için kaldı

İdris Koçovalı Çukur’dan ayrılıyor mu? Ercan Kesal Çukur'dan neden ayrılıyor?

Çukur dizisi hakkındaki İdris Koçovalı iddiası doğru mu? İdris Koçovalı(Ercan Kesal) Çukur dizisinden ayrılıyor mu, neden?

İdris Koçovalı Çukur’dan ayrılıyor mu? Ercan Kesal Çukur'dan neden ayrılıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
27 Ekim 2018 Cumartesi 09:00

Yeni sezona yeni giren Çukur dizisindeki İdris Koçovalı ile ilgili söylenti kafaları karıştırdı. İddiaya göre İdris baba Çukur dizisinden ayrılıyor. Eğer bu gerçekse izleyicilerin keyfini büyük oranda kaçıracak. Peki ya İdris Koçovalı yani Ercan Kesal diziden ayrılıyor mu, neden? Tüm merak ettikleriniz haberimizde.

Ekranların sevilen dizisi Çukur 11 Haziran Pazartesi akşamı sezon finaline girdi. Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan AY Yapım imzalı Çukur’un büyük bir merakla beklenen 2.sezonu ekranlara geldi. Yeni sezonda herkes İdris Koçovalı’nın öldüğünü düşündü ama öyle olmadı ancak İdris baba diziden başka bir nedenden dolayı ayrılıyor.

İdris Koçovalı(Ercan Kesal) Çukur’dan ayrılıyor mu, neden?

İddiaya göre İdris baba Çukur dizisinden ayrılıyor nedeni ise yerel seçimler. CHP’de İstanbul Beyoğlu Belediyesi için Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde İdris Baba karakterine hayat veren Ercan Kkesal’ı aday gösterecek. Seçim dönemine hazırlanmak için Ercan Kesal ayrılma kararı aldı. Senaryo gereği dizide vurularak ölecek. Bilginin doğru olup olmadığını ilerleyen haftalarda göreceğiz.

Çukur sezon finalinde ne oldu?

Son bölümün finalinde İdris’in oğlu Selim’in ihanetini öğrendiği sahne damgasını vurdu. Vartolu ile ortaklığını babasının yüzüne vuran Selim, Çukur’un yaşaması için İdris Koçovalı’nın mahalleyi terk etmesini istedi. İdris Koçovalı’nın “Biz buradan gideriz, yeter ki Çukur kalsın!” sözleri karşısında çaresiz kalan Yamaç’ın babasını ikna etmeye çalıştığı anlar heyecanı yükseltiyor. Çukur sakinlerinin İdris’i gözyaşları içinde uğurladığı anlarda, “Çukur ölüyor, sen gidiyorsun!” haykırışları dikkat çekiyor. 

İdris Koçovalı(Ercan Kesal) kimdir?

1959 Avanos (Nevşehir) doğumlu olan Ercan Kesal, ilk ve orta öğrenimini Avanos’ta, lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı. 1984 yılında Ege Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu ve uzun yıllar boyunca tıp doktoru olarak çalıştı ve sağlık sektöründe yöneticilik yaptı. Nuri Bilge Ceylan’ın “Uzak” filmindeki oyunculukla başlayan sinema serüveni, aynı yönetmenin “Üç Maymun” ve “Bir Zamanlar Anadolu’da” filmlerinde senarist ve oyuncu, “Vavien”, “Saç”, “Küf”, “Yozgat Blues”, “Sen Aydınlatırsın Geceyi”, “Hükümet Kadın (1-2)” ve “Ben O Değilim” gibi filmlerde oyuncu olarak devam etti. Oyuncu ve senarist olarak ulusal ve uluslararası birçok festivalde ödüller aldı.

“Peri Gazozu” isimli kitabı İletişim Yayınlarından 2013 Temmuz ayında, ‘’Evvel Zaman’’ isimli kitabı ise 2014 Mayıs ayında Ithaki Yayinları tarafından yayımlandı. İletişim Yayınları’ndan 2015 yılında “Nasipse Adayız” isimli kısa romanı yayınlandı. Birçok projede yer alan Ecan Kesal şu sıalar Çukur dizisinin 'İdris Koçavalı'sı olarak kariyerine devam ediyor. 59 yaşındaki usta oyuncu ile 2005 yılında dünyaevine girdiği ve şu sıralar ‘Fazilet Hanım ve Kızları'ndan başrol oynayan Nazan Kesal'ın evliliğinden Poyraz adında bir çocukları dünyaya geldi.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar