünyaya gelmiştir. Tam adı Abdulkadir Doğulu’dur. 2016 da Neslihan Atagül ile evlenmiştir. Daha önce Hande Yener ile 4 yıl evli kalmıştır. Kemal Doğulu’nun abisidir. Kadir Doğulu Küçük Sırlar dizisi ile tanınmıştır. Daha önce ise Hande Yener’in Romeo klibi ile tanınmıştır. Daha sonra Pis Yedili dizisinde ilk başrol oyuncusu deneyimini yaşamış ve yeteneği ve yakışıklılığı ile Türkiye’nin tanınan isimlerinden biri olmuştur.

Daha sonra Fatih Harbiye dizisinde Macit’i oynadı ve genç kızların sevgilisi olmayı başardı. Muhteşem Yüzyıl Kösem de Mehmet Giray Han olarak yer aldı ve dünyaya açılmayı başardı. Son olarak Bana Sevmeyi Anla dizisinde yer alsa da dizi tutmamıştır. Kadir Doğulu Vuslat dizisinde bu kötü kaderini yenmek istemektedir. Bu nedenle de bir kaç bölümde final yapacak bir dizi ile anlaşmamak için iki sezon beklemiştir.

Devrim Özkan

Devrim Özkan Rüya dizisinde hayat verdiği İpek Giray karakteri ile tanındı ve sevildi. 1989 yılında Muğla’da doğan Devrim Özkan Muğla’da Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları eğitimi almıştır.  Geçtiğimiz yıl ekranlara gelen Rüya dizisinde rol almıştır. Devrim Özkan Vuslat dizisinin kadın başrol oyuncusu olarak ekranlarda olacak. Devrim Özkan son olarak Vatanım Sensin’de Havva karakteri ile büyük beğeni toplamıştı.

Baran Bölükbaşı (Fırat)

Baran Bölükbaşı 1994 yılı İstanbul doğumludur; ancak aslen İskenderunlu’dur ve Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. 71 kg olan Baran Bölükbaşı 1,75 cm boyundadır. Adı Efsane dizisinde hayat verdiği Fiko karakteri ile tanınmıştır.

Fırat Vuslat’ın kardeşidir.

Özcan Varaylı (Necmi)

Kurtlar Vadisi dizisinde Cerrahpaşalı Halit rolü ile büyük beğeni toplamıştı Özcan Varaylı 1963 İstanbul doğumludur ve 55 yaşındadır. Hiç bir lisans oyunculuk eğitimi almayan Özcan Varaylı eğitimsiz şekilde oyunculuk yapmaktadır. Son olarak İnsanlık Suçu dizisinde Asaf Gökdemir karakterine hayat vermiştir.  Tutsak ve Kehribar dizileri yer aldığı önemli dizilerdir.

Erdem Akakçe

Erdem Akakçe 1975 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir ve 43 yaşındadır. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan deneyimli oyuncu Erdem Akakçe son olarak Tehlikeli Karım isimli dizide yer alsa da dizi tutmamıştır. Son dönemde ise Çoban Yıldızı isimli dizi de Erdal isimli önemli bir karaktere hayat vermiştir. Erdem Akakçe’yi biz Beni Böyle Sev dizisinde hayat verdiği Haluk karakteri ile tanınmıştır. Özellikle 2017 de Baban ve Ailesi dizisinde hayat verdiği Fazıl karakteri ile yeni nesle kendini sevdirmiştir.

Osman Alkaş

Osman Alkaş son dönemlerin en dönemli tiyatro oyuncularından biridir. 1,80 gibi uzun boyu ile çok heybetli bir oyuncu olan Osman Alkaş alaylı değildir Ankara Devlet Konservatuvarında oyunculuk eğitimi almıştır. 1955 yılında doğan Osman Alkaş 63 yaşındadır. Aslen Kıbrıs doğumludur. Son olarak Gülizar ve  Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde yer almıştır. Daha önce de Hayat Şarkısı, Bedel, Kurt Seyit ve Şura dizilerinde kendini göstermiş ve kalitesini ispat etmiştir.

Sennur Nogaylar

Şennur Nogaylar son olarak Hayat Sevince Güzel dizisinde yer almıştır. Ali Ayşe’yi seviyor dizisi ile çok beğenilmiştir. Şennur Nogaylar 1957 İstanbul doğumludur ve 61 yaşındadır. Aktif olarak tiyatro sahnelerindedir.

Gamze Süner Atay

Gamze Süner Atay 1969 yılında İzmir’de doğmuştır ve 49 yaşındadır. Son olarak Lise Devriyesi ve Kış Güneşi dizilerinde rol almıştır. Deneyimli bir tiyatrocudur. Fatih Harbiye’de yer aldığı önemli dizilerdendir.

Murat Karasu

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. ı. Bursa, Ankara ve İstanbul Devlet tiyatrolarında çalışmıştır. Aktif olarak Yeditepe Üniversitesi’nde eğitmen olarak çalışmaktadır. Murat Karasu dizilerde çok görmeye alıştığımız bir oyuncu değil.

Canan Mutluer

Canan Mutluer 1967 doğumludur ve 51 yaşındadır. Son olarak Kanatsız Kuşlar dizisinde yer almıştır ve başarılı bir tiyatrocudur.

Vuslat

Vuslat Mahir’e aşık olan ona delice sevdalanmış güzeller güzeli bir kızdır.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar